Vip broadband 1 gb - smiješno ?

poruka: 38
|
čitano: 13.013
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

nikad nisam volio vip, niti nikad ni bio vipovac, na ht-u od mog prvog moba prije više od 10 godina.

Jest da su t-com lopovi, ali su ipak najpouzdaniji i najkvalitetniji i uvijek češ imati signal makar da bio na himalajama.

Čuo sam da su jedni bili išli u australiju na neko putovanje, i ono , 1 imao t-com, ostali vip, i što najjače, uopće nije bilo podržane mreže, niti romainga.Nisu mogli ni zvat ni poruke ni ništ, a ovaj na t-comu, nema problema, ko zmaj radilo.Tako da et, tolko od vipa....samo da se zna

Dont bug me!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Vip broadband 1 gb - smiješno ?
pbandov kaže...

kakve to sad ima veze s temom???

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina

Jao naj jače su mi ove priče "znam jednog tipa"

Pričo mi frend da je neki njegov frend popravljo ferarija i je u njemu našo motor od golfa

E to je lovačka

On topic: ako želiš ustedjet na bonovim-a pretplati namjestiš brovser da ti ne učitava ono što ti netreba tako isključiš flash, slike potpuno ili koristiš debelu kompresiju, naravno video i muziku da ne spominjem.

Ostane ti samo text te ako baš želiš vidjet sliku možeš kliknut na nju i onda ti se otvori.

Tako ja to radim dok sam na moru, preko mobitela se spajam na gdje je podržano UMTS i sve pet, potrošim možda 200 kn u dva tjedna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
pbandov kaže...

kakve to sad ima veze s temom???

pa ima, ovime pomažem u odabiru mobile interneta što bacam činjenice.Znači moj komentar na temu Mobile broadband internet od vipa.Nisam ništa offtopic otišao....

A ovo za ovaj mi rekao, točnije je, kolegica mi rekla, i nije laž bez brige, svatko će braniti svog operatora kao i svoju firmu i svoju odjeću koju nosi, potpuno normalna ljudska reakcija.Ja nisam ništa rekao protivno, samo činjenice.Nikakve uvrede Osmijeh

Dont bug me!
17 godina

tema se moze lockat.

zakljucak je da ljudi mogu prezivit uz browser operu i ukljucen turbo mod.

trostruka kompresija sadrzaja i prometa.

offtopic,kad odem u australiju kupim njihov tomato u limenci i zovem.

btw vip jedini nudi bonove za turiste na kioscima, makar kod mene u dubrovniku.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
pbandov kaže...

pa ima, ovime pomažem u odabiru mobile interneta što bacam činjenice.Znači moj komentar na temu Mobile broadband internet od vipa.Nisam ništa offtopic otišao....

ti pričaš samo o roamingu u svom komentaru koliko vidim...ili sam slijep...nigdje se na spominje korištenje interneta u tvom primjeru...nitko nije ni toliko lud da koristi vip broadband u roamingu, tako da tvoj komentar nema svrhe nikakve osim blaćenja vip-a...

nije valjda da radiš za t-gamad ?

nego dosta off topica, držite se teme...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
pbandov kaže...

ti pričaš samo o roamingu u svom komentaru koliko vidim...ili sam slijep...nigdje se na spominje korištenje interneta u tvom primjeru...nitko nije ni toliko lud da koristi vip broadband u roamingu, tako da tvoj komentar nema svrhe nikakve osim blaćenja vip-a...

nije valjda da radiš za t-gamad ?

nego dosta off topica, držite se teme...

bez brige, neradim, nedavno sam prešao na tele2 tak da et, tolko i od t-coma.

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
Imao sam prosle godine od vipa na bonove preko ljetovanja. Sve skupa dva tjedna, potrosio najvise 100 kuna, a nisam nesto puno stedio. Samo sto je problem sto je spor pa ce te prije puc zivci nego sto ces potrosit bon u tri dana ^^
Kao sto je vec receno, Opera Turbo donosi goleme ustede i bez nje bi sigurno potrosio preko 200 kuna, plus iskopcaj MSN, Skype i slicno, Windows Update stavi da pita prije preuzimanja, iskopcaj se svaki put kada ides negdje duze od pet minuta i kupuj neke pakete ako i dalje ima jer je to velika usteda :)
If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice