LeEco u financijskim problemima

poruka: 8
|
čitano: 1.561
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LeEco u financijskim problemima".
16 godina
neaktivan

je, ali oni imaju Mariju Ranđelović, zbog koje je mnogi (hetero) forumaš zadobio trzajnu ozljedu pimpeka pa sad mora nositi schanzov nakurnjak. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 11:00 (Ajar).
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina

Žešće glupi komentar na danu temu tebe "intelektualca".

EDIT:

Dobro da si sada dodao "hetero" pošto sam ja očito gej (zbog svog komentara) jer nisam primitivan kao ti. Pa koji si ti jadni lik.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 11:06 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
1 3 hvala 3
16 godina
neaktivan
Re: LeEco u financijskim problemima
MasterOfDisaster kaže...

EDIT:

Dobro da si sada dodao "hetero" pošto sam ja očito gej (zbog svog komentara) jer nisam primitivan kao ti. Pa koji si ti jadni lik.

a, nije to bilo zbog toga i nema veze s tobom (osim ako se osjećaš "prozvanim", a ne bi trebao). ionako u 99,9999 ...% slučajeva spolna orijentacija (na forumu) nema veze. ak nisi skužil, isto nema veze. a propos teme, moj "glup komentar" ima bar neke veze s njom. dok je Marije, LeEco nema problema 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

EDIT:

Mislim da nema potrebe za vrijeđanjem drugih sugovornika na forumu ako si na kraju intervjua sa Ranđelovičkom skužio da si gej.

16 godina
krayz1e kaže...
MasterOfDisaster kaže...

EDIT:

Mislim da nema potrebe za vrijeđanjem drugih sugovornika na forumu ako si na kraju intervjua sa Ranđelovičkom skužio da si gej.

Šta sada ovdje pametno komentirati kada kao da komuniciram sa napaljenim tinejdžerima koji nikada nisu vidjeli zgodnu ženu i odmah im se nešto diže i trebu ju jelte obraditi, a da ju vidite u stvarnosti ne bi joj mogli ni prići, a kamo li išta napraviti. Daj odrastite, a ako si tinejdžer onda ti je sve oprošteno jer ti je jedino to na pameti. Naravno ako se i ja tako ne izražavam ili dajem potvrdan seksistički stav mora da sam homo ili ti gej, daj odrastite djeco.

Inače tema je skroz

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 13:18 (MasterOfDisaster).
16 godina
neaktivan

da nema Marije, nitko ne bi obratio pozornost na temu o nekakvim tamo kineskim telefonima (osim u usko specijaliziranoj temi foruma). u općoj poplavi bezličnih i ajmo-nešt-napisat tekstova na portalu, Marija je donijela malo topline i svjetla u tmurnu i brrr jesen. uvjeren sam, primjerice, da bi barem 7/8 informatičara navalilo na windows 10, kad bi ga ona hvalila. sori ali bolje zgodna* žena nego ... nezgodna. takav je život. 

*"zgodna" je tek pridjev u funkciji rečenice. nije zgodna. fenomenalna je 

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ajar kaže...

da nema Marije, nitko ne bi obratio pozornost na temu o nekakvim tamo kineskim telefonima (osim u usko specijaliziranoj temi foruma). u općoj poplavi bezličnih i ajmo-nešt-napisat tekstova na portalu, Marija je donijela malo topline i

svjetla u tmurnu i brrr jesen. uvjeren sam, primjerice, da bi barem 7/8 informatičara...

Bila bi veca fora da si napisao 7/9 ;)

9 godina
neaktivan
desertfox6666 kaže...

Bila bi veca fora da si napisao 7/9 ;)

O da....

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: