Molim vas pomoć, ne razumijem šta trebam upisati pod postcode kad aktiviram reward karticu?
Edit: Sry na duplom postu.
Ja sam upisao od svoje adrese, tj. ZG = 10000 i prošlo mi je.
Molim vas pomoć, ne razumijem šta trebam upisati pod postcode kad aktiviram reward karticu?
Ja sam upisao od svoje adrese, tj. ZG = 10000 i prošlo mi je.
Poštanski broj?
Probo sam i nece, neznam zašto.
Da, poštanski broj...
Jel mi možete rec sta ste vi upisali; samo poštanski br. xxxxx ili xx=xxxxx
Ah, ni meni ti nije proradilo iz prve. Trebaš sačekati koji dan, onda ide registracija. Bar je tako meni prošlo (od dana kada sam dobio broj - vjerojatno im malo traje da ga prebace iz jedne baze u drugu; možda im ide sa zahtjevom za štampanje kartice).
A ako si već dobio doma karticu, sorry ne znam kako bih ti dalje pomogao.
Evo stigla mi je pošiljka prije par sati.
Poslali su je 4.11.
Nisu mi naplatili dodatnu carinu niti pdv :)
I imam sada dodatnih (skoro) 5 funti za potrošiti na njihove proizvode.
Velika preporuka za game.co.uk.
aludiras na to da inace i brze dodje? ako je tako, svaka cast Game-u. meni je dovoljna satisfKcija da sam platio 270 kn nesto sto je ovdje 400 :)
grrrr :) jel to pc verzija bila?
e ljudi, naručio sam prošli četvrtak sebi i frendu igru Black Ops u box obliku preko game.co.uk, danas je četvrtak(prošlo je tjedan dana) i polako već ludim, piše da delivery traje 3 do 5 dana, nije to već moralo stići?? kako vi dugo čekate na igru kad tamo naručite??
Ima još jedna stvar. Nije bitno kada si naručio, bitno je kada su poslali. U Statusu narudžbe pogledaj sa kojim datumom je "dispatched". Dostavu si broji od tog dana, ne od kada si naručio.
A što se tiče carine to je tvoja greška. Kako su već rekli trebao si napraviti dvije narudžbe (mada bi onda platio 2x 2.95 za poštarinu). No svaka pošiljka bi imala manju vrijednost, a i manje bi se isticala. Dvije kutije su već deblja stvar pa lakše zapne cariniku za oko.
Ja sam baš prije tjedan dana naručio 2 igre za PS3 zajedno, baš me zanima što će biti jer igre nisu nove nego su second hand tako da su zajedno ispod 20 funti.
Btw. da li si dobio račun od te carine? Poštar ti je trebao dati potvrdu sa carine, ako nije možda te je preveslao. Ako si dobio potvrdu imam feeling da je na njoj potpis od stanovite Dragice Popović .
dobio sam račun od te carine, ne sjećam se više ako je bio potpis te Dragice Popović ,
evo jučer sam naručio još jedan primjerak igre COD:Black Ops, sad ćemo da vidimo za tjedan dana.. ako će biti poštarine ili ne..
Vrlo jednostavno - navodno kod nas na carini radi premalo ljudi s obzirom da navodno sve više ljudi naručuje pošiljke iz vana (čujem da je Kina postala jako popularna za "obične" stvari za kućanstvo), i onda ne stignu sve odraditi na vrijeme.
I, opet navodno, s obzirom da je na snazi zakon da se u državnim službama ne zapošljavaju novi ljudi ostaje nam tako kako je. A možda i namjerno zadržavaju pošiljke što duže, da ljudi više ne bi naručivali izvana...
Mislim da nam je u ZG najgore, jer navodno samo troje ljudi radi na provjeri carisnkih pošiljaka.
To sam onako pohvatao sa svih strana. Ne mora biti točno, ali postoji crv sumnje...
A i meni nisu naplatili ni jednu pošiljku koje su se kretale oko 200HRK, vjerojatno im je to previše dodatnog posla da bi to radili sa svakom pošiljkom. Ne znam koja je točna procedura, ali pretpostavljam da ima upletene papirologije.
Ljudi samo da vas par pitanja pitam...
1. Kad se registriram na game.co.uk, jel moram staviti da sam punoljetan (iako to nisam) da bih mogao kupovati ili da stavim pravi datum rodenja?
2. Cekam da mi jave iz jednog gameshopa kod nas hoce li moci naruciti OVO. Dajem im do sutra da mi jave, a igra izlazi sljedecu srijedu. Kad registriram karticu, koliko traje potvrda (ako je uopce potrebna)?
3. Primaju li Visa electron iz PBZ-a ili Erste banke? Pitam za te dvije kartice jer sam cuo da njih prihvacaju skoro sve online trgovine u svijetu.
4. Mogu li direktno placati sa kartice, bez da se registriram na paypal?
5. Jel placam porez i carinu, ili to varira od osobe do osobe?
6. Otprilike kolika je postarina do ZG-a i ako je to ona uracunata postarina koja pise na kraju transakcije ide li to do mojih vrata ili samo do granice i onda to preuzima HP i jos malo naplati?
Hvala!
Ljudi samo da vas par pitanja pitam...
1. Kad se registriram na game.co.uk, jel moram staviti da sam punoljetan (iako to nisam) da bih mogao kupovati ili da stavim pravi datum rodenja?
2. Cekam da mi jave iz jednog gameshopa kod nas hoce li moci naruciti OVO. Dajem im do sutra da mi jave, a igra izlazi sljedecu srijedu. Kad registriram karticu, koliko traje potvrda (ako je uopce potrebna)?
3. Primaju li Visa electron iz PBZ-a ili Erste banke? Pitam za te dvije kartice jer sam cuo da njih prihvacaju skoro sve online trgovine u svijetu.
4. Mogu li direktno placati sa kartice, bez da se registriram na paypal?
5. Jel placam porez i carinu, ili to varira od osobe do osobe?
6. Otprilike kolika je postarina do ZG-a i ako je to ona uracunata postarina koja pise na kraju transakcije ide li to do mojih vrata ili samo do granice i onda to preuzima HP i jos malo naplati?
Hvala!
Kod nas nece biti signature edition iz razloga jer smo prekasno usli u PSN sustav. Znam ljude iz tog gameshopa pa ce oni preko svojeg dobavljaca nesto probati.
Hvala puno!
Vec se polako zabrinjavam. Narucio sam Black Ops 8.11 i jos nista. Poslao sam im mail i odgovorili su mi da pošto ne mogu pratiti poštu jer je izvan UK, da mora proći 28 dana od slanja ako hocu povrat novca. E sad mene zanima kako da ja njima dokazem da ja nisam igru primio i kako ce oni znati dali sam je primio ili nisam?
Vec se polako zabrinjavam. Narucio sam Black Ops 8.11 i jos nista. Poslao sam im mail i odgovorili su mi da pošto ne mogu pratiti poštu jer je izvan UK, da mora proći 28 dana od slanja ako hocu povrat novca. E sad mene zanima kako da ja njima dokazem da ja nisam igru primio i kako ce oni znati dali sam je primio ili nisam?
MI6
Jel se moze promijeniti valuta na game.co.uk?
Pitam jer cu u subotu ici po Visa Electron pa neznam u koju valutu da stavim.
kako to misliš....ja imam kunsku Visu iz PBZ-a i kupujem na gam.co.uk ..oni ti preračunaju protuvrijednost kune u odnosu na funtu i to je to...
Nisi vidio moj odgovor na post 2-3 posta naviše.
Računaj sada i do 3 tjedna da ti stigne pošiljka. Meni je moja zadnja toliko trebala, i nažalost to je postalo više pravilo. Nakon 14 dana se počni brinuti...
kako to misliš....ja imam kunsku Visu iz PBZ-a i kupujem na gam.co.uk ..oni ti preračunaju protuvrijednost kune u odnosu na funtu i to je to...
Aha, znaci ja mogu stavit karticu u dolare i ono ce automatski preracunati u funte?
Savjet:
prilikom otvaranja racuna u PBZ-u pitaj dali ti moze Taj devizni racun biti u funtama.. ako moze mislim da bi ti to bilo najpovoljnije jer ovdje izbjegavas njihovu pretvorbu valute koja nije povoljana za nas...
Ako stavis kune pretvarat ce ti ih u funte po svom tecaju i to nije povoljno.. otvori racun sa funtama i sam gore stavljaj funte.. povoljnije ih je mijenjat u mjenjacnici nego da ti ih oni mijenjaju..
generalno trebao bi imat za svaku valutu po jednu karticu i tu izbjegavas te prikrivene troskove kojih ni nisi svjestan..
Mogu na ovoj stranici kupiti samo kod igre bez kutije?
Mogu na ovoj stranici kupiti samo kod igre bez kutije?
Naravno da možeš, pritisni umjesto Add to Basket opciju ispod Download.
Uplatim sa kreditnom karticom i to je to?U roku od kolko sati dolazi kod?
Uplatim sa kreditnom karticom i to je to?U roku od kolko sati dolazi kod?
Ja sam čekao 4 sata, neki i duže. Mislim da piše da treba čekati bar 2h da provjere sve i pošalju key na e-mail.