Xfire i Counter Strike 1.6

poruka: 8
|
čitano: 4.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

skinuo sam xfire.napravio acc itd.sad uđem u detect games i nađe mi neke tetris i neke guposti a ne nađe mi cs (verzija:morski lopovi s brodova).kako mogu ga staviti tamo???

amd duron 800 mhz,320 mb RAM,nvidia mx/mx 400-vrti crysis i GTA 4 max grafika sa 30-35 fps-naravno na YOUTUBE xfire-destructor005

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad nemas originalni cs, imas nonsteam verziju koja je sr*nje. downloadaj steam,napravi acc,i kupi cs za 10$...i sve ce ti radit ;)

Zašto američke krafne ne lete dobro kao naše??? Zato šta imaju rupu u srednini! :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad si na detect gamesu proširi not installed i pronađi cs 1.6 -> manual setup i dodaj cs 1.6

brb

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Xfire i Counter Strike 1.6

steam nije free ??? ja igram prek steam-a nisam nis kupil al jel je to free ?? Mršti sePlačPlač

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

steam nije free ??? ja igram prek steam-a nisam nis kupil al jel je to free ?? Mršti sePlačPlač

lol ofkors da nije
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina

kajjjjj!!!!! KOlko kosta, di pise da nije free kak da provjerim kolko sam love po*usil >????

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
16 godina
neaktivan

Lol nisi nista popusio ako nisi davao broj kartice...

0 0 hvala 0
16 godina

Nisam svoj, tatin sam.  XD salim se hahaha..... nisam nist davao, skinuo sam si stem installer i registriral se, ubacil CS i Play ....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice