Kraj podrške za Office 2003 i Windows XP

poruka: 20
|
čitano: 2.479
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj podrške za Office 2003 i Windows XP".
16 godina
neaktivan

mislim da to sve Microsoft radi samo kako bi privukao korisnike na windows vistu i budući windows 7 koji je sada u beta fazi

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina

Da, ali njima je rasipanje novca da drze podrsku za prethodnih par verzija windowsa ili office paketa. Sad ce prekinut za XP a odrzavat samo Vistu i Windows 7 kad se pojavi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kraj podrške za Office 2003 i Windows XP
bilo bi logicnije da podrsku za XP ukininu tek kad izadje Win7 ..jer sad su useri bez podrske dok ne izadje nov win :/
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
protjeran

Windows XP 4EVER!!!

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bilo je i vrijeme. stare OS i office su zastarjeli a pošto tehnologija ide dalje bilo bi i vrijeme da prijeđemo na nešto novo.

Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant Trenutno igram: The Witcher, Bioshock, Mirrors Edge AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BugSU kaže...
bilo bi logicnije da podrsku za XP ukininu tek kad izadje Win7 ..jer sad su useri bez podrske dok ne izadje nov win :/
 da to im je i u cilju da korisnike sto vise privuku na nove windowse......ma taj xp je stvarno napravio svoje vrijeme je da se okrenemo budučnosti tj. windows 7 
Ivan
17 godina
neaktivan

papilova

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Windows XP i Office 2000 su najrašireniji microsoftovi proizvodi, office 2000 je kompletno bez ikakve podrške (čini mi se) a XP sa samo djelimičnom... bravo M$, toliko o brizi za uzere...

mama ti je biljna uš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A bilo bi i vrijeme da se krene dalje, nečemo vječno biti na 2003 i XP-u.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

A bilo bi i vrijeme da se krene dalje, nečemo vječno biti na 2003 i XP-u.

100% potpisujem------xp ide u mirovinu......iako vjerujem da mnoge firme i sve ostalo nece preci na noviji OS,nego ostati na umirovljenom xp-u

Ivan
16 godina
neaktivan

Čemu? Mi u firmi smo baš gledali razlike office 2000, 2003 i 2007. Tu se u biti ništa nije mjenjalo osim šminke. Outlook, Word i Excel su programi koje koristimo i to je 99% isto. To što oni svakih par godine stave nove ikone ne znači da mi moramo dati 2000kn po računalu.

Office 2000 zadovoljava sve potrebe velikoj većini korisnika, kako poslovnih tako i privatnih.

17 godina
neaktivan

A što je sa svim silnim netboocima koji se dan danas prodaju sa XP licencom, što je sa ogromnom većinom XP instalacija diljem planeta?

"Nećemo vječno biti na xp, office 2k/3", ali molim neka prvo padne postotak sadašnjih mašina sa tim proizvodima pa neka onda ukinu podršku (djelimičnu ili whatever)...

mama ti je biljna uš
16 godina
neaktivan

meni je osobno office 2003 ok ali mi je 2007 vizualno privlačniji i mnoge stvari se brže naprave u njemu... nije mi problem radit u jednom i drugom...

šta se winowsa XP tiče očekivano jer je on stariji i od officea 2003... jedino šteta šta su windowsi 7 tako ružni... radije bih vistu koristio nego njih...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je office 2007 bolji npr...sam odem na fontove i biram koji hocu on se odma ucitava na tekstu......ili npr.podvucem rijec i strelicom misa povucem gore odma mi se pojavljuju neke opcije npr...bojanje.velicina....itd

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina
Njihov help je tak i tak ništ korist tak da mi ne budu falili ni jednu sekundu.

17 godina

Ja ipak mislim da su trebali sačekati Windows 7.

Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne može se protiv neizbježnog.

Baš bih volio čuti onog tipa što u avataru ima "Vista sucks".

Šta bi on sada na ovo rekao?

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
protjeran
Whalter vT kaže...

Ne može se protiv neizbježnog.

Baš bih volio čuti onog tipa što u avataru ima "Vista sucks".

Šta bi on sada na ovo rekao?

Da imas umjesto tog svog Intel Core i7 laptop sa sempronom i tebi bi stajalo u avataru "Vista suck" :)
Kupit novi kompjuter smao da bi opet mogao normalno surfati ali s vistom, ma daj za*ebi radnju.
17 godina

Ovo je za one koji vole M$ i njihove relativno glupe odluke: http://www.crashie.com/

:)

17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Ovo je za one koji vole M$ i njihove relativno glupe odluke: http://www.crashie.com/

:)

Što bi to trebalo pokazati?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice