iPhoneov ruski klon Texet iX-maxi

poruka: 8
|
čitano: 2.323
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhoneov ruski klon Texet iX-maxi".
17 godina
neaktivan

Baš me zanima gdje si našao taj mobitel s 3 GB RAm-a .

Na stranici proizvođača , koji bi trebao biti mjerodavan dati najpreciznije podatke o uređaju koji proizvodi stoji da ima 1 GB RAM-a , 8 GB ROM

http://www.texet.ru/smartphones/tm4982.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo sam istraživao . Vi imate podatke o karakteristikama ovog telefona

Dakele Big Cola 3 arrives with a 5-inch Full HD display that offers a 441ppi pixel density, panel that is covered by a layer of sapphire glass,

an octa-core MediaTek MT6752 processor clocked at 1.7 GHz (64-bit), a Mali-T760 GPU, 16 GB space of internal storage,

3 GB of RAM memory and a microSD card slot up to 128 GB

to je isto iphone 6 clone

0 0 hvala 0
14 godina

Baš me živo zanima, tko je uložio vrijeme, resurse, novac i tko zna čega još da pokrenu, pazi sada u majčici Rusiji, proizvodnju klona kloniranog ?!?! 

Obzirom na obzir, ne bi me začudilo da ga proglase Najsigurnijim gadgetom na svijetu od pokušaja špajuniranja !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: iPhoneov ruski klon Texet iX-maxi
ATJLučko kaže...

Baš me živo zanima, tko je uložio vrijeme, resurse, novac i tko zna čega još da pokrenu, pazi sada u majčici Rusiji, proizvodnju klona kloniranog ?!?! 

Obzirom na obzir, ne bi me začudilo da ga proglase Najsigurnijim gadgetom na svijetu od pokušaja špajuniranja !!!!

Ne znam tko, ali besramno kopiranje povlači za sobom moguće sudske tužbe, pa nisam siguran da ćemo ove klonove moći kupiti u Europi.

17 godina
protjeran

174 zelembaća ???

Pa za tu cijenu kupiš 2 dobra kineska mobitela.

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kaj veliš? Za otprilike 1200 kuna dobiješ dva dobra mobitela? Koji su to mobiteli?

1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: iPhoneov ruski klon Texet iX-maxi
You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice