Želite li da jedna super-aplikacija zamijeni deset

poruka: 13
|
čitano: 6.509
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Želite li da jedna super-aplikacija zamijeni deset".
9 godina

Članak koji u svom naslovu ima pitanje koje se direktno obraca čitatelju nema anketu u sebi??

Ako vas ne zanima čitateljevo mišljenje, mogli se makar forme radi staviti anketu ili pozvati čitatelje da komentiraju na forumu

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 8:55 (sporttest).

10 0 hvala 3
11 godina

Ne želim.

Nadglednik dina
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
Re: Želite li da jedna super-aplikacija zamijeni d
Odličan način za postizanje monopola i smanjivanje konkurentnosti. Idealan da pogoduje velikim igračima i onemogući malima da uopće ponude sličnu uslugu.
U totalitarnoj Kini najviše razvijen, nakon njih malo zaostaje feudalna Amerika, a u EU "razvoj" koče "birokratske tehnikalije" kao što su GDPR i privatnost korisnika. Zaključak je da treba nešto napraviti po tom pitanju ako želimo "napredovati"?
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 8:51 (mateo).

9 0 hvala 0
16 godina

Ne želim.

All the World is a stage.

8 0 hvala 0
16 godina
Ne.
A i mislim da jedna takva aplikacija nebi bila u skladu sa anti monopolskim zakonima na zapadu.

2 0 hvala 0
17 godina

I te kako želim!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Koliko god zvuči dobro imati sve na jednom mjestu, u jednoj aplikaciji, toliko zvuči loše. Super je pustit mozak na pašu i sve rješavati na jednom mjestu, nema bezbroj aplikacija na mobu, nema bezbroj različitih računa i pretplata. Ali nema ni konkurencije. Odričeš se potencijalno boljih ponuda i promocija, nesvjesno pristaješ na monopol jednog igrača, sve svoje podatke daješ jednoj korporaciji. Dok je njima poslovanje daleko jeftinije i isplativije nego pojedinačnim subjektima, tebi naplaćuju više tu privilegiju svega na jednom mjestu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

obligatory xkcd

https://xkcd.com/927/

btw, koncept aplikacija za svaku jebenu stvar je jebeno iritantno.

ako se moze obavit preko browsera nema sanse da instaliram app, pa cak ako je i funkcionalnost preko klasicnog weba lagano okrljastena (uvijek postoji desktop layout)

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 11:02 (nixass).
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina

da, ima to svojih prednosti,

na primjer: želim pretraživati , dobivene poruke, i poslane poruke,  cijelu povijest svih messaging aplikacija, ali džabe, nemoguće je. problem se množi ako koristiš više različitih uređaja, smartphone, tablet, laptop, desktop, ....

na primjer : pretraži poslane i dobivene  sms poruke na laptopu, ... , šipak se to može.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2025 11:50 (gpd).

0 0 hvala 0
9 mjeseci

"Želim" tak da kad se crasha da mi 10 stvari ode u kurac odjednom. 
Od komunikacije pa sve do online bankarstva. 

4 0 hvala 0
17 godina
Imam to, zove se operativni sistem.

1 0 hvala 0
7 mjeseci

Navodno neke firme misle da je to budućnost, odnosno da će OS zamjeniti sve aplikacije te imati sve opcije (kako bi to izgledalo, nemam pojma)

0 0 hvala 0
6 godina

Ne nikako ne želim monopol jedne firme nad nizom raznih aplikacija. Masivno loše, za nešto sitno/upitno dobro. Ne hvala. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice