Google+

poruka: 178
|
čitano: 35.015
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google+".
17 godina
Google+

Još jedan fail u nizu {#}

Moj PC  
4 34 hvala 0
16 godina
Google+

O ne, jos jedan.

No, svidja mi se spika sa "krugovima", da mozes odvojiti obitelj i bliske ljude od onih daljnjih, poznanika ili kolega s posla.

Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Google+

Sviđa mi se sve to. Sigurno više nego fejsfak.

Better safe than Sony

28 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google+

Sad sam pregledao neke videe i mogu reci da mi se vise svidja nego fejs...

Ne znam po cemu ste vi zakljucili da je ovo fail niste ni probali??

He who dares, wins
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Re: Google+
malina22 kaže...

Jer im je ovo negdje 50. društvena mreža koju nitko neće koristit..

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan
Google+

hehehe i ćorava koka zrno ubode :D

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google+

pogledao sam video na youtubeu i mislim da će biti super

I love GAMES!!! :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...
malina22 kaže...

Jer im je ovo negdje 50. društvena mreža koju nitko neće koristit..

Jebiga, kad ljudi vole biti "dumb fucksi" {#}

Mrzim ljude sa zelenim očima!
16 godina
neaktivan
Google+

Zakaj tog nema u Labs-ima? Ja bi to probo!

0 0 hvala 0
17 godina
Google+

Pa i na Facebooku se mogu ljudi grupirati koristeći liste i sve što se posta može se postati na jednu ili više lista

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google+

Drago mi je da google pokusava progurati najnovije stvari kao polugu za uspijeh. Grupni video chat je glavna osobina koja je integrisani dio mreze, i zaista ima smisla. Prilicno je ocito da nisu klonirali facebook sto je stvar koju najvise cijenim.

Najveca razlika izmedju googla i fejsa su grupe. Googlove napokon imaju smisla. Mozes imati svoj krug prijatelja sa kojim ti dijelis sta zelis bez ociju javnosti, sto je u fejsu nemoguce. Ne mozes napraviti grupu "ja i moj uzi krug prijatelja" (moze se, ali zaista nije prakticno). Dok sa googlom, mozes.

Google+ mi omogucava da uzivam u svim stranama socijalne mreze, dok facebook ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:47 (Arxi).

6 1 hvala 3
17 godina
neaktivan
Sasoon kaže...

Pa i na Facebooku se mogu ljudi grupirati koristeći liste i sve što se posta može se postati na jednu ili više lista

Ukratko... jok. :D

Nego, ima netko invite? :)

17 godina
neaktivan
Google+

Nije loša ideja jer ionako svi imaju gmail (googleove) račune. Tako da malo proširenja profila nije na odmak ;)

Ako ima netko invite nek se javi :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google+

Google već kontrolira sve, ako mu i društvene mreže dođu pod šaku vjerujem da će to nekako iskoristiti.

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Drago mi je da google pokusava progurati najnovije stvari kao polugu za uspijeh. Grupni video chat je glavna osobina koja je integrisani dio mreze, i zaista ima smisla. Prilicno je ocito da nisu klonirali facebook sto je stvar koju najvise cijenim.

Najveca razlika izmedju googla i fejsa su grupe. Googlove napokon imaju smisla. Mozes imati svoj krug prijatelja sa kojim ti dijelis sta zelis bez ociju javnosti, sto je u fejsu nemoguce. Ne mozes napraviti grupu "ja i moj uzi krug prijatelja". Dok sa googlom, mozes.

Google+ mi omogucava da uzivam u svim stranama socijalne mreze, dok facebook ne.

Zapravo mozes. Moja ekipa s faxa ima svoju private grupu u koju postas stvari koju ama bas nitko nemoze naci, osim ako ti ja (ili netko drugi koji je u grupi) ne posaljem pozivnicu {#}

Sve u svemu svida mi se zamisao. Mozda Google nakon ko zna kojeg pokusaja i wave-a uspije u svojem naumu da fejsu otme dio trzista.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...
Arxi kaže...

Najveca razlika izmedju googla i fejsa su grupe. Googlove napokon imaju smisla. Mozes imati svoj krug prijatelja sa kojim ti dijelis sta zelis bez ociju javnosti, sto je u fejsu nemoguce. Ne mozes napraviti grupu "ja i moj uzi krug prijatelja". Dok sa googlom, mozes.

Zapravo mozes. Moja ekipa s faxa ima svoju private grupu u koju postas stvari koju ama bas nitko nemoze naci, osim ako ti ja (ili netko drugi koji je u grupi) ne posaljem pozivnicu{#}

Sve u svemu svida mi se zamisao. Mozda Google nakon ko zna kojeg pokusaja i wave-a uspije u svojem naumu da fejsu otme dio trzista.

Boldano: U tome i jest caka. Neko drugi moze pozvati nekog drugog. U google to ne mozes. Ti imas svoju grupu odabranika, kao sto taj neki drugi moze imati grupu za sebe. npr, da li bi se osjecao ugodno kad bi neki clan tvoje grupe pozvao nekog svog prijatelja koga ti uopste ne poznajes? Google je upravo nasao rjesenje tog problema.

16 godina
Arxi kaže...

Boldano: U tome i jest caka. Neko drugi moze pozvati nekog drugog. U google to ne mozes. Ti imas svoju grupu odabranika, kao sto taj neki drugi moze imati grupu za sebe. npr, da li bi se osjecao ugodno kad bi neki clan tvoje grupe pozvao nekog svog prijatelja koga ti uopste ne poznajes? Google je upravo nasao rjesenje tog problema.

Hmm, u mojoj grupi od faxa jedino admini mogu dodati nove ljude u grupu. Znači ako si ti jedini admin u toj grupi sam ćeš birati tko može a tko nemože biti u njoj. 

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Arxi kaže...

Hmm, u mojoj grupi od faxa jedino admini mogu dodati nove ljude u grupu. Znači ako si ti jedini admin u toj grupi sam ćeš birati tko može a tko nemože biti u njoj. 

Da, ali da li je to prakticno? Iskreno mislim da svako od tih osoba zeli svoju grupu "ljudi sa faxa" i da bira ko ce da bude u njoj, ili ne. po meni googlvoj sistem "svako ima grupu za sebe" je bolje nego fejsov sistem "globalnih" grupa.

16 godina
Google+

Pa dobro, imaju elegantnije rješeno to, ok. Samo što mi to bude vrijedilo ako mi bude svega 10% frendova prešlo na tu mrežu, a svi ostali ostanu i dalje na face-u, samo sebi onda radim posao da moram koristiti 2 mreže za komuniciranje{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Pa dobro, imaju elegantnije rješeno to, ok. Samo što mi to bude vrijedilo ako mi bude svega 10% frendova prešlo na tu mrežu, a svi ostali ostanu i dalje na face-u, samo sebi onda radim posao da moram koristiti 2 mreže za komuniciranje{#}

Da. Ali isto tako je i fejs savladao myspace i friendster. Vidjecemo kako ce se stvari razvijati, iskreno fejsa mi je puna kapa.

16 godina
Arxi kaže...

Da. Ali isto tako je i fejs savladao myspace i friendster. Vidjecemo kako ce se stvari razvijati, iskreno fejsa mi je puna kapa.

Dali nisam siguran da je myspace ikada bio koliki je sada face(sa nekih 300 miliona korisnika ako se ne varam) Čisto zbog brojke jako teško će ljudi ići na nešto drugo. 

Meni je face solidan, korisnici su ti koji mi idu na k...{#} Volio bi samo da u face ugrade voip i video pozive i onda bi bio savršen. Jer više ne bi bilo, e daj mi svoj broj, već odem u popis frendova kliknem ga i zovem, i to za badava{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
Arxi kaže...

slažem se. bitno mi je odvojiti posao od prijatelja ili obitelji. iako to ne garantira googleu uspjeh, ova ideja bi mogla zaživit, a vjerovatno i biti uvrštena i u ostale društvene mreže. očito da je facebook trn u oku googlea i da će postavljanjem pagea za direktora kompanija sve više pokušavati konkurirati facebooku. 

srećom, ipak google radi neke stvari bolje, nego što radi društvene mreže. npr. google swiffy flash u html5 ili what do you love tražilicu

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 11:53 (hrvooje).
17 godina
neaktivan
Google+

Dal' jos nekome ovo lagano smrdi na Diasporu? :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
m311438 kaže...

Dal' jos nekome ovo lagano smrdi na Diasporu? :)

zar nisu glavne odlike  diaspore i razlika od facebooka  bile naglašavanje zadržavanja  prava intelektualnog vlasništva materijala koje korisnici objavljuju i način da ti podaci ostaju na korisnikovom računalu, njihova p2p međusobna konekcija kao i FOSS stranu cijelog projekta.

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

za to već imaju rješenje. ovo je bilo stvarno brzo. već imaju chrome ekstenziju za pristup facebooku i twitteru preko google+ link

*sa google apps računom ne radi koliko vidim. naši su preveli krugove, okupljališta ali ne i sparks ;) nešto poput tema ili feedova koji vas zanimaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 12:08 (hrvooje).
15 godina
neaktivan
Google+

Koliko vidim bit će super a sigorno bolje od mutavog FaceBrainFucka, nadam se da će više prestati ta umjetno stvorena fama oko mutavog fejsa i mutavog zuckerberga

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Google+

Niš od toga dok ne kupe facebook..to čudo se toliko ukorijenilo da ama baš svakoga možeš naći tamo. Pojavljuje se u marketinškim kampanjama, potragama (evo, aktualno u zadnje vrijeme)...svemu. Teško da će to Google samo tako preuzeti. Facebook je, budimo realni, loše riješen, gledano s tehničke strane, ali imaju ogromnu bazu korisnika, kojima ne treba ništa drugo nego ono što im facebook već nudi - komunikacija sa svim živima kog se sjete.

Zato kažem, nemaju nikakve šanse, sve dok ne kupe facebook, točnije njegovu bazu korisnika. Volio bih da to nije tako, ali nažalost, jest. Tako da, dok god svi koje znam, a imaju facebook, ne pređu na neku drugu mrežu, nejdem ni ja. Get the point?

Google vam je čisti dokaz za ovo gore - Buzz, Orkut (neko se sjeća toga?)...

EDIT: Btw., nikad nisam shvaćao čemu tolika mržnja za facebookom? Chill ljudi.

spiner kaže...

Koliko vidim bit će super a sigorno bolje od mutavog FaceBrainFucka, nadam se da će više prestati ta umjetno stvorena fama oko mutavog fejsa i mutavog zuckerberga

Kakva fama? Eh...mutavi Zuck sad bere milione na toj svojoj "mutavošću"...:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 13:44 (DamageHigh).

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google+

Cim sam vidio krugove podsjetilo me na filmski serijal Fokeri kad Robert de Niro stalno prica o krugu prijateljstva XD Inace koncept mi se svidja, cist je i nije napadan :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google+

Marshall Kirkpatrick je objavio review Google plusa (cak ima i slika {#}). Vrijedi pogledati. First Night with Google Plus: This is very cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 14:15 (Arxi).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

ali ja kao član tvoje grupe mogu preko svoje stranice ili direkno na nečiji pp poslati slike i linkove i tada kad postoji link slika je vidljiva svima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice