Phishing Site Blocked

poruka: 14
|
čitano: 1.524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

Pozdrav svima, 

evo imam jedan problem prilikom otvaranje jedne stranice, tj. radi se o forumu gdje se gledaju sportski live streamovi.

Normalno mi već 3 godine funkcionira stranica i evo danas mi kaže: Phishing Site Blocked

http://i.imgur.com/a82Oakq.jpg

Jel ima netko ideju što bi moglo bit i kako srediti?

Btw, par frendova kaže  da im normalno radi...

Hvala unaprijed na pomoći!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Phishing Site Blocked
NoOne1 kaže...

Pozdrav svima, 

evo imam jedan problem prilikom otvaranje jedne stranice, tj. radi se o forumu gdje se gledaju sportski live streamovi.

Normalno mi već 3 godine funkcionira stranica i evo danas mi kaže: Phishing Site Blocked

Imaš postavljen OpenDNS koji služi za zaštitu od malwarea i phishing stranica. Promijeni DNS na 8.8.8.8 i 8.8.4.4 te nakon toga počisti sa CCleaner-om. To bi trebalo riješiti problem.

Ako i dalje želiš ostati na OpenDNS-u, klikni na link koji sam ti označio na slici i prijavi im da je to pogreška te da je ponovno pregledaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 20:50 (Marko :D).
16 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

Baš me danas zeza komp, a s ovime se još nisam susreo. {#}  Jel taj dns mjenjam ovdje?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

http://www.bug.hr/forum/post/internet/tut-rjesenje-problema-servisom-youtube/4230659.aspx

Na gornjem tutorijalu je napisano kako se to mijenja, a ti napravi od 5 koraka.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

Evo radi, hvala puno. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

Nema na čemu. Ako još što zatrebaš, javi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 21:08 (Marko :D).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Marko :D kaže...
NoOne1 kaže...

Pozdrav svima, 

Imaš postavljen OpenDNS koji služi za zaštitu od malwarea i phishing stranica. Promijeni DNS na 8.8.8.8 i 8.8.4.4 te nakon toga počisti sa CCleaner-om. To bi trebalo riješiti problem.

Ako i dalje želiš ostati na OpenDNS-u, klikni na link koji sam ti označio na slici i prijavi im da je to pogreška te da je ponovno pregledaju.

Open DNS NE štiti od malwarea, ne piši gluposti!!

Jedina kvalitetna zaštita bi bio Nortonov DNS:

https://dns.norton.com/configureRouter.html

14 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

Prema riječima od OpenDNS tima, OpenDNS štiti od malwarea i phisinga.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Prema riječima od OpenDNS tima, OpenDNS štiti od malwarea i phisinga.

{#}

Pa normalno, svaki cigo svoga konja hvali...neće valda reči za sebe da ne štite {#}.

Ali već po nazivu "open" se vidi da je šupljikav 'ko švicarski sir. Po meni je nortonov kudikamo bolje i sigurnije rješenje!!

14 godina
neaktivan
Phishing Site Blocked

Da, možda on i je bolji ali nije brži kao OpenDNS. Nortonov ima jako puno FP-a i zbog toga ga ne koristim. Blokirao mi je potpuno sigurne stranice kao npr. Amis.hr, Miniclip.com,..,

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Da, možda on i je bolji ali nije brži kao OpenDNS. Nortonov ima jako puno FP-a i zbog toga ga ne koristim. Blokirao mi je potpuno sigurne stranice kao npr. Amis.hr, Miniclip.com,..,

Blokiro ti ih je s razlogom. Sada fino imaš zaraženo računalo, jer ne znaš radit s njim. Savjet: instaliraj si windowse ponovo i ne trkeljaj više gluposti ovdje! Smješan si i neuk. Mlad si još, naučit ćeš (valda).

14 godina
neaktivan
wyrm kaže...

Blokiro ti ih je s razlogom. Sada fino imaš zaraženo računalo, jer ne znaš radit s njim. Savjet: instaliraj si windowse ponovo i ne trkeljaj više gluposti ovdje! Smješan si i neuk. Mlad si još, naučit ćeš (valda).

Skenirao sam sa 10 različitih programa i svi kažu da je računalo čisto, a tada je na računalu bio avast! Internet Security. Čak mi je i na druga dva računala Norton DNS te stranice blokirao jer sadrže malware.

Ups, moja pogreška imao sam virus u modemu i on mi je širio viruse na sve uredaje spojene na njega!

Ne pričaj gluposti. Norton DNS nije nepogriješiv.

11 godina
protjeran
wyrm kaže...

Skenirao sam sa 10 različitih programa i svi kažu da je računalo čisto, a tada je na računalu bio avast! Internet Security. Čak mi je i na druga dva računala Norton DNS te stranice blokirao jer sadrže malware.

Ups, moja pogreška imao sam virus u modemu i on mi je širio viruse na sve uredaje spojene na njega!

Ne pričaj gluposti. Norton DNS nije nepogriješiv.

Ne možeš imati virus u modemu, osim ako nisi mijenjao firmware i s time usput zarazio modem. Jel vidiš kolko ne znaš! Nortonov DNS nema false pozitive. To je provjerena i ozbiljna firma koja drži do sigurnosti i njihove savjete slobodno smiješ poslušati. a to što ti avast nije ništa našao...a,bože moj, pa nije avast savršen. Pušta on...svakom verzijom sve više! {#}.

14 godina
neaktivan

Hahah pa ja ne vjerujem. Ti nikada nisi čuo za sarkazam. Ima Norton FP-a i to jako puno. Ni avira nije tako dobra, a što kada bi ti rekao da je na drugom računalu bila Avira, a na trećem AVG?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice