Dobre vijesti, treba se krenuti sa popularizacijom game developmenta.
Možda kroz nekoliko godina napokon budemo imali profitabilnu djelatnost u Hrvatskoj 
Dobre vijesti, treba se krenuti sa popularizacijom game developmenta.
Možda kroz nekoliko godina napokon budemo imali profitabilnu djelatnost u Hrvatskoj 
Kada pogledamo,Hrvatska je jedina balkanska zemlja,koja se uhvatila ozbiljnije gaming industrije.Serious Sam i GasGuzzlers su vam cisti primjer.
Samo jedan mali ispravak na clanak. Rekao sam da smo utrosili 60 000 covjek sati interno na Gas Guzzlers (ne 20 000) :). Vanjsku suradnju nisam brojao.
I da, ja ponekad zaigram nesto u "research" svrhe :)
"Profitabilna" je već odavno ;)
---
Krešimir Špes
Cateia Games
Kada pogledamo,Hrvatska je jedina balkanska zemlja,koja se uhvatila ozbiljnije gaming industrije.Serious Sam i GasGuzzlers su vam cisti primjer.
I space force rouge universe
Umjesto toga savjetuje svakako korištenje nekog od komercijalno dostupnog enginea koji je multiplatformski, tim prije jer na zaradu na PC-u otpada od 10-15% prihoda, a ostalo dolazi s konzola.
I uz svu silinu digitalnog izdavaštva, PC tržište je naviknulo na 80-postotne popuste ili jednostavnije, ilegalu.
Našima sretno na konzolaškom tržištu. Tu će se trud svakako isplatiti.
I uz svu silinu digitalnog izdavaštva, PC tržište je naviknulo na 80-postotne popuste ili jednostavnije, ilegalu.
Pa da, zato je recimo Star Citizen kao PC igra tako slabo financiran 
Umjesto toga savjetuje svakako korištenje nekog od komercijalno dostupnog enginea koji je multiplatformski, tim prije jer na zaradu na PC-u otpada od 10-15% prihoda, a ostalo dolazi s konzola.
Našima sretno na konzolaškom tržištu. Tu će se trud svakako isplatiti.
Sinatra ti si na ovom forumu kao Justin Bieber u americi , svi ga žele mrtvog. Ja se pitam jesi li ti bolestan ili namjerno trollaš. Tvoja opsjednutost konzolama je patološka i trebao bi posjetiti psihijatra.