Wall Street brutalno "komentirao" Appleov WWDC 202

poruka: 7
|
čitano: 2.311
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Wall Street brutalno "komentirao" Appleov WWDC 202".
14 godina

Apple je profulo AI vlak i lako je moguće da će u skoroj budućnosti postat nebitan. Što su novoga isporučili u zadnjih 5 godina? Vrlo je vjerojatno da ćemo gledat Nokia moment ali ovaj puta će Apple da ga popuši. 

3 1 hvala 0
17 godina
Re: Wall Street brutalno "komentirao" Appleov WWDC
Sad mi je porastao Apple u očima, ne lažu i ne trče za hype-om. Mogli su lagati kao i ostali, ubacivati beskorisne stvari koje niko ne trazi samo da bi mogli na prezentaciji 345 puta ponoviti "AI".
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 21:48 (knight).

4 5 hvala 0
16 godina
Upravo su to i napravili sa zadnjim uređajima jer nisu bili u stanju isporučiti ono što je marketing predstavljao. O čemu ti pričaš? Lagali su.
17 godina
maxus182 kaže...

Apple je profulo AI vlak i lako je moguće da će u skoroj budućnosti postat nebitan. Što su novoga isporučili u zadnjih 5 godina? Vrlo je vjerojatno da ćemo gledat Nokia moment ali ovaj puta će Apple da ga popuši. 

Tesko. Third party rjesenja na App Storu ti lijepo nadomjestaju sve ono sto Apple nema. A svemocnu integraciju koju je Apple obecava sa Siri ionako nitko drugi nema na trzistu.

Ono di Apple moze zakazati je sa hardverom, a to cemo vidit krene u vode preklopnih mobitela tj. pokusa napravit neku drasticniju promjenu.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:56 (ivoleko).
15 godina

Ispada kada bi novinarima u "hrvata" zabranili koristiti riječcu "brutalno" polovica naslova bi bila zapanjujuće nepodnošljiva i tupa.

Ovako ipak ... 

1 0 hvala 0
17 godina

A možda je Ive otišao u OpenAI kako bi njihove usluge lijepo poveže s Apple hardverom?

0 0 hvala 0
22 mjeseca

članak pisan uz pomoć AIa? 

pitao bi se tko piše ovakve gluposti, ali vidljivo je pa... 

Reakcija Wall Streeta bila je trenutna i oštra. Dionice Applea počele su padati već "nekoliko minuta" nakon Federighijeve izjave. Cijena je pala s 204,34 na 201,42 dolara, što predstavlja pad od 1,5 do 1,7

onaj tko je u stanju ovo napisati vjerojatno u životu nije pratio burzu i kretanja cijena dionica. pad od 1,5% je smiješno uopće spominjati kao "trenutnu i oštru reakciju". 

no što je još bolje, ako je cijena pala sa 204,34 na 201,42 kako to onda može predstavljati pad od 1,5 do 1,7??? ili sam ja glup i ne znam osnove matematike ili ovdje nešto ne štima. i što je još bolje(2), pad sa 204,34 na 201,42 iznosi 1,43%, pa je onda pitanje odakle novinaru uopće 1,5 do 1,7? onako otfrlje? iz rukava? jer *ebeš točne informacije.

i za sam kraj:

No, ipak kako je tekla konferencija, neki su investitori u tom padu vidjeli priliku i dionica je završila na kraju dana na 203,63 dolara,

znači do kraja konferencije pad je iznosio ENORMNIH (kako bi pisao papa Trump) cca 0,35%.

i sad će netko reći da ovo nije clickbait, senzacionalizam i pisanje gluposti.

4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice