Nemogucnost logiranja na mail racun

poruka: 7
|
čitano: 1.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Prije koji dan pokusao sam otvoriti novi mail racun na net.hr freemailu,registracija i sve ostalo prođe u redu ali kad se želim logirati ništa se ne događa kao da sam upisao krivu lozinku,ali nisam.

Sa starim računom se može normalno logirati ali sa novim ne.

Ima li itko slicnih iskustava,jer osim maila ne moze se logirati niti na njihov forum.

Neznam šta se dešava.

Xperia Z3 16GB Black
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nemogucnost logiranja na mail racun

Da, imam ja, slične probleme! Ne mogu se ulogirati sa svoji username i passwordom.

Poslao sam zahtjev za novu lozinku, ona je generirana - ali ni s novom ni s bilo kojom starom ne mogu na mail.

Poslao sam im pitanjce kako da to riješim, a stigao mi je automatksi generirani odgovor u kojem navode korake kako riješiti taj problem - ali, to je uglavnom ono što sam i pokušao (resetirati lozinku).

Pa sam im javio da problem nije riješen (već drugi dan ne mogu na mail) i sad čekam odgovor.

A blagdani su tu i pitanje je kad će netko pročitati moju pritužbu - a nemaju telefonsku podršku korisnicima.

17 godina
neaktivan

Hm, već drugi ili treći dan ne mogu na svoj mail - a od tehničke podrške ni mukajet. Valjda su svi na praznicima već?

Napisao sam poruku i uredništvu net.hr i portala Telegram (jer su dio iste grupacije), napisao sam poruku i glavnom uredniku te ih lijepo zamolio da mi pomognu - odnosno da mailove s opisom mog porblema proslijede

nekome tamo koji se bavi održavanjem njihovih web-stranica i servisa, a dosad se nitko nije udostojao odgovoriti.

Pa sad čekamo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nemogucnost logiranja na mail racun
mp3david kaže...

Prije koji dan pokusao sam otvoriti novi mail racun na net.hr freemailu,registracija i sve ostalo prođe u redu ali kad se želim logirati ništa se ne događa kao da sam upisao krivu lozinku,ali nisam.

Sa starim računom se može normalno logirati ali sa novim ne.

Ista stvar i ovdje - probao sam sa starom lozinkom, i onda mogu na račun.

Promijenim lozinku, piše mi da je ona kao prihvaćena, ali s novom se ne mogu ulogirati, samo sa starom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 0:25 (real01).
12 godina

Kako je krenilo ukinut ce freemail kao i onaj njihoc chat priej toga ,a ni forum im ne radi uz mail.uzas

Xperia Z3 16GB Black
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima li ikakve novosti vezano uz ovo? I ja imam isti problem.

Gdje se uopce moze kontaktirati tehnica sluzba?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 1:54 (WindEmperor).

0 0 hvala 0
12 godina

i dalje ne radi.

Nista od freemaila vise..

Xperia Z3 16GB Black
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: