Firefox 4 preko 100 milijuna

poruka: 55
|
čitano: 7.360
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 preko 100 milijuna".
14 godina
protjeran

Nekad teski zagovornik lisice, presao na Chrome i jos uvijek sam na njemu.

Jednostavno ne vidim razlog da se opet vratim lisici.

11 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Morate računati da postoje oni koji su samo skinuli i probali a ne koriste ga. tako da se ne može znat kolko točno ljudi koristi novi ff.

hobi: androidhr.blogspot.com

3 3 hvala 0
17 godina
Re: Firefox 4 preko 100 milijuna
nsoul kaže...

Morate računati da postoje oni koji su samo skinuli i probali a ne koriste ga. tako da se ne može znat kolko točno ljudi koristi novi ff.

Ne vrijedi li to i za Chrome, Operu, IE ili Safari?

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Pa upravo je to i vijest, lol, to i piše.

Najnovije izdanje Mozillinog preglednika Interneta prije nekoliko dana prošlo je brojku od 100 milijuna presnimavanja.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan

Firefox 4, kao i 3.6 me zeza kod downloada (ne svaki put, ali dosta često). Dakle, downloadam neku sliku (npr. s interfacelifta) a uz to npr. gledam video na jubitubi, i nakon par sekundi downloada (slika poveća) blokira se okvir za download, i onda se blokira i cijeli firefox..I tako prođe 20 sekundi...Koji put se odmrzne, a najčešće se cijeli sruši..Tako da ono {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dao sam priliku Firefox-u nakon dugo vremena, ali jednostavno nije najbolji, pokusao sam napraviti online account i nisam nikako uspio. Jednostavno ne mogu da mu oprostim vrijeme potrebno za prvo pokretanje, evo sad sam ga pokrenuo i malo opterecen laptop i treba mu 30 sekundi. Uzas. Ipak je chrome za sada moj prvi izbor.

kada je laptop svjez i u idle modu treba mu opet oko 15 sekundi, way too much.

A da jesam skinuo firefox i to bar 10 puta u zadnjih mjesec dana i ove brojke od 100 000 000 su prenapuhane. Koliko ih je ljudi samo skinulo radi reinstalacije operativnog sistema i jos raznih razloga koje ta skidanja ne cine unikatnim cemu se naravno ne moze uci u trag.

I Baže dragi, imah nekad dvije zvjezdice a sada samo jednu, sta je slijedece, brisanje account-a. Sta cu ja akda radim ko konj i dosla kcerkica i svasta nesto. Kada bi se zvjezdice djelile prema kolekciji BUG-ova koje doticni ima daleko bih ja dogurao, ali nema veze, ostavit cu ih kcerkici, mozda ona nekad izvuce korist od te kolekcije ( osim znanja naravno ).

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 20:22 (dejson).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad izlazi neki update za nju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quantum kaže...
nsoul kaže...

Ne vrijedi li to i za Chrome, Operu, IE ili Safari?

pa da vrijedi,  nisam rekao da ne vrijedi za ostale.

1domagoj1 kaže...
nsoul kaže...

Pa upravo je to i vijest, lol, to i piše.

Najnovije izdanje Mozillinog preglednika Interneta prije nekoliko dana prošlo je brojku od 100 milijuna presnimavanja.

znam čitat , bez brige, samo sam htio reći da možemo znati kolko ima presnimavanja, samo teško da znamo kolko je od toga stvarnih korisnika.

17 godina

Koristio nekoliko tjedana, blokira se, brži je nego 3.6 ali je Chrome još brži i bolji tako da sam se vratio na C..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 20:21 (Strontium).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moze li pomoc? Jedna stvar zeza,a to je stream videa.Ako ko zna sta trebam podesit da ide glatko,na youtube 9 od 10 put je ok,tako i na nba.com,a sinoc npr gledam stream utakmice,stopa svakih 5 sec,dok na IE9 ide ok.

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je jedino žao onih koji koriste IE 8 {#}

I dajte molim vas ne raspravljajte koji je browser najbolji. Postoji smo browser koji najviše paše pojedinom korisniku. Tu je jedina iznimka IE.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 20:58 (lzgr).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko kukanja oko firefoxa... Imam ga na 3 računala, 1 na poslu i 2 kod kuće, sva tri koriste firefox sync, ni na 3.6 verziji niti na 4.0 nemam nikakvih problema.

Radi uredno, dizanje prvi puta bi moglo biti brže, ali ništa oko čega bi glavu razbijao. Surfanje normalno, bez problema oko skidanja slika, downloda, stranica... mislim nemam pojma odakle vam iskaču ti problemi.

Plus, meni su windowsi na svim kompjuterima stari 1+ godinu, a na poslovnom je bilo i po 3 godine, i opet nikakvih bitnih problema.

Mislim, svi browseri su sada toliko slični da uopće nije bitno koji koristite.

Moja preporuka je da otkantate Chrome ne zato što je loš nego zato što je Googlov. Odmah je u startu krenuo loše sa skupljanjem podataka od korisnika, sa eulom da je sve što korisnici preko njega napišu vlasništvo googla i slično. Monopol u ničemu nije nikada bio dobar, zato se podijelite malo na druge igrače, Safari, Operu, Lisicu, a Google neka dominira pretraživanjem, dok u ostalom treba gurati druge igrače da postanu bolji, jer nas i ovako Google drži za jaja.

Btw, danas sam skinuo program sa XDA za svoj Android (GOOGLE) mobitel koji mi pokazuje koje je podatke moj vjerni mobitel snimio o meni bez mog znanja. Na karti HR je iscrtana cijela moja putanja gdje sam išao (GPS isključen cijelo vrijeme, bilježio tornjeve sa kojih dobija signal, i možda i GPS, nisam siguran), sve WiFi mreže pored kojih sam prošao (na koje se usput NISAM ni spojio, ali ih je on detektirao), sa koordinatama i mac adresama.

Tako da trebamo i mi kalkulirati šta koristiti bez samo fokusiranja na to da li se stranica otvara za 0,5sek ili 0,35sek.

6 1 hvala 3
16 godina
neaktivan
Mikeyy kaže...

Btw, danas sam skinuo program sa XDA za svoj Android (GOOGLE) mobitel koji mi pokazuje koje je podatke moj vjerni mobitel snimio o meni bez mog znanja. Na karti HR je iscrtana cijela moja putanja gdje sam išao (GPS isključen cijelo vrijeme, bilježio tornjeve sa kojih dobija signal, i možda i GPS, nisam siguran), sve WiFi mreže pored kojih sam prošao (na koje se usput NISAM ni spojio, ali ih je on detektirao), sa koordinatama i mac adresama.

Tako da trebamo i mi kalkulirati šta koristiti bez samo fokusiranja na to da li se stranica otvara za 0,5sek ili 0,35sek.

pa lijepo te je kod instalacije pitao dal hoćeš dopustiti anonimno spremanje tvoje lokacije bilo putem gpsa ili triangulacije odašiljača.

15 godina

po meni je mozilla firefox 4 trenutno najbolji preglednik,jedino ie nisam isprobao ali sumnjam da je bolji od mozille 4

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mikeyy kaže...

pa lijepo te je kod instalacije pitao dal hoćeš dopustiti anonimno spremanje tvoje lokacije bilo putem gpsa ili triangulacije odašiljača.

E vidiš mene nije. I šta'š sad?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
15 godina
neaktivan
Za mene trenutno najbolji. Koristim ga macu i na poslu na win. Preko synca uvijek imam na svakom racunalu sve isto. Jedino verzija za android malo me razocarala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
nsoul kaže...
Mikeyy kaže...

E vidiš mene nije. I šta'š sad?

nećemo u off, mene je pitao kod prvog pokretanja. 

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
znam čitat , bez brige, samo sam htio reći da možemo znati kolko ima presnimavanja, samo teško da znamo kolko je od toga stvarnih korisnika.

Pa niti ne moramo znati, jer ovo nije vijest o stvarnim korisnicima, već o broju presnimavanja. Ista stvar vrijedi i za ostale browsere

Mikeyy kaže...
Moja preporuka je da otkantate Chrome ne zato što je loš nego zato što je Googlov. Odmah je u startu krenuo loše sa skupljanjem podataka od korisnika, sa eulom da je sve što korisnici preko njega napišu vlasništvo googla i slično. Monopol u ničemu nije nikada bio dobar, zato se podijelite malo na druge igrače, Safari, Operu, Lisicu, a Google neka dominira pretraživanjem, dok u ostalom treba gurati druge igrače da postanu bolji, jer nas i ovako Google drži za jaja.

Točno to. Valjda sam milijun puta rekel na ovom forumu, INSTALIRAJTE SI Chromium!!! Chromium je ono pravo, je*eš i Chrome i Google... Google nije tak i tak niš napravil, NIŠTA, samo su uzeli source code od Chromiuma, dodali svoje dve-tri špijunske opcije, malo promijenili ikonu, čak niti to, samo su boje druge stavili, zakrpali koji bug i to je kao neki kul browser, Chrome. LOL. I piss na njihov Chrome... Mene bi bilo sram uopće potpisati Chrome svojim imenom.

Najbolje još da ja uzmem source od OpenOffice-a, promjenim boju ikonicama, dodam jednu ili dvije neke opcije, popravim jedan bug, promijenim ime u OpenedOffice i počnem prodavat spiku kak je to moj uredski paket. LOL. A Google praktički nič drugo nije niti napravil nego upravo to... Jbg, to je Google, oni mogu sve... -.-

Btw, meni se Vatrena Lisica 4 na Ubuntu 9.10 (Karmic Koala) podigne za 1,5-3 sek zavisi kolko je opterećen sustav (obično imam konstantno upaljen Pidgin, chat prozor i chat tabove u njemu, ponekad Transmission (torrenti), evince (document viewer, pdf, chm i ostalo)). A laptop je jad i bijeda, Celeron M 1.5 GHz i 2 GB RAM-a, kakve onda vi tek imate kompove ako treba po 30 sekundi da se podigne?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
neaktivan

imam ga i zadovoljan sam, puno je brzi pri pokretanju od prethodnika i stabilniji... meni je to dovoljno....

It s me against the world
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo upravo sam digo lisicu 4 na laptopu.. prva stvar koja mi se svida je sakriven menu gornji cime sam dobio na korisnom prostoru za pregled stranica...

Sto se tice brzine, nisam primjetio neku veliku razliku u odnosu na 3.6, premda mi i nije tolko bitno... ionako dok sve pokrenem sto koristim na poslu mi nije nikakav problem pricekat nekoliko sekundi vise ili manje da se pokrene, vec mi je bitnije da je stabilan. A otom-potom.

Kuci mi je ionako komp upaljen 24/7 sa svim stalno otvorenim tako da... zasad mi se svida 4ka :) ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobar je firefox 4 ali imam problem nekad mi se ikone od back home i to povecaju odjednom! iritantno..neznam je li to bug koji je poznat ili nesto,,

0 0 hvala 0
16 godina
Ima i boljih.....
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan

Neki kažu da je i Internet Explorer dobar preglednik.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovaj novi FF za mene je katastrofa.zadnjih godinu dana sam koristio chrome sad kad je izasla cetvorka,skinuo sve lijepo radi :D al u zadnje vrijeme ima sve vise i vise bugova.npr na yt mi se zamrzne slika samo audio vidim onda mi nestane minimize i close button,pa mi se freeza vid na pol ekrana kad pokusavam na full screen stavit itd.katastrofa :D,da ne koristim puno ovih add-ona presao bi opet na chrome ili operu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dok postoji ovo meni je odličan

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni se upravo freezo Firefox 4 5-6 puta za redom, nisam mogao novi tab otvorit bez freeza. Otvorim crome za manje od sekunde i učita normalno stranicu instantno.. 

A opet nekom drugom se neće nikad smrznut, broweseri se dosta čudno ponašaju. Recimo Chrome mi je smrzavo YT video, pa sam prešo na FF, pa sad natrag na Chrome..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni stekaaaaa, spor je do bola, izludim, chrome je za njega ko dsl prema dial-up

3 2 hvala 2
16 godina

Unaprijed se ograđujem,ne želim poticati ikakav flame war!

Inače sam FF fan otkad znam za internet,no prvo me razočarala serija 3 pa sam prešao na Chrome s kojim sam zbilja zadovoljan.

Kad je izašla 4-ka,ponadao sam se da je to...to.Expressno instalirao,koristio mjesec dana i odlučio ga držati kao alternativni browser.

Stvar je u tome da počne abnormalno usporavati nakon malo dužeg korištenja.Primjetio sam da ne voli brzo klikanje(browser igre poput Bitefighta).

Sad bi netko rekao,jaka stvar...ali,eto...mene upravo to smeta.I nakon čišćenja cashe-a i cookiesa situacija se nije popravila,a bogmeč voli i radne memorije srknuti,

ništa manje od Chrome-a.Naravno,ovo je subjektivno iskustvo,nekome od Vas vjerojatno radi super(blago Vama).Volio bih kad bi i kod mene to bio slučaj.

Insomniac XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheChosen kaže...

Nekad teski zagovornik lisice, presao na Chrome i jos uvijek sam na njemu.

Jednostavno ne vidim razlog da se opet vratim lisici.

Ni ja ne vidim razlog zašto bi napustio lisicu?

16 godina

force

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice