Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 366.567
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Game.co.uk - pitanja i odgovori
Gunner11 kaže...

Molim vas pomoć, ne razumijem šta trebam upisati pod postcode kad aktiviram reward karticu?

Edit: Sry na duplom postu.

Ja sam upisao od svoje adrese, tj. ZG = 10000 i prošlo mi je.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Molim vas pomoć, ne razumijem šta trebam upisati pod postcode kad aktiviram reward karticu?

Edit: Sry na duplom postu.

Poštanski broj?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina

Probo sam i nece, neznam zašto.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, poštanski broj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel mi možete rec sta ste vi upisali; samo poštanski br. xxxxx ili xx=xxxxx

BF:BC2 ingame: Sapko
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:31 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ah, ni meni ti nije proradilo iz prve. Trebaš sačekati koji dan, onda ide registracija. Bar je tako meni prošlo (od dana kada sam dobio broj - vjerojatno im malo traje da ga prebace iz jedne baze u drugu; možda im ide sa zahtjevom za štampanje kartice).

A ako si već dobio doma karticu, sorry ne znam kako bih ti dalje pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 21:54 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Evo stigla mi je pošiljka prije par sati. 

Poslali su je 4.11. 

Nisu mi naplatili dodatnu carinu niti pdv :)

I imam sada dodatnih (skoro) 5 funti za potrošiti na njihove proizvode.

Velika preporuka za game.co.uk. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dosta je i putovala. :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Danny_HR kaže...
Dosta je i putovala. :)

aludiras na to da inace i brze dodje? ako je tako, svaka cast Game-u. meni je dovoljna satisfKcija da sam platio 270 kn nesto sto je ovdje 400 :)
17 godina
neaktivan
Meni je isto poslano 4-og, stiglo mi je u petak. :)
16 godina
Danny_HR kaže...
Meni je isto poslano 4-og, stiglo mi je u petak. :)

grrrr :) jel to pc verzija bila?
17 godina
neaktivan
Ne, Xbox. Al Co7 je dobio isto u petak, njegova je bila PC verzija. Devil je mislim dobio u srijedu, on je iz BiH i iz meni neobjašnjivog razloga njima pošiljke stižu brže nego nama iako smo mi bliže.
16 godina
neaktivan

Figo kaže...

e ljudi, naručio sam prošli četvrtak sebi i frendu igru Black Ops u box obliku preko game.co.uk, danas je četvrtak(prošlo je tjedan dana) i polako već ludim{#}, piše da delivery traje 3 do 5 dana, nije to već moralo stići?? kako vi dugo čekate na igru kad tamo naručite??

Ima još jedna stvar. Nije bitno kada si naručio, bitno je kada su poslali. U Statusu narudžbe pogledaj sa kojim datumom je "dispatched". Dostavu si broji od tog dana, ne od kada si naručio.

A što se tiče carine to je tvoja greška. Kako su već rekli trebao si napraviti dvije narudžbe (mada bi onda platio 2x 2.95 za poštarinu). No svaka pošiljka bi imala manju vrijednost, a i manje bi se isticala. Dvije kutije su već deblja stvar pa lakše zapne cariniku za oko.

Ja sam baš prije tjedan dana naručio 2 igre za PS3 zajedno, baš me zanima što će biti {#} jer igre nisu nove nego su second hand tako da su zajedno ispod 20 funti.

Btw. da li si dobio račun od te carine? Poštar ti je trebao dati potvrdu sa carine, ako nije možda te je preveslao. Ako si dobio potvrdu imam feeling da je na njoj potpis od stanovite Dragice Popović {#}.

dobio sam račun od te carine, ne sjećam se više ako je bio potpis te Dragice Popović {#},

evo jučer sam naručio još jedan primjerak igre COD:Black Ops, sad ćemo da vidimo za tjedan dana.. ako će biti poštarine ili ne..

17 godina
Danny_HR kaže...
Ne, Xbox. Al Co7 je dobio isto u petak, njegova je bila PC verzija. Devil je mislim dobio u srijedu, on je iz BiH i iz meni neobjašnjivog razloga njima pošiljke stižu brže nego nama iako smo mi bliže.

Vrlo jednostavno - navodno kod nas na carini radi premalo ljudi s obzirom da navodno sve više ljudi naručuje pošiljke iz vana (čujem da je Kina postala jako popularna za "obične" stvari za kućanstvo), i onda ne stignu sve odraditi na vrijeme.

I, opet navodno, s obzirom da je na snazi zakon da se u državnim službama ne zapošljavaju novi ljudi ostaje nam tako kako je. A možda i namjerno zadržavaju pošiljke što duže, da ljudi više ne bi naručivali izvana...

Mislim da nam je u ZG najgore, jer navodno samo troje ljudi radi na provjeri carisnkih pošiljaka.

To sam onako pohvatao sa svih strana. Ne mora biti točno, ali postoji crv sumnje...

17 godina
neaktivan
Al da provjeravaju onda bi mi i naplatili. Niš mi nisu naplatili. :)
17 godina
Danny_HR kaže...
Al da provjeravaju onda bi mi i naplatili. Niš mi nisu naplatili. :)

A i meni nisu naplatili ni jednu pošiljku koje su se kretale oko 200HRK, vjerojatno im je to previše dodatnog posla da bi to radili sa svakom pošiljkom. Ne znam koja je točna procedura, ali pretpostavljam da ima upletene papirologije.

15 godina
neaktivan

Ljudi samo da vas par pitanja pitam...{#}

1. Kad se registriram na game.co.uk, jel moram staviti da sam punoljetan (iako to nisam) da bih mogao kupovati ili da stavim pravi datum rodenja?

2. Cekam da mi jave iz jednog gameshopa kod nas hoce li moci naruciti OVO. Dajem im do sutra da mi jave, a igra izlazi sljedecu srijedu. Kad registriram karticu, koliko traje potvrda (ako je uopce potrebna)?

3. Primaju li Visa electron iz PBZ-a ili Erste banke? Pitam za te dvije kartice jer sam cuo da njih prihvacaju skoro sve online trgovine u svijetu.

4. Mogu li direktno placati sa kartice, bez da se registriram na paypal?

5. Jel placam porez i carinu, ili to varira od osobe do osobe?

6. Otprilike kolika je postarina do ZG-a i ako je to ona uracunata postarina koja pise na kraju transakcije ide li to do mojih vrata ili samo do granice i onda to preuzima HP i jos malo naplati?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 8:46 (martinzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
martinzg kaže...

Ljudi samo da vas par pitanja pitam...{#}

1. Kad se registriram na game.co.uk, jel moram staviti da sam punoljetan (iako to nisam) da bih mogao kupovati ili da stavim pravi datum rodenja?

2. Cekam da mi jave iz jednog gameshopa kod nas hoce li moci naruciti OVO. Dajem im do sutra da mi jave, a igra izlazi sljedecu srijedu. Kad registriram karticu, koliko traje potvrda (ako je uopce potrebna)?

3. Primaju li Visa electron iz PBZ-a ili Erste banke? Pitam za te dvije kartice jer sam cuo da njih prihvacaju skoro sve online trgovine u svijetu.

4. Mogu li direktno placati sa kartice, bez da se registriram na paypal?

5. Jel placam porez i carinu, ili to varira od osobe do osobe?

6. Otprilike kolika je postarina do ZG-a i ako je to ona uracunata postarina koja pise na kraju transakcije ide li to do mojih vrata ili samo do granice i onda to preuzima HP i jos malo naplati?

Hvala!

1. Najbolje da staviš podatke od nosioca kartice. Koji valjda ima preko 18 godina. Pogledaj si Terms and Conditions, ako hoćeš kupovati "ozbiljne" naslove gledaju koliko godina ima vlasnik accounta.
  2. Ako i bude kod nas signature Edition, računaj bar 100-200HRK višu cijenu. Kartica se provjerava i autorizira kod svake kupnje, kod registracije prolazi jako brzo.
  3. Visa Electron PBZ-a po iskustvima forumaša radi.
  4. Plaćaš direktno sa kartice, Game.co.uk ne prima PayPal. Bar po mojim saznanjima.
  5. Varira od pošiljke do pošiljke. Sve pošiljke iznad 160 HRK protuvrijednosti podliježu plaćanju poreza i carine; no često i narudžbe oko 40€ ne budu ocarinjene.
  6. Poštarina do ZG je £2.95 (čak i ako više stvari naručiš odjednom). Ide do tvojih vrata. Ako ne platiš carinu i porez to je to. Da ti pošiljka stigne računaj na 1-3 tjedna. HP si ne naplaćuje ništa dodatno.
15 godina
neaktivan

Kod nas nece biti signature edition iz razloga jer smo prekasno usli u PSN sustav. Znam ljude iz tog gameshopa pa ce oni preko svojeg dobavljaca nesto probati.

Hvala puno! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vec se polako zabrinjavam. Narucio sam Black Ops  8.11 i jos nista. Poslao sam im mail i odgovorili su mi da pošto ne mogu pratiti poštu jer je izvan UK, da mora proći 28 dana od slanja ako hocu povrat novca. E sad mene zanima kako da ja njima dokazem da ja nisam igru primio i kako ce oni znati dali sam je primio ili nisam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DyerMaker kaže...

Vec se polako zabrinjavam. Narucio sam Black Ops  8.11 i jos nista. Poslao sam im mail i odgovorili su mi da pošto ne mogu pratiti poštu jer je izvan UK, da mora proći 28 dana od slanja ako hocu povrat novca. E sad mene zanima kako da ja njima dokazem da ja nisam igru primio i kako ce oni znati dali sam je primio ili nisam?

MI6 {#}

15 godina
neaktivan

Jel se moze promijeniti valuta na game.co.uk?

Pitam jer cu u subotu ici po Visa Electron pa neznam u koju valutu da stavim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako to misliš....ja imam kunsku Visu iz PBZ-a i kupujem na gam.co.uk ..oni ti preračunaju protuvrijednost kune u odnosu na funtu i to je to...

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DyerMaker kaže...

Nisi vidio moj odgovor na post 2-3 posta naviše.

Računaj sada i do 3 tjedna da ti stigne pošiljka. Meni je moja zadnja toliko trebala, i nažalost to je postalo više pravilo. Nakon 14 dana se počni brinuti...

15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

kako to misliš....ja imam kunsku Visu iz PBZ-a i kupujem na gam.co.uk ..oni ti preračunaju protuvrijednost kune u odnosu na funtu i to je to...

Aha, znaci ja mogu stavit karticu u dolare i ono ce automatski preracunati u funte?

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Savjet:

prilikom otvaranja racuna u PBZ-u pitaj dali ti moze Taj devizni racun biti u funtama.. ako moze mislim da bi ti to bilo najpovoljnije jer ovdje izbjegavas njihovu pretvorbu valute koja nije povoljana za nas...

Ako stavis kune pretvarat ce ti ih u funte po svom tecaju i to nije povoljno.. otvori racun sa funtama i sam gore stavljaj funte.. povoljnije ih je mijenjat u mjenjacnici nego da ti ih oni mijenjaju..

generalno trebao bi imat za svaku valutu po jednu karticu i tu izbjegavas te prikrivene troskove kojih ni nisi svjestan..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 8:54 (red_bull).
16 godina
RE: Kako kupiti igru na www.game.co.uk ? vas savje

Mogu na ovoj stranici kupiti samo kod igre bez kutije?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Mogu na ovoj stranici kupiti samo kod igre bez kutije?

Naravno da možeš, pritisni umjesto Add to Basket opciju ispod Download.

16 godina

Uplatim sa kreditnom karticom i to je to?U roku od kolko sati dolazi kod?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Uplatim sa kreditnom karticom i to je to?U roku od kolko sati dolazi kod?

Ja sam čekao 4 sata, neki i duže. Mislim da piše da treba čekati bar 2h da provjere sve i pošalju key na e-mail.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 13:21 (ZC_Someone).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice