Konacno!! bilo bi i vrijeme, koliko im je trebalo ? godinu dana. Onaj CS3 se nece ni instalirat na 64-bitnu Vistu, ali barem na 64-bitnom XP-u radi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konacno!! bilo bi i vrijeme, koliko im je trebalo ? godinu dana. Onaj CS3 se nece ni instalirat na 64-bitnu Vistu, ali barem na 64-bitnom XP-u radi...
Točno, od kad imam Vistu imam i CS3 photoshop na njoj i radi ko urica...
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Ne radi tebi i tvoja kopija. Od 4 osobe koje osobno znam, 4 su bez apsolutno ikakvih problema instalirale CS3 (cijeli). Znam da čak i neke piratske kopije rade.
To da "ne radi" je vrlo čudno- čak i ako je istina da tebi ne radi, postoji razlog i način na koji se to "ne-rađenje" manifestira.
"Onaj CS3 se nece ni instalirat na 64-bitnu Vistu" - to bi se moglo interpretirati kao da CS zaista ima problem na 64 bitnoj Visti. S obzirom da je to netočno i da je problem (očito) vrlo specifičan za tebe, neodgovorno je tvrditi takve stvari u tom tonu; Ispravno bi bilo da si rekao: "Meni ne radi na 64 bitnoj Visti. Problem je taj i taj. Molim pomoć!"
Ako je nesto 100% sigurno, onda je to da od tebe sigurno necu pitat pomoc, jer ti ne bi vjerovao dovoljno da mi instaliras winamp... a sto se tice toga, radi mi na XP-64 sto znaci da nije u tome problem...
Pisao sam i tech-supportu Adobe-a, i oni kazu da taj "problem koji se desava samo meni" (ocito nisu pitali tvoju testnu skupinu od cak troje ljudi ) dobiju cesto na upit i probali smo to rjesit, ali nije islo tako da se drzim dobrog starog Xp-a...
Slali su neke patcheve, i na kraju sam uspio instalirat, ali bas i nije radilo kako treba tako da se ceka prava verzija "Designed for x64 Vista" pa da onda vidimo sto moze 64 bitni fotošop.