Imam jedno pitnje, mada mislim da sam u pravu. Pretpostavljam da svi isti bežični miševi recimo Logitechov G305 rade na istoj frekvenciji, ali im KOD nije isti pa se ne može desiti, ili je to pak mala vjerojatnost da jedan može smetat drugom. Recimo kao daljinski na isatim autima. Bilo bi malo šašavo da u jednoj kancelariji rade svi miševi sa istim kodom. Da li sam u pravu?
Bežični miš
- poruka: 3
- |
- čitano: 512
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeftikaner miševi dolaze upareni s svojim USB priključkom...
Logitech Unifying, kasnije Bolt, podržava do 6 uređaja na isti USB, ali on je tvornički uparen na jedan set (miš/tipkovnica/kombo), a recimo ti taj set koristiš u uredu, a doma ga ne vučeš, nego samo ostaviš USB u laptop a doma si preko softvera (Logitech Unifying/Bolt) upariš kompatibilne uređaje koji imaju i upareni su sa svojim USBom, ali kad ih upariš preko softvera s ovim "uredskim" USBom, zaborave svoj tvornički USB...
-kompleti su već tvornički upareni, kao ostali uređaji npr tv-daljinski.. tipkovnica+miš itd.. dok postoji nekoliko kanala pa u uredu ovisno o gužvi, kolićini, udaljenosti mogu biti razne situacije.. nekad je bilo samo 4 kanala.. no vjerojatno je kao i ostalo npr wlan povećano.. ili nije :)