- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako mu i treba kad je upalija winse na Macu. Zaslužija je da se pokrene samouništavajuća procedura.
Osim kaj više nisu inovativni, sad nisu ni pouzdani. Crna predviđanja više se ne čine toliko nerealna
Čekamo saopštenje iz Applea kako korisnici nepravilno koriste svoje MacBook-e...naime nakon vađenja iz kutije isti je trebao da samo stoji na stolu kao ukras.
Pa ako je anketa validan uzorak, onda skoro 50%. :)
Pa ako je anketa validan uzorak, onda skoro 50%. :)
Ali nije, da je 50% čulo bi se odmah po izlasku ne nakon mjesec dana. 90% ljudi po forumima ima probleme, zbog toga i dolaze na forume, rijetko tko dođe otvoriti temu "sve mi je uredu i radi sa laptopom".
"$80 apple dongle"
ajd barem je sad na akciji po $49.00
e, moj time kukče (i tvoji pohlepni dioničari), sad si ga zasrao do balčaka. niti do sad nisam bio kupac, a sad ću još rjeđe.
e, moj time kukče (i tvoji pohlepni dioničari), sad si ga zasrao do balčaka. niti do sad nisam bio kupac, a sad ću još rjeđe.
hehe "nikad ga nisam kupovao, ali od sada ću ga kupovati rjeđe " :)
A što se Applea tiče, ne samo da je očito da korisnici krivo drže laptop, nego je to i feature a ne greška.
Služi tome da korisnika ne učini invalidom zbog predugog držanja u ergonomski štetnoj pozi, nego ga natjera na
fizičke aktivnosti.