Hvala,nego,dali ima kakva solucija za one koji nemaju karticu? Pouzecem?
nema pouzecem. karticom (debitnom) ili nista... preporuka: pbz visa electron
Hvala,nego,dali ima kakva solucija za one koji nemaju karticu? Pouzecem?
nema pouzecem. karticom (debitnom) ili nista... preporuka: pbz visa electron
Evo imam i ja par pitanja, ovako: Znaci hocu narucit igru koji bi mi stara platila svojom karticom znaci njene podatke bi stavio i adresu stanovanja i sve ali bi htio da posiljka ne dodje na moju adresu nego na adresu frenda koji u londonu zivi jer onda nemoram brinut za carinu i to a meni ionako sam key treba, pa me zanima jel to moguce i sto treba napraviti?. Drugo pitanje je sto ako on nebude u tom trenutku doma, gdje posiljka ide? Oprostite ako je ovo vec neko pitao ali nije mi se dalo 20 strana pretrazivat.
Evo imam i ja par pitanja, ovako: Znaci hocu narucit igru koji bi mi stara platila svojom karticom znaci njene podatke bi stavio i adresu stanovanja i sve ali bi htio da posiljka ne dodje na moju adresu nego na adresu frenda koji u londonu zivi jer onda nemoram brinut za carinu i to a meni ionako sam key treba, pa me zanima jel to moguce i sto treba napraviti?. Drugo pitanje je sto ako on nebude u tom trenutku doma, gdje posiljka ide? Oprostite ako je ovo vec neko pitao ali nije mi se dalo 20 strana pretrazivat.
Je, moguće je. Samo kod upisivanja adrese za dostavu staviš njegovu adresu. Ako on nije doma poštar mu ostavlja u sandučiću ako stane, ako ne, ide u poštanski ured gdje to on mora pokupiti.
....kakva je download opcija...zašto se ponovo moram regati..već imam acc...i jel dobijem samo key ili šta?
Moraš se ponovno regati jer je to sestrinska firma Gameu, odnosno, prije su poslovali odvojeno kao Metaboli pa ih je Game kupio.
Dobiješ key, da, i link za download.
evo sad baš odem na game i vidim nekaj mi je čudno... dobio sam odnekud iz vedra neba preko 1000 bodova a da nisam ništa kupovao...
e ljudi, naručio sam prošli četvrtak sebi i frendu igru Black Ops u box obliku preko game.co.uk, danas je četvrtak(prošlo je tjedan dana) i polako već ludim, piše da delivery traje 3 do 5 dana, nije to već moralo stići?? kako vi dugo čekate na igru kad tamo naručite??
Ne znam dal sam dobro skužio. Dal se može preko ovog servisa kupiti Black Ops u download obliku?
e ljudi, naručio sam prošli četvrtak sebi i frendu igru Black Ops u box obliku preko game.co.uk, danas je četvrtak(prošlo je tjedan dana) i polako već ludim, piše da delivery traje 3 do 5 dana, nije to već moralo stići?? kako vi dugo čekate na igru kad tamo naručite??
Lani, MW2 sam čekao preko 15 dana.
Danas sam jednom kolegi s foruma kupio BO preko downloada...prošlo je 6 sati, još čekam cd key na mail.
Nekad zna biti i dulje.
Evo, naručio sam The Saboteura za xbox isti dan kad i Black Ops, u dvije različite narudžbe. Saboteur je jučer stigao, točno 7 dana nakon narudžbe odnosno 5 radnih dana nakon narudžbe. Black Ops još nije stigao iako su poslani u isto vrijeme.
@doxy Key će ti stići kroz jutro. Ja sam Kukyju naručio key oko 23 sata i stigao mu je prijepodne drugi dan. Mislim da se narudžbe ne obrađuju automatski potpuno već da se obrađuju samo u radno vrijeme.
ej ljudi, ovako, danas mi je stigla narudžba sa game.co.uk-a, naručio sam prošli tjedan 2 primjerka Black Opsa, ali nastao je problem, naime igre sam platio 70 funti i još 2,95 funti platio sam EU(Royal Mail) isporuku.. a problem je nastao ovako, kad mi je poštar donio na kućnu adresu paketić rekao mi je da mu moram platiti još 160 kn poštansku carinsku deklaraciju (tj. carinu valjda).. i sad sam zbunjen, platio sam mu naravno ali sad me po takvome igra stajala 400 kn.. i sad ne kužim zašto sam to morao platiti kad sam prije 5 - 6 mjeseca naručio Bad Company od tamo, i kad mi je poštar donio na kućnu adresu nisam morao platiti niti kune.. pomozite
al zašto sam onda Bad Company-a samo platio 200 kn i nisam morao platiti ništa kad je stigao.. samo cijenu igre i EU(Royal Mail) 3 - 5 busines day delivery 2,95 funti, al to se plaća preko računa..
A meni je otac htjeo kupit Black Ops pošto ja neam novca!
Jel to dođe u kotiji ko u online gamer black ops part 4,ono kad on otvori i bude kutija i unutra cd i još nešto vamo do otoga?
oprosti ali po takvome je glupo naručivati sam gamea ako kod nas također možeš COD BO od 400 kn naći.. pa ne mogu vjerovati da postoje ovakvi propusti u pošti :(
oprosti ali po takvome je glupo naručivati sam gamea ako kod nas također možeš COD BO od 400 kn naći.. pa ne mogu vjerovati da postoje ovakvi propusti u pošti :(
Nije to propust. To je zakon.
PDV moraš na sve platiti carinu također (postoje iznimke doduše), zato igre i jesu skuplje kod nas. I oni koji ih uvoze plaćaju carinu i PDV.
Osobno od preko 75 narudžbi sa interneta do danas unazad 4 godine naplatili su mi carinu i PDV samo na jednu. Dakle isplati se itekako.
nema to veze s poštom, šefe ubuduće narucuj jednu po jednu igru posebno, meni jos nikad nisu naplatili carinu i pdv...
Ma Steam je
Zakon
U slučaju CoD definitivno jer na kraju dobiješ istu stvar. Ali kad su druge igre u pitanju steam je bog i batina što se kvalitete usluge tiče.
@doxy: Si dobio cd-key ili još čekaš?
Došao je 14 sati nakon narudžbe. (prije sat vremena)
Zato je moja od prvog dana regana na UK i koristim bodove konstantno...
>Evo i trenutno stanje.
Ja svoju nisam ništa posebno regao. U vrijeme kada sam ju izvadio nije bilo tog ograničenja. Jednostavno sam ju kupio i bodovi su se skupljali Počelo je štekati prije godinu dana. Kada je Borderlands izlazio. Preorderao sam 2 komada i kada su poslali samo sam dobio bodove od jednoga. Poslao sam im upit i dobio odgovor da mi to više ne vrijedi jer nisam iz UK...
Baš sam prije tjedan dana naručio dvije igre i ponovo nisam dobio bodove...
Karticu naravno imam i prijavljena je na moj account.
Ima još jedna stvar. Nije bitno kada si naručio, bitno je kada su poslali. U Statusu narudžbe pogledaj sa kojim datumom je "dispatched". Dostavu si broji od tog dana, ne od kada si naručio.
A što se tiče carine to je tvoja greška. Kako su već rekli trebao si napraviti dvije narudžbe (mada bi onda platio 2x 2.95 za poštarinu). No svaka pošiljka bi imala manju vrijednost, a i manje bi se isticala. Dvije kutije su već deblja stvar pa lakše zapne cariniku za oko.
Ja sam baš prije tjedan dana naručio 2 igre za PS3 zajedno, baš me zanima što će biti jer igre nisu nove nego su second hand tako da su zajedno ispod 20 funti.
Btw. da li si dobio račun od te carine? Poštar ti je trebao dati potvrdu sa carine, ako nije možda te je preveslao. Ako si dobio potvrdu imam feeling da je na njoj potpis od stanovite Dragice Popović .
Čisto da provjerim, jel ovi na game.co retrogradno daju bodove na reward kartici?
Nisam ništa kupio u zadnjih par tjedana, a već imam preko 1000 bodova na njoj?
svismo dobili bodove....bar koga sam pitao..neznam zašto..možda neka akcija ili slično ..hmm ??
Evo i ja sad primjeti da sam dobio 1000 bodova :D u pravo vrijeme samo uzeli karticu XD
Bilo je prošli tjedan na HTV Dnevniku kako ljudi preko interneta i od svuda (naveli su Kinu ofc kao najviše isporuka) naručuju odjeću , obuću, umjetne nokte, igre, filmove ma sve što postoji. I da je to nastao problem. jer imaju odredjeni broj ljudi zaposlen u pošti, carinski dio, a zabrana zapošljavanja je na snazi za sve državne firme, i uglavnom da su abnormalno zatrpani i to je postao razlog blagog kašnjenja ali i carinjenja.
Tj. vidjeli su da ljudi mogu neštu uštedjeti pa su odlučili to ocariniti. "Naravno", zašto pomoć ljudima koji žele uštedjet koju kunu u ova vremena, njihovo mišljenje ne moje ofc.
Evo kako sam i najavio igricu Call of Duty Black ops koju smo naručili 20.10.2010 dobili smo danas 15.11.2010. donio poštar ...bili su jako ljubazni i sve vrijeme su obaviještavali e-mailom gdje je paket i kad se pakuje i.t.d.
gore sam postavio par slika od paketa i kutije....inače poslano je avionom...
Evo kako sam i najavio igricu Call of Duty Black ops koju smo naručili 20.10.2010 dobili smo danas 15.11.2010. donio poštar ...bili su jako ljubazni i sve vrijeme su obaviještavali e-mailom gdje je paket i kad se pakuje i.t.d.
gore sam postavio par slika od paketa i kutije....inače poslano je avionom...
Slika nema neznam zašto ... možda zbog veličine 1,46 MB ..3648 X 2736 ...mogu reči da nema problema za kupovinu samo da nije paket pretežak jer ga šalju avionom..
Evo sad sam i ja naručio svoju rewardicu i CoD Black Ops. Sve ukupno sa poštarinom me izašlo 41£.
Molim vas pomoć, ne razumijem šta trebam upisati pod postcode kad aktiviram reward karticu?
Edit: Sry na duplom postu.