Deseci Waymo vozila spaljeno tijekom nereda u Los

poruka: 19
|
čitano: 3.164
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Deseci Waymo vozila spaljeno tijekom nereda u Los ".
17 godina

"mirni protest"...kakvi očevici to tvrde? Ima bezbroj videa gdje se vidi jasno leftarde koji ležerno demoliraju i pale Waymo vozila, bez ikakve žurbe i straha.
Inače za 14.6. planiraju po cijeloj americi "prosvjedovati"... Xi i Putin kokice peku

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina

Pogledas snimku i shvatis da ih 80% nema veze sa onim zastavama koje se vijore na prosvjedu.

Posto su spremni vandalizirat, tek ih sada treba delozirat od kud su dosli.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Deseci Waymo vozila spaljeno tijekom nereda u
Gardu na cestu i pucat po svima od reda.
Svi koji unistavaju privatno vlasnistvo su stoka i kriminalci.
9 godina

Gad je od svoje zemlje napravio vrlo brzo shithole country pa dobiva recipročan odgovor na razini  afroazijskih diktatura sponzoriranih iz Kremlja .

waaagh ;

1 0 hvala 0
7 godina

suze pustim zbog Waymo vozila, kad sjeckam kapulu.

1 0 hvala 0
13 godina
Misliš na Newsoma? On je guverner Kalifornije. I imaš pravo da je gad.
vicious
15 godina
viciousone kaže...

Ja mogu primijetiti da je Newsom 6 godina na vlasti, prije toga je još 8 godina bio zamjenik guvernera. Što su prosvjednici čekali tolike godine?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 13:15 (jozef).
7 godina
If they spit...we will hit
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Neloša sprdancija na tu temu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NEW_MAN kaže...

Ovo tak lijepo ide u smjeru da ćemo uskoro imati taksije opremljene mitraljezima, bombama i bacačima plamena, ma milina jedna.

Gledam te!
10 godina

1. Deseci Waymo vozila spaljeni tijekom nereda u Los Angelesu

Subjekt je "deseci", ovi deseci = muški rod, ide "spaljeni" u naslovu.

2. Deseci robotaksija Waymo I-Pace zapaljeni su tijekom nedavnih nereda u Los Angelesu, što otvara pitanja o sigurnosti voznog parka samostalnih vozila u vrijeme građanskih nemira

Subjekt je "deseci", ovi deseci = muški rod, ide "zapaljeni su" u podnaslovu.

Fajl filter!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:46 (Thinker).

0 0 hvala 0
17 godina
jozef kaže...
viciousone kaže...

Ja mogu primijetiti da je Newsom 6 godina na vlasti, prije toga je još 8 godina bio zamjenik guvernera. Što su prosvjednici čekali tolike godine?

Svakom s imalo mozga bi trebalo biti jasno da se radi o lazljivom smradu.

Trump je danas pokazao screenshot s moba gdje se jasno vidi da su 16 min razgovarali, a ovaj leftard je javno lagao na nekoliko televizija i u nekoliko intervjua da mu Trump ni poruku nije poslao...

Sve su to politicke igre, radje bi Newscum da izgori cijeli LA nego da mora priznati da su stvari izmakle kontroli i da treba pomoc federalne vlasti...

17 godina

ti si bas ono full trump/rfk kool-aid drinker, level 99

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:13 (nixass).
13 godina

Repriza BLM-ovog ljeta ljubavi 2020. godine.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
3 0 hvala 0
3 godine
NEW_MAN kaže...

To rade Kinezi, Rusi i SJ. Koreanci.

合気道 五段 Mir, mir, nitko nije kriv.
13 godina
Aldo kaže...

Sve su to politicke igre, radje bi Newscum da izgori cijeli LA nego da mora priznati da su stvari izmakle kontroli i da treba pomoc federalne vlasti...

Pa skoro je izgorio i to prilično nedavno. Tip je teški pacijent. 

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:33 (pr0n_addict).
17 godina
nixass kaže...

ti si bas ono full trump/rfk kool-aid drinker, level 99

zasto? zato jer ne odobravam i ne zagovaram ilegalne migrante? Legalni migranti se posteno nahebu da dobe/zasluze svoj citizenship, dok bi ovi sve nesto da im se pokloni i da do toga dodju precacima.
Ne znam zasto je toliko tesko vidjeti da se ustvari ovdje radi o modernom ropstvu gdje "gazde" su vrlo vjerojatno i potomci robovlasnika koji su do 1850-ih u Kaliforniji uzivali u benefitima robovlasnistva.
Mnogi od tih ilegalaca nemaju ni dokumente, rade za sicu (ako uopce rade... vidjeli smo u ponedjeljak i utorak kako su radili cim su imali vremena kamenjem gadjati policiju cijele dane i noci), koju dobijaju na crno, na ruke, nikakve poreze nitko ne placa, zdravstvo, nista. I tako godinama. Naravno da to ne pase gazdama i zato je sad takva frka.
Mnogima biznisi propadaju ako nemaju bar par desetaka ilegalaca na farmama, imanjima, kuhinjama prcvarnica... Postoje regularni kanali kako se u neku zemlju ulazi. A to sto je Newscum odlucio ignorirati zakone i prkositi Trumpu, pa sad cvili po svim leftardskim medijima, njegov problem.

11 godina

Da se dosljedno provodila migracijska politika, te da se nije prešutno dopuštalo ilegalne migrante da žive u državi, vjerovatno do ovoga ne bi došlo.

Potlačene mase ovakvim postupacima stradavaju još više, te dovode sebe u još gori položaj, nego u kojem su bile.

Mislim, da mi iz naše male hrvatske perspektive ne bi trebali baviti tuđim problemima. Mislim, da bi Hrvatska trebala se ispričati zbog svojih pogrešaka iz svoje historije, te se vratiti na liniju BiJ.

dzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U svoj toj gužvi i cirkusu, eto spletom okolnosti barem vidimo akciju koja se vrlo rijetko ulovi u oko kamere.Netko je okačil dobru glazbenu podlogu, da taj čova bi mogao uskočit kao novi glumac u Rocky franšizi.

https://rumble.com/v6ujimx-los-angeles-a-man-beat-up-three-incompetent-police-officers.html

AMD,........is that Epyc or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice