Jeftiniji Phenom II

poruka: 15
|
čitano: 2.314
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji Phenom II".
16 godina
neaktivan
Jeftiniji Phenom II

ali to se opet nece osjetiti kod nasih prodavaca - oni samo povisuju - jedino rjesenje narucit preko interneta

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeftiniji Phenom II

Sad će još malo spustit cijene, zatim će izaći sa još boljim procesorima i time opaliti Intelu dvije šamarčine (konačno!!!).SmijehBelji seNevinašce

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeftiniji Phenom II

U više tema sam već pročitao da naše poslovnice neće rušiti cijene kao ostatak svijeta, barem za tehnikalije.

Mislim da to nije istina. Pa danas, zaboga, svi znaju i mogu naručivati preko neta određene proizvode, tako ćak i

ispadne jeftinije nego u dučanima i da se cijene ne mjenjaju!

Dučani će morati spustiti cijene, pogotovao ako, kao kod Intela, padaju za 48% kod pojedinih proizvoda...

Inaće neće moći opstati!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jeftiniji Phenom II

ma ljudi nema u nas snižavanja samo more skuplje

doktor za grafe i ludosti
17 godina
Dragon wizard kaže...

Sad će još malo spustit cijene, zatim će izaći sa još boljim procesorima i time opaliti Intelu dvije šamarčine (konačno!!!).SmijehBelji seNevinašce

jedva čekam taj dan
fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch
17 godina
Jeftiniji Phenom II

Pa to je jučerašnja vijest, postao vec na phenom II 940 review

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fifiX kaže...
Dragon wizard kaže...

jedva čekam taj dan
 Možda će uskoro doći... Molim Boga da dođe!!!Smijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
Hyperion kaže...

Pa to je jučerašnja vijest, postao vec na phenom II 940 review

Ti si dao link, a BUGovci su napravili clanak o tome. Nije isto i da ga hebes nemogu oni sve to u 2 sekunde.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
protjeran
Jeftiniji Phenom II

Naši trgovci sigurno formiraju cjene po Ininoj formuli, pa neće pojeftinit kod nas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pojeftinit će,samo koje godine?

doktor za grafe i ludosti
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Pojeftinit će,samo koje godine?

Ajde, najbliža prognoza negdje 2031. godine... Kako samo mogu tako nametat cijene, pa ja bih nešto i kupio, ne samo sanjao!!
16 godina
Jeftiniji Phenom II

zato je najbolje poslat pare rodbini da kupe i pošalju u paketu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeftiniji Phenom II

Da jeftiniji u europskim zemljama,kodnas je jos uvijek ista cijena 2000kn jeftiniji a skuplji 2400kn.

Naši prodavači trpaju lovu sam tako u đepove

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JUP kaže...

Da jeftiniji u europskim zemljama,kodnas je jos uvijek ista cijena 2000kn jeftiniji a skuplji 2400kn.

Naši prodavači trpaju lovu sam tako u đepove

Jeftiniji (Phenom II X4 920) je kod na od 1699, a skuplji (Phenom II X4 940) od 2099 kuna.
17 godina
neaktivan
Jeftiniji Phenom II

Jel zna netko možda kad će izaći jači Phenom II sAM3? Ovaj od 2,6 GHz mi se čini malo preslab, a htio bi sAM3 CPU tako da ubuduće ne moram mjenjati CPU dok budem mjenjao matičnu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice