64-bitni Photoshop samo za Windowse

poruka: 7
|
čitano: 1.340
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "64-bitni Photoshop samo za Windowse".
17 godina
neaktivan

Konacno!! bilo bi i vrijeme, koliko im je trebalo ? godinu dana. Onaj CS3 se nece ni instalirat na 64-bitnu Vistu, ali barem na 64-bitnom XP-u radi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 64-bitni Photoshop samo za Windowse
Lightning kaže...

Konacno!! bilo bi i vrijeme, koliko im je trebalo ? godinu dana. Onaj CS3 se nece ni instalirat na 64-bitnu Vistu, ali barem na 64-bitnom XP-u radi...

Ne znam odakle ti ta informacija s obzirom da Photoshop CS3 savršeno fino radi na 64 bitnoj Visti i XP-u.
Moraš početi kupovati softver, a ne krasti sumnjive kopije.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Točno, od kad imam Vistu imam i CS3 photoshop na njoj i radi ko urica... Smijeh

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Lightning kaže...

Ne znam odakle ti ta informacija s obzirom da Photoshop CS3 savršeno fino radi na 64 bitnoj Visti i XP-u.

Opako  dobro,konačno  da  je  netko  napisao  kako  stvari  stoje. 

Failure is never an option
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Lightning kaže...

Pa sad slusaj, s obzirom da radi na Windowsima XP (SP2 & SP3 RC2) & Win 2000. Zasto ne bi radilo na Visti?  ja ne koristim kopije, samo posudim orginal iz firme da ga instaliram doma :D  a sto vrijedi i za sve OS-ove, tako da bi MORALO radit.

A ne radi.
17 godina
neaktivan

Ne radi tebi i tvoja kopija. Od 4 osobe koje osobno znam, 4 su bez apsolutno ikakvih problema instalirale CS3 (cijeli). Znam da čak i neke piratske kopije rade.

To da "ne radi" je vrlo čudno- čak i ako je istina da tebi ne radi, postoji razlog i način na koji se to "ne-rađenje" manifestira.

"Onaj CS3 se nece ni instalirat na 64-bitnu Vistu" - to bi se moglo interpretirati kao da CS zaista ima problem na 64 bitnoj Visti. S obzirom da je to netočno i da je problem (očito) vrlo specifičan za tebe, neodgovorno je tvrditi takve stvari u tom tonu; Ispravno bi bilo da si rekao: "Meni ne radi na 64 bitnoj Visti. Problem je taj i taj. Molim pomoć!"

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2008 18:57 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Ako je nesto 100% sigurno, onda je to da od tebe sigurno necu pitat pomoc, jer ti ne bi vjerovao dovoljno da mi instaliras winamp... a sto se tice toga, radi mi na XP-64 sto znaci da nije u tome problem...

Pisao sam i tech-supportu Adobe-a, i oni kazu da taj "problem koji se desava samo meni"  (ocito nisu pitali tvoju testnu skupinu od cak troje ljudi ) dobiju cesto na upit i probali smo to rjesit, ali nije islo tako da se drzim dobrog starog Xp-a...

Slali su neke patcheve, i na kraju sam uspio instalirat, ali bas i nije radilo kako treba tako da se ceka prava verzija "Designed for x64 Vista" pa da onda vidimo sto moze 64 bitni fotošop.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice