Želite li da jedna super-aplikacija zamijeni deset

poruka: 11
|
čitano: 1.440
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Želite li da jedna super-aplikacija zamijeni deset".
9 godina

Članak koji u svom naslovu ima pitanje koje se direktno obraca čitatelju nema anketu u sebi??

Ako vas ne zanima čitateljevo mišljenje, mogli se makar forme radi staviti anketu ili pozvati čitatelje da komentiraju na forumu

Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:55 (sporttest).

7 0 hvala 3
11 godina

Ne želim.

Nadglednik dina
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Re: Želite li da jedna super-aplikacija zamijeni d
Odličan način za postizanje monopola i smanjivanje konkurentnosti. Idealan da pogoduje velikim igračima i onemogući malima da uopće ponude sličnu uslugu.
U totalitarnoj Kini najviše razvijen, nakon njih malo zaostaje feudalna Amerika, a u EU "razvoj" koče "birokratske tehnikalije" kao što su GDPR i privatnost korisnika. Zaključak je da treba nešto napraviti po tom pitanju ako želimo "napredovati"?
Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:51 (mateo).

6 0 hvala 0
16 godina

Ne želim.

All the World is a stage.

5 0 hvala 0
16 godina
Ne.
A i mislim da jedna takva aplikacija nebi bila u skladu sa anti monopolskim zakonima na zapadu.

2 0 hvala 0
17 godina

I te kako želim!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Koliko god zvuči dobro imati sve na jednom mjestu, u jednoj aplikaciji, toliko zvuči loše. Super je pustit mozak na pašu i sve rješavati na jednom mjestu, nema bezbroj aplikacija na mobu, nema bezbroj različitih računa i pretplata. Ali nema ni konkurencije. Odričeš se potencijalno boljih ponuda i promocija, nesvjesno pristaješ na monopol jednog igrača, sve svoje podatke daješ jednoj korporaciji. Dok je njima poslovanje daleko jeftinije i isplativije nego pojedinačnim subjektima, tebi naplaćuju više tu privilegiju svega na jednom mjestu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

obligatory xkcd

https://xkcd.com/927/

btw, koncept aplikacija za svaku jebenu stvar je jebeno iritantno.

ako se moze obavit preko browsera nema sanse da instaliram app, pa cak ako je i funkcionalnost preko klasicnog weba lagano okrljastena (uvijek postoji desktop layout)

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:02 (nixass).
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

da, ima to svojih prednosti,

na primjer: želim pretraživati , dobivene poruke, i poslane poruke,  cijelu povijest svih messaging aplikacija, ali džabe, nemoguće je. problem se množi ako koristiš više različitih uređaja, smartphone, tablet, laptop, desktop, ....

na primjer : pretraži poslane i dobivene  sms poruke na laptopu, ... , šipak se to može.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:50 (gpd).

0 0 hvala 0
9 mjeseci

"Želim" tak da kad se crasha da mi 10 stvari ode u kurac odjednom. 
Od komunikacije pa sve do online bankarstva. 

2 0 hvala 0
17 godina
Imam to, zove se operativni sistem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice