Poskupljuje obiteljski YouTube Premium u Hrvatskoj

poruka: 24
|
čitano: 3.631
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poskupljuje obiteljski YouTube Premium u Hrvatskoj".
17 godina

Revanced ftw. 

Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina

Za sad mi kombinacija Opera preglednika i uBlock Origin-a radi super i blokira sve oglase. A na mobitelu koristim trik da link videa koji želim pogledati samo podijelim kroz YT aplikaciju sa NewPipe-om, i gledam opet sve bez reklama.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Poskupljuje obiteljski YouTube Premium u Hrvat
Ublock origin Light

1 0 hvala 0
9 godina

EUR 9.99 bi dao. Cisto da stvar funkcionira seamless i legalno. 

20 komada ne dam. 

10 0 hvala 0
15 godina

Van pameti. 

Da imamo 4.000€ placu ok, ali ovako van pameti.

Ne znam zašto nisu zaokružili na 19,99€ 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:05 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Povampirili se, optimisti.

1 0 hvala 0
3 godine
zvgrcman kaže...
Ublock origin Light

Meni na Chrome pregledniku You Tube već tri dana prepozna u Block origin Light, upozorava na zabranjeno korištenje, ali ne sprječava (za sad) korištenje, a u budućnosti će pasti kao i stariji brat.

合気道 五段 Mir, mir, nitko nije kriv.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:40 (Zaporožac).
6 mjeseci

HAHAHAHAHA, šta točno na YT vridi ove pare, duplo više nego streaming servisi.

Treba razbiti ove ohole monopoliste kao nekad Standard Oil. Jedini razlog zašto ih toleriraju su drugi opasni igrači od konkurencije, ogromne kineske firme.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:47 (KTM).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Zaporožac kaže...
zvgrcman kaže...
Ublock origin Light

Meni na Chrome pregledniku You Tube već tri dana prepozna u Block origin Light, upozorava na zabranjeno korištenje, ali ne sprječava (za sad) korištenje, a u budućnosti će pasti kao i stariji brat.

Firefox+uBlock origin i nikad, ali baš nikad nisam vidio reklamu na yt.

Hvala, doviđenja.

10 godina

FF+ublock... radi već godinama

EDIT: koliko je yt neupotrebljiv bez blockera sam shvatio kad sam pokušao pogledati video na mobu... jednom i nikad više

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:49 (miki_the_pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ako ne piratiziras igre da ne bi programeri gladovali, nemoj ni piratizirat youtube da ne bi influencere snasla ista sudbina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
KTM kaže...

HAHAHAHAHA, šta točno na YT vridi ove pare, duplo više nego streaming servisi.

Treba razbiti ove ohole monopoliste kao nekad Standard Oil. Jedini razlog zašto ih toleriraju su drugi opasni igrači od konkurencije, ogromne kineske firme.

Kakve veze imaju streaming servisi sa YT?? YT možeš gledat i đabe, Netflix, Prime... bome nemožeš! Uostalom sa YT dobiješ i YT Music tako da nemaš potrebe za Spotify-em, Apple music i sličnim, i kad sve to zbrojiš cijena i nije tako loša.

Uglavnom još uvijek funkcionira "fejkanje" lokacije tako da se da dobit YT family za par eura i dok je tako me ne grize balkanska savjest za plačanjem nečega što dnevno koristim.

17 godina
Gebirgs kaže...

EUR 9.99 bi dao. Cisto da stvar funkcionira seamless i legalno. 

20 komada ne dam. 

Urban VPN, free addon za browser, spojiš se na srbiju, 10e obiteljska, 6,5 individualna

EDIT: 

Noćas došao mail, srbija obiteljska ide sa 10 na 14€, nije ih zaobišlo. Privatna je bila 6,5, ne znam jesu li i nju mijenjali.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:48 (Hacker002).
16 mjeseci
Kao sto je kolega napisao, YouTube ReVanced za Android uređaje, za sve ostalo tu je Brave

1 0 hvala 0
14 godina
A kaj je s telkama i TV boxevima? Gotovo ni na jedan se ne može sideloadat revanced a oni tube-ovi poput smart tube i takvih me ne zadovoljavaju.
Pun kufer je ovo kad se pogleda kompletna cijena ali moraš računati da se to dijeli na 6 osoba i svatko ima yt, music i kids uključeno. To ispada 3.17€ po osobi mjesečno. 38€ godišnje, za nešto što baš svaki dan gledam.
Za ostale servise plaćam real debrid 32e godišnje a pokriva valjda sve od nflixa, prajma, maxa, jabuka teveja.... Ustvari ne. Ništa od mene niste čuli.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 23:03 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzimaju pare za reklame,uzimaju pare za gledanje reklama i uzimaju pare za negledanje reklama. Di je tu logika

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nas 6 dijeli paket, sad će nam skočiti mjesečna rata sa 2.5€ na 3.2€. Svima prihvatljivo. Meni je pretplata OK jer osim YT bez reklama dobijem i YT Music koji koristim umjesto Deezera kojem je ful skočila cijena sa 11€ na 20€ za family plan. Onda radije uzmem YTP gdje dobijem cijeli paket.

1 0 hvala 0
17 godina

20e je ok ako ti ostali koji koriste racun plate svoj dio, ali veceni ljudi nositelj jedini placa, a ostali su zena djeca, punica  koji samo koriste benefite itd

jos ako maknu da svi moraju biti ne moraju biti na istoj adrsi ode ti i to kao NF

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nusuth kaže...
Nas 6 dijeli paket, sad će nam skočiti mjesečna rata sa 2.5€ na 3.2€. Svima prihvatljivo. Meni je pretplata OK jer osim YT bez reklama dobijem i YT Music koji koristim umjesto Deezera kojem je ful skočila cijena sa 11€ na 20€ za family plan. Onda radije uzmem YTP gdje dobijem cijeli paket.

I kod nas šestoro, samo ipak pretplata skače samo meni, jer samo ja plaćam...

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
9 godina
Hacker002 kaže...

EDIT: 

Noćas došao mail, srbija obiteljska ide sa 10 na 14€, nije ih zaobišlo. Privatna je bila 6,5, ne znam jesu li i nju mijenjali.

Nema milosti. Otpustaju ljude dok pumpaju reklame na najjace i dizu cijene. 

Demn. Neko si je odlucio isplatiti bonus ove godine. 

15 godina

dok god ljudi plaćaju oni će poskupljivati. Mnogi će reći: koji euro više-manje ne pravi mi razliku, a to im je samo signal da mogu poskupiti još, jer na poskupljenje pristajete. S jedne strane život je kratak da bi se zamarao nečime zbog par eura, a s druge je bespogovoran pristanak na (neopravdano) višu cijenu autodestruktivan. Sad je kao i kod većine sličnih izbora pitanje ima li više ravnodušnih ("ma pusti me s tim glupostima") ili ljutih ("e nećete pravit budalu od mene").

Moj PC  
2 0 hvala 1
6 mjeseci
jozef kaže...

dok god ljudi plaćaju oni će poskupljivati. Mnogi će reći: koji euro više-manje ne pravi mi razliku, a to im je samo signal da mogu poskupiti još, jer na poskupljenje pristajete. S jedne strane život je kratak da bi se zamarao nečime zbog par eura, a s druge je bespogovoran pristanak na (neopravdano) višu cijenu autodestruktivan. Sad je kao i kod većine sličnih izbora pitanje ima li više ravnodušnih ("ma pusti me s tim glupostima") ili ljutih ("e nećete pravit budalu od mene").

To je to. Zato kod nas pizzerije imaju cijene veće nego u Italiji, normalno je za kavu dati 20-25 kuna. Nije kriv ni euro ni masoni, već samo glup narod. Glupi smo ko k***c...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:06 (KTM).
17 godina

Update: imao preko srbije, dobio noćas mail da ide sa 10 na 14€, odmah deaktivirao, imam plaćeno do 16og. Urban VPN kazahstan, 5000KZT obiteljska, aktivirao uspješno sa Revolut karticom iz prve, ispada nešto manje od 9€ mjesečno, baš ćemo vidjeti u ponedjeljak kada bude išla naplata je li sve ok.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Romano kaže...

Uzimaju pare za reklame,uzimaju pare za gledanje reklama i uzimaju pare za negledanje reklama. Di je tu logika

Savršena logika! Uzimaju pare di stignu!

EDIT: Blaženi htpc ispod televizije i blaženi brave.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:02 (Punti).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice