MacBook Pro 2016: Problemi s grafikom

poruka: 10
|
čitano: 2.207
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MacBook Pro 2016: Problemi s grafikom".
11 godina
protjeran

Također ako na novom macbooku poreneš Windowse preko bootcampa, pa uključiš XBOX kontroler, ... BUM! Odu zvučnici doviđenja.

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tako mu i treba kad je upalija winse na Macu. Zaslužija je da se pokrene samouništavajuća procedura.

vatrom

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Osim kaj više nisu inovativni, sad nisu ni pouzdani. Crna predviđanja više se ne čine toliko nerealna

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čekamo saopštenje iz Applea kako korisnici nepravilno koriste svoje MacBook-e...naime nakon vađenja iz kutije isti je trebao da samo stoji na stolu kao ukras.

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina

Wow, neki od milijuna prodanih uređaja imaju tehničke probleme, to se  doslovno nikada nikome prije nije desilo.

Sve je pitanje kako se tvrtka postavi prema tome i hoće li priznati garanciju i slično, a to je već PR problem a ne inžinjerski.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: MacBook Pro 2016: Problemi s grafikom
sirka666 kaže...

Wow, neki od milijuna prodanih uređaja imaju tehničke probleme, to se  doslovno nikada nikome prije nije desilo.

Sve je pitanje kako se tvrtka postavi prema tome i hoće li priznati garanciju i slično, a to je već PR problem a ne inžinjerski.

Pa ako je anketa validan uzorak, onda skoro 50%. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 13:42 (knight).
15 godina
knight kaže... 

Pa ako je anketa validan uzorak, onda skoro 50%. :)

Ali nije, da je 50% čulo bi se odmah po izlasku ne nakon mjesec dana. 90% ljudi po forumima ima probleme, zbog toga i dolaze na forume, rijetko tko dođe otvoriti temu "sve mi je uredu i radi sa laptopom".

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan

"$80 apple dongle"

ajd barem je sad na akciji po $49.00

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e, moj time kukče (i tvoji pohlepni dioničari), sad si ga zasrao do balčaka. niti do sad nisam bio kupac, a sad ću još rjeđe. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 15:52 (Ajar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ajar kaže...

e, moj time kukče (i tvoji pohlepni dioničari), sad si ga zasrao do balčaka. niti do sad nisam bio kupac, a sad ću još rjeđe. 

hehe "nikad ga nisam kupovao, ali od sada ću ga kupovati rjeđe " :)
A što se Applea tiče, ne samo da je očito da korisnici krivo drže laptop, nego je to i feature a ne greška. 
Služi tome da korisnika ne učini invalidom zbog predugog držanja u ergonomski štetnoj pozi, nego ga natjera na
fizičke aktivnosti.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice