Stigao je Bug!

poruka: 44
|
čitano: 6.260
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je Bug!".
17 godina
neaktivan
Stigao je Bug!

U članku o tabletima, ima li mjerenja, usporedbi i slično i ovih par modela o kojima smo čitali zadnjih dana, npr. Note 8.0 i Xperia Z?

Edit: nema, vjerojatno su se aktualne informacije pojavile prekasno za tisak, možda bude kasnije.

Ozbiljniji je problem međutim što nema konkretnih mjerenja, CIE koordinata boja, svjetline, koriste li temporalni dithering, itd, pa je - s iznimkom rezolucije - teško usporediti ekrane.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 22:50 (DigiMagic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stigao je Bug!

wow.... znanost i tehnologija je genijalan dio baga, ful mi je super i hoću još veći dio buga posvećen tome, nikad dosta znanosti... pogodak u sridu...pliz nemoj da ovo nestane Drago, tupo smo društvo, ovo je potrebno, zanimljivo i poučno, ideja i izvedba za deset {#}

td svima
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Stigao je Bug!

jel došao bug na kioske?

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Stigao je Bug!
7kunac kaže...

jel došao bug na kioske?

naravno

battlelog:KICKASS_HR
15 godina
Stigao je Bug!

Jedan od boljih brojeva u zadnje vrijeme! Sviđa mi se znanost&tehnologija, nadam se da će biti redovna rubrika.

BTW i meni dostavljač presavine Bug pa ne plačem ko curica :p

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Miro kaže...
chutac kaže...

Broj je odlican, ali su oni mamlazi iz poste opet donijeli, po sredini prelomljen, po koricama poderan casopis.

Znao je biti kao nov, a sada je kao da je prosao dva svjetska rata!

Jel se mogu ja kako zaliti posti?

EDIT: Slike

Najbolje je poslati pritužbu na pretplata@bug.hr, kako bi kolegica imala informaciju o konkretnom slučaju i poslala pritužbu dostavljačkoj službi ili pošti, ovisno tko već u konkretnom slučaju obavlja dostavu.

Potpuno razumijem da vas ljute ova presavijanja i oštećivanja, žao mi je što se to događa. Eh, kada bi taj koji tako presavije i uništi Bug morao samo jednom dati 35 kuna (a za uzvrat neka zadrži ovaj džepni format koji je sam "složio"), itekako bi drugi put pazio što radi... {#}

I ja imam sličan problem , koji sam naveo malo prije u postu {#}

17 godina
ninotocka kaže...

Jedan od boljih brojeva u zadnje vrijeme! Sviđa mi se znanost&tehnologija, nadam se da će biti redovna rubrika.

BTW i meni dostavljač presavine Bug pa ne plačem ko curica :p

Tebi onda očito nije važno izgled časopisa i dobar ti je i presavinut, ja kada kupujem očekujem najmanje da je kakav je na kiosku nikakva presavijanja i ostala oštećenja, a ima nas koji smo kolekcionari pa nam je bitno kako nam časopis izgleda. Da si čitao otpočetka vidio bi u kakvom ga je stanju forumuš dobio a ako je to tebi isto tako ok onda si stvarno mamlaz

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan

Meni je ovo NAJBOLJI BUG ikad!!!

12 godina
neaktivan

Postoje li stari brojevi (npr. BUG broj 42 ili 76 ili 81 itd...) u digitalnoj arhivi? Vidio sam da je samo broj 1 i od broja 100 pa na dalje...

17 godina

Ne, odnosno od brojeva prije stotoga Buga ima samo broj 1.

This space for rent!
15 godina
neaktivan
Stigao je Bug!

Pozdrav!

Došao novi BUG, opet :)

Ovim postom se želim od srca zahvaliti gospođi Vesni i ostatku BUG redakcije, ali posebice gđi. Vesni jer je izašla u susret i poslala mi novi primjerak BUG-a, koji je u savršenom stanju! {#}

Evo i slika :)

Još jednom   hvala!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Stigao je Bug!

Evo danas čitam malo bug- i naletio sam na par stvari koje mi se "ne sviđaju".

Prvo, mogli ste napraviti temu oko 3d printera puno bolje. Neka tablica, običnom čovjeku, dostupnih pisača nebi bila na odmet, onako nabacano na dvije stranice stvarno nije pregledno.

Očekivao sam i neku preporuku, mogli ste recimo staviti na dvd neke besplatne nacrte, čisto zbog ljudi koje bi to stvarno interesiralo.

Obično NE pišem šta mi se ne sviđa u časopisu, uglavnom ako je takvo nešto, to obično preskočim, međutim ovaj put ste me stvarno naživcirali s ovim.

Odabrali ste ODLIČNU temu, i SVAKA ČAST onome tko se toga sjetio, međutim, da je moglo biti bolje razrađeno, moglo je...

I za kraj, na testu tabletu, uz nexus-e ste mogli staviti bar dodatak da imaju i "podršku" (neznam kak to drugačije nazvati) za Ubuntu OS, i da su to prvi takvi uređaji.

I upravo zbog toga, a i cijene (na sivom tržištu, čitaj njuškalu) te dostupne dodatne opreme, mislim da je on trebao pobrati BB ocjenu, ali to je vjerovatno moje subjektivno mišljenje.

PS Nadam se da ćete uskoro opet obrađivati ovakve teme, jako mi se sviđa smjer u kojem BUG ide, ubuntu, sad 3d prineri, pa znanost i tehnologija. {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Po sadržaju koji je objavljen, vidim da opet ništa zanimljivo.

Preskočit ću i ovaj broj.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
Don Kihoty kaže...

Po sadržaju koji je objavljen, vidim da opet ništa zanimljivo.

Preskočit ću i ovaj broj.

Realno, ako ne kupuješ tablet, ili novi gamepad, nećeš puno toga propustiti.

Jedino što me pozitivno iznenadilo jest ovaj novi "dio časopisa" (opet nemam nazvim za to) "znanost i tehnologija", ima par dobrihs tvari za pročitati.

Previše sam se bio "napalio" na naslov "3d pisači", da sam se jako razočarao nakon pročitanog teksta...

I da, da ne zaboravim, tu je i pametna perilica za rublje {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice