ali to se opet nece osjetiti kod nasih prodavaca - oni samo povisuju - jedino rjesenje narucit preko interneta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad će još malo spustit cijene, zatim će izaći sa još boljim procesorima i time opaliti Intelu dvije šamarčine (konačno!!!).
U više tema sam već pročitao da naše poslovnice neće rušiti cijene kao ostatak svijeta, barem za tehnikalije.
Mislim da to nije istina. Pa danas, zaboga, svi znaju i mogu naručivati preko neta određene proizvode, tako ćak i
ispadne jeftinije nego u dučanima i da se cijene ne mjenjaju!
Dučani će morati spustiti cijene, pogotovao ako, kao kod Intela, padaju za 48% kod pojedinih proizvoda...
Inaće neće moći opstati!
ma ljudi nema u nas snižavanja samo more skuplje
Sad će još malo spustit cijene, zatim će izaći sa još boljim procesorima i time opaliti Intelu dvije šamarčine (konačno!!!).
Pa to je jučerašnja vijest, postao vec na phenom II 940 review

Pa to je jučerašnja vijest, postao vec na phenom II 940 review
Naši trgovci sigurno formiraju cjene po Ininoj formuli, pa neće pojeftinit kod nas
Pojeftinit će,samo koje godine?
Pojeftinit će,samo koje godine?
zato je najbolje poslat pare rodbini da kupe i pošalju u paketu
Da jeftiniji u europskim zemljama,kodnas je jos uvijek ista cijena 2000kn jeftiniji a skuplji 2400kn.
Naši prodavači trpaju lovu sam tako u đepove
Da jeftiniji u europskim zemljama,kodnas je jos uvijek ista cijena 2000kn jeftiniji a skuplji 2400kn.
Naši prodavači trpaju lovu sam tako u đepove
Jel zna netko možda kad će izaći jači Phenom II sAM3? Ovaj od 2,6 GHz mi se čini malo preslab, a htio bi sAM3 CPU tako da ubuduće ne moram mjenjati CPU dok budem mjenjao matičnu.