Prihvati kolačić ili nestani u troskocima

poruka: 4
|
čitano: 1.441
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Nisam apsolutno siguran je li ovo pravi dio foruma za ovakvu temu, pa se za svaki slučaj ispričavam i molim nadležne da prebace ako treba...

Zanimalo bi me da mi netko od web-stručnjaka prokomentira nekakvu novu mudroliju na Večernjakovom portalu (www.vecernji.hr): kad dođeš tamo, otvori se stranica, ali u dnu i poruka tipa ova stranica koristi kolačiće - dok ne klikneš da se slažeš s kolačićima ne možeš kliknuti ni na jednu vijest da je pročitaš.

To mi je ultračudno i paranoja je proradila. Naime, valjda svaka druga internetska stranica ostavlja kolačiće i to je normalno i obično se spominje negdje u uvjetima korištenja stranice ili tako nečem. Ideja da se ovako direktno zabrani pristup stranici ako se izrijekom ne složiš s kolačićem budi kod mene sumnju da su večernjakovi kolačići nekakvi gadniji od klasičnih, da nam profinjeno nešto žele uvaljati na računalo. Zna li netko nešto više?

3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Prihvati kolačić ili nestani u troskocima

Na 24 sata isti slučaj...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
14 godina
neaktivan

Ako me sjećanje dobro služi bila je već neka tema o tome da to i Bug treba postaviti. Razlog tomu je Europska Unija. Ona je zatržila sve news portale i ostale da moraju na svoje stranice postaviti upozorenje o korištenju cookiea. Mislim da to ima veze sa onim što je Google napravio(kada je bez znanja ubacio cookie sa kojim je pratio sve korisnike safarija)...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 14:21 (Marko :D).

0 1 hvala 1
16 godina
Re: Prihvati kolačić ili nestani u troskocima
Da, to upzorenje je obavezno za sve EU stranice već neko vrijeme, bez brige.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice