Kako Apple ne može baš lako promijeniti rezoluciju i veličinu ekrana iPhoneu, zbog toga što je sav softver na App Storeu prilagođen postojećim gabaritima...
Kako Apple ne može baš lako promijeniti rezoluciju i veličinu ekrana iPhoneu, zbog toga što je sav softver na App Storeu prilagođen postojećim gabaritima...
Ljudi, nemojte se zavaravati.
Jeftiniji iPhone neće biti samo zato jer dolazi u plastičnom omotu.
Po hardwareu će biti u rangu, recimo SGS3 MINI, a koštati će svejedno duplo više. I onda će Appleov marketing i cijela Kukova mašinerija uvjeravati kako on radi fluidnije, kako nama netreba multitasking, bla bla bla.
Ja još uvijek koristim iPgone 3G, ali definitivno više NE kupujem iPhone.
Obožavam forume i ove "rasprave" u kojima ljudi raspravljaju o nečemu čega nema. I ekipa se grupira, brani TELEFONE koje ima u svojim đepovima!
Ako izbace nekaj kaj je okej za okej pare, možda uzmem... ak ne, neću... uzet ću ono kaj je najbolje za određene pare koje mislim potrošit na telefon u tom trenutku. Bio to epl, samsung ili netko deseti. Da ću ići slijepo pratiti ikojeg od njih... ni u ludilu, nisam idiot.
Ljudi, nemojte se zavaravati.
Jeftiniji iPhone neće biti samo zato jer dolazi u plastičnom omotu.
Po hardwareu će biti u rangu, recimo SGS3 MINI, a koštati će svejedno duplo više. I onda će Appleov marketing i cijela Kukova mašinerija uvjeravati kako on radi fluidnije, kako nama netreba multitasking, bla bla bla.
Ja još uvijek koristim iPgone 3G, ali definitivno više NE kupujem iPhone.
Navodno će cijena biti 500$ - 3000kn bez ugovora.
Al si štur Tonči, objasni mi cijelu sliku.
Kakve veze to i 95% postova ovdje ima s ovom temom?
Tako skupi mobiteli, od 5000kn nisu za ljude koji gledaju gdje ušparat 200kn. Al eto ljudi se hoće dokazati mobitelima i sličnim stvarima koje su ipak cjenovno dostupne.
Ljudi čija je plaća 4000kn i kupuju iphone, bi da skupe nekako 300 000kn kupili mercedes. Bez obzira što ga ne mogu održavat, niti točit gorivo. Al to je ljudski mentalitet.
Obožavam forume i ove "rasprave" u kojima ljudi raspravljaju o nečemu čega nema. I ekipa se grupira, brani TELEFONE koje ima u svojim đepovima!
Ako izbace nekaj kaj je okej za okej pare, možda uzmem... ak ne, neću... uzet ću ono kaj je najbolje za određene pare koje mislim potrošit na telefon u tom trenutku. Bio to epl, samsung ili netko deseti. Da ću ići slijepo pratiti ikojeg od njih... ni u ludilu, nisam idiot.
mini racunala sa opcijom poziva...
Kakve veze to i 95% postova ovdje ima s ovom temom?
Tako skupi mobiteli, od 5000kn nisu za ljude koji gledaju gdje ušparat 200kn. Al eto ljudi se hoće dokazati mobitelima i sličnim stvarima koje su ipak cjenovno dostupne.
Ljudi čija je plaća 4000kn i kupuju iphone, bi da skupe nekako 300 000kn kupili mercedes. Bez obzira što ga ne mogu održavat, niti točit gorivo. Al to je ljudski mentalitet.
Ima veze s tim da je Tonci napisal da bude 5C kostal 500 eura.
Ocu ukazat na to da moras biti kompletni idijot da kupis telefon koji nije flagship ako mozes kupit flagship.
Jedino opravdanje je ako si vezan za ekosustav i moras imat iOS device.
Neznam od kud to da će koštati 500 eura. Ne možemo uspoređivat dva mobitela ako jedan od njih nije izašao.
Al si štur Tonči, objasni mi cijelu sliku.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BULAUWG/ primjerice.
Tema je :'Ima li smisla iPhone 5c' a ne miješana salata od rajčice, luka, svježih krastavaca, paprike, octa od jabuke, maslinovog ulja i malo soli.
Pitanje na odgovor iz naslova članka: ima.
Ali, nebuloze iz članke nemaju (smisla). iPhone 5 da nije u high end kategoriji? Da ga u brzini obara Galaxy s4? Šta sve neću ovdje pročitati. Pa Galaxy ti je, Petricu, štucao kad si ga po prvi put držao u ruci na prezentacijskom sajmu pri skrolanju kroz desktop prozore, a video je bio objavljen ovdje na Bugu. iPhone štucne jednom u 2 tjedna korištenja, i to ako.
Tema je, kao i svaka tema o iphoneu pretvorena u gomilu glupih postova.
Kako da mi komentiramo mobitel koji još ne postoji?
Tema je, kao i svaka tema o iphoneu pretvorena u gomilu glupih postova.
Kako da mi komentiramo mobitel koji još ne postoji?
Pa Ubuntu Edge tema isto ima hrpu
Ne kuzim sto sam dobio TD toliko, mislim, nisam nista slagao, rekao sam sto je realnost. Ljudi se uvrijede zbog cinjenice da sto ZBOG SOFTVERA quad core i 1 do 2 gb rama bude sporije u vecini od monocore 0,8 ghz i 512 rama Toliko o tome s3 jede 4s....
Androida je na milijarde. Doslovno. iPhonea ni blizu toliko. Dapace.
No opet, iPhone korisnici naprave gotovo 3x vise internet prometa od svih ostalih androida skupa. Ta napredna Android ekipa nije otkrila jos uvijek net na svojim smartphonovima?
Ne znam kako ostalima ali meni je internet jedna od stvari koje koristim na mobitelu: privatni i poslovni mail, svakakve sinkronizacije- drive, dropbox, kalendari, keep, evernote... tako da mi je to primarno.
Isto tako nekada nije bilo normalno zamisliti da ces s mobitelom slikati, da ces s njim igrati igre kakve prije 15g nisi mogao na pc-u ni zamisliti, da ces snimati 1080p video i da ces s njime gledati divxe u krevetu.
Pogledaj funkcionalnost Galaxy note-a II s smart dockom spojenim na TV ... to je FAKIN MEDIA CENTAR!
Pa kaj nije bolje povezat mobitelom preko DLNA na tv? ovo mi izgleda glupo pogotovo kad se stavi u landscape.
imam iphone 4s i HTC one
4s je brzi i fluidniji (i sa novom betom ios-a7) nego HTC . o bateriji neću ni govoriti.
HTC stavljam na punjač već oko 19 (ujutro od 6:30)
koliko god android bio prilagodljiv, otvoren i slično iOS je praktičniji i brži (kad govorim o mailovima, pozivima, porukama, surfanju ..)
al je vrime da malo povecaju ekran, osim u visinu
Si siguran da imaš One?
Jer ne drži vodu ovo o bateriji.
A kaj fali mailovima, pozivima, porukama i surfanju na One? Sve radi dobro .
vama svima koji kemijate sa staklom i aluminijem; trenutno radim u restoranu gdje većina turista ima iphone 4/4s/5 i svaki recimo peti u najboljem slučaju je razbijen što s prijeda što s traga, neznam jel to ljudi vani divljaju s mobitelima ili što al po meni je plastika puno zahvalnija za stvar poput mobitela koji ti bože sačuvaj i ispadne pokoji put
Ne kuzim sto sam dobio TD toliko, mislim, nisam nista slagao, rekao sam sto je realnost. Ljudi se uvrijede zbog cinjenice da sto ZBOG SOFTVERA quad core i 1 do 2 gb rama bude sporije u vecini od monocore 0,8 ghz i 512 rama Toliko o tome s3 jede 4s....
Miki, Thumb up or down znači slažem se ili ne slažem se, a ne da li te ljudi vole ili mrze. Ljudi se jednostavno ne slažu s tvojim mišljenjem :)
mini racunala sa opcijom poziva...
Namjerno sam to napisao... jer svi su oni nastali iz mobilnih telefona.... čisto da ljudi skuže oko čega se prepiru... oko nebitne gluposti.
Naprimjer, imam S3 Mini... kakav je, okej za to za što mi treba... tlefoniranje, sms, mail i tu i tamo za neš pogledat na netu kad nisam uz komp... Probao sam ajfone, da, puno su fluidniji od ovog mog... ali, firma mi ga dala pa me zaboli... po tom pitanju je najbolji na svijetu.
U uredu jedan kolega ima S3 i ajfon, još trojca imaju ajfone i još jedan samsung.. neznam koji više.
I mi ih sve samo koristimo... i stvar je osobne preference i količine para koliko je tko spreman pljunut za mob. I nikada se nismo podyebavali oko toga ko kaj ima... imamo pametnijeg posla.
Moram samo komentirati:
"Uzavreli konkurentski odnosi u areni flagship modela s Android OS-om munjevitom su brzinom rezultirali time da udarni modeli Samsunga, HTC-a, LG-ja, Huaweia i Sonyja imaju neusporedivo veće ekrane, fluidnije performanse, bolje fotoaparate i izdržljivije baterije od najjačeg modela iPhonea"
Not.
Nažalost, i Samsung GS4 je i dalje trzav telefon. Veći ekran je bolji, ali baterije definitivno nisu jizdržljivije. Svaka čast ekranima i trudu Samsunga, ali...
"Jeftiniji iPhone" nema smisla u SAD-u, gdje se može kupiti pola godine star (novi telefon, ali stariji model) flagship za pola cijene i dobiti "premium". U Hrvatskoj gdje su cijene umjetno postavljene i ne prate logiku razvijenog svijeta, stvar je drugačija. Inače, kruže glasine da su ciljano tržište iPhonea 5C zapravo Indija i Kina, ne Zapad.
Mislim da smo već odavno dokazali da baterija S4 traje mnogo duže nego drugih mobitela a pogotovo iPhonea.
http://blog.gsmarena.com/uk-consumers-awards-the-galaxy-s4-as-the-fastest-smartphone-with-best-battery-life/
Moram samo komentirati:
"Uzavreli konkurentski odnosi u areni flagship modela s Android OS-om munjevitom su brzinom rezultirali time da udarni modeli Samsunga, HTC-a, LG-ja, Huaweia i Sonyja imaju neusporedivo veće ekrane, fluidnije performanse, bolje fotoaparate i izdržljivije baterije od najjačeg modela iPhonea"
Not.
Nažalost, i Samsung GS4 je i dalje trzav telefon. Veći ekran je bolji, ali baterije definitivno nisu jizdržljivije. Svaka čast ekranima i trudu Samsunga, ali...
"Jeftiniji iPhone" nema smisla u SAD-u, gdje se može kupiti pola godine star (novi telefon, ali stariji model) flagship za pola cijene i dobiti "premium". U Hrvatskoj gdje su cijene umjetno postavljene i ne prate logiku razvijenog svijeta, stvar je drugačija. Inače, kruže glasine da su ciljano tržište iPhonea 5C zapravo Indija i Kina, ne Zapad.
Mislim da smo već odavno dokazali da baterija S4 traje mnogo duže nego drugih mobitela a pogotovo iPhonea.
http://blog.gsmarena.com/uk-consumers-awards-the-galaxy-s4-as-the-fastest-smartphone-with-best-battery-life/
Totalna glupoast, pise da se iphone 5 puni 141 minutu, hahahah... Manje od sat vremena mu treba da dodje od 0-100.
Imao sam oba. Nikad mi se nije niti jedan Galaxy punio brže od iPhonea 5. Kakva 141 minuta? WTF?!