DON’T PANIC na Androidu

poruka: 35
|
čitano: 7.793
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DON’T PANIC na Androidu".
16 godina
neaktivan
DON’T PANIC na Androidu

Allo this application to access:

Storage - ... Nebitno

Your Location - hm... bitno, zasto bi netko znao sta ja radim u određenom trenutku?

System Toold - nebitno toliko

Phone Calls - OPAAAAA - READ PHONE STATE AND IDENTITY!

Znam da vecina aplikaicja to rade, ali ovi su barem iskreno napisali

0 0 hvala 0
15 godina
Re: DON’T PANIC na Androidu
Hackme kaže...

Allo this application to access:

Storage - ... Nebitno

Your Location - hm... bitno, zasto bi netko znao sta ja radim u određenom trenutku?

System Toold - nebitno toliko

Phone Calls - OPAAAAA - READ PHONE STATE AND IDENTITY!

Znam da vecina aplikaicja to rade, ali ovi su barem iskreno napisali

A kako bi aplikacija odredila polozaj kad joj nebi dozvolio pristup svojoj lokaciji?? Ovo za phone calls ne kuzim.
16 godina

Phone calls joj treba da zna kad te netko zove pa da ode u pozadinu da se možeš javit.

14 godina
neaktivan
@hrx, ima nas, čak smo nas par na jednom tečaju nosili ručnike 25.05., i predavač ako se računa njegova krpa (obavezan dio opreme sistem inženjera)
trebali su nazvat aplikaciju DON'T PANIC Earth Edition jer je originalni napravljen za galaksiju ;-)
17 godina
ojpi kaže...
deckard kaže...

Sve u svemu ja zadovoljan, jedino me ždere punjač Desirea za auto koji ne stigne filati bateriju dok radi navigacija, ali to je druga priča.

Ja recimo nemam problema s punjenjem, puni mi brže nego što navigacija troši. Desire HD je u pitanju.

Ma ja imam neki lijevo-desni punjač kojeg za auto koji sam kupio na ebayu za 8 baksa. Kupi ću neki kak spada, natrčao sam na par ljudi s istim problemom.

Deckard
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice