Paysafecard iz HRK u EUR

poruka: 5
|
čitano: 5.725
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Paysafecard iz HRK u EUR

Pozdrav,

Posto izgleda nijedna trgovina u Hrvatskoj nece imati FM 16 za kupiti po razumnoj cijeni odlucio sam se online kupiti. Nasao sam na Instant Gamingu 34 ili 36 eura dođe FM, zanima me da li ce se pri kupnji mojih 300kn sa mypaysafecard racuna konvertirati u eure ili? Da ne bi bezveze kupio bonove, a nemogu ih iskoristiti.

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Paysafecard iz HRK u EUR

Konvertirat i uzet postotak za konverziju i uplatu preko paysafe-a, zato uzmi 30tak kn vise od cijene igre

13 godina
jaZey kaže...

Konvertirat i uzet postotak za konverziju i uplatu preko paysafe-a, zato uzmi 30tak kn vise od cijene igre

Igre dođe 32.79€ + 2€ za placanje preko paysafecarda i sad neznam koliko ce uzeti za tu konverziju, kao sto sam napisao mislim da bi 300kn trebalo biti dovoljno

EDIT: Mogu i prebacit pare sa my paysafecard racuna na skrill da mi ne uzme 2€ kod kupnje, posto za skrill ne uzima nista

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 14:25 (RedHill).
13 godina
RedHill kaže...
jaZey kaže...

Igre dođe 32.79€ + 2€ za placanje preko paysafecarda i sad neznam koliko ce uzeti za tu konverziju, kao sto sam napisao mislim da bi 300kn trebalo biti dovoljno

EDIT: Mogu i prebacit pare sa my paysafecard racuna na skrill da mi ne uzme 2€ kod kupnje, posto za skrill ne uzima nista

Skrill ti uzima 5,5% ako prebacuješ sa PSC acca. To je u ovom slučaju 1,8€, ali ako uzimaš veće iznose ne isplati se preko Skrilla.

EDIT: PSC ti za konverziju u € uzima 2%, tako da to imaj na umu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 14:31 (FileFicho).
13 godina
FileFicho kaže...
RedHill kaže...
jaZey kaže...

Skrill ti uzima 5,5% ako prebacuješ sa PSC acca. To je u ovom slučaju 1,8€, ali ako uzimaš veće iznose ne isplati se preko Skrilla.

Ok, onda cu ljepo uzeti ta dva bona, uplatiti na paysafecard racun i kupiti FM, da se moze uzivati ovaj vikend malo :D Hvala svima na pomoci :D

EDIT: Ima li kakvih caka sa valutama? Mislim kupovati u dolarima i to ili to nista ne prolazi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 14:30 (RedHill).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice