Hrvati snivaju…

poruka: 8
|
čitano: 1.566
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvati snivaju…".
18 godina
neaktivan
Hrvati snivaju…

Dobre vijesti, treba se krenuti sa popularizacijom game developmenta.

Možda kroz nekoliko godina napokon budemo imali profitabilnu djelatnost u Hrvatskoj {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Hrvati snivaju…

Kada pogledamo,Hrvatska je jedina balkanska zemlja,koja se uhvatila ozbiljnije gaming industrije.Serious Sam i GasGuzzlers su vam cisti primjer.

Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hrvati snivaju…

Samo jedan mali ispravak na clanak. Rekao sam da smo utrosili 60 000 covjek sati interno na Gas Guzzlers (ne 20 000) :). Vanjsku suradnju nisam brojao.  
I da, ja ponekad zaigram nesto u  "research" svrhe :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 17:09 (LevaOpaki).

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hrvati snivaju…

"Profitabilna" je već odavno ;)

---

Krešimir Špes

Cateia Games

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 11:31 (kspes).
17 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Kada pogledamo,Hrvatska je jedina balkanska zemlja,koja se uhvatila ozbiljnije gaming industrije.Serious Sam i GasGuzzlers su vam cisti primjer.

I space force rouge universe

15 godina
neaktivan
Hrvati snivaju…

Umjesto toga savjetuje svakako korištenje nekog od komercijalno dostupnog enginea koji je multiplatformski, tim prije jer na zaradu na PC-u otpada od 10-15% prihoda, a ostalo dolazi s konzola.

I uz svu silinu digitalnog izdavaštva, PC tržište je naviknulo na 80-postotne popuste ili jednostavnije, ilegalu.

Našima sretno na konzolaškom tržištu. Tu će se trud svakako isplatiti.

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

I uz svu silinu digitalnog izdavaštva, PC tržište je naviknulo na 80-postotne popuste ili jednostavnije, ilegalu.

Pa da, zato je recimo Star Citizen kao PC igra tako slabo financiran {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Umjesto toga savjetuje svakako korištenje nekog od komercijalno dostupnog enginea koji je multiplatformski, tim prije jer na zaradu na PC-u otpada od 10-15% prihoda, a ostalo dolazi s konzola.

Našima sretno na konzolaškom tržištu. Tu će se trud svakako isplatiti.

Sinatra ti si na ovom forumu kao Justin Bieber u americi , svi ga žele mrtvog. Ja se pitam jesi li ti bolestan ili namjerno trollaš. Tvoja opsjednutost konzolama je patološka i trebao bi posjetiti psihijatra.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice