Negativno stanje na paypali zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 978
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
negativno stanje na paypalu

Ispricavam se ako nisam smio otvorit posebno temu vezanu za paypal, ali nigdej nisam nasao nista slicno, a htino mi je

Pozdrav, prodao sma neke igrice za steam i neke iteme itd, i frejer mi je upaltio 400eura, ja sam od toga dinguo 360 na karticu, i sad mi je doslo da je frajer zatrazio novce nazad jer kao nije on obavio tu transakciju, a transakcija je potvrđena i mailom jer ja nebi mogo drukcije podignut novce na karticu(gledo sam malo po intenretu tipicna prevara plate i onda traze novce nazad al sjebo se jer je potvrdio pa sam ja uspio novce dignut prije nego ih je trzio nazad.) Sad sam ja na paypalu u minusu 360 eura i imam kao 7 dana da vratim novce ili dam broj posiljke, a mis smo trade obavili preko skypa znaci nema broja posiljke jer smo trgovali sa virtual goods , ja im saljem mail oni ne odgovaraju vec 3 dana.

Ja im stvarno ne namjeravam vratiti tih 360 eura cak bi htio i ovih 40 nazad kaj nisam odma povuko na karticu al ne vjerujem da cu ih dobit.

Dali je itko bio u slicnoj situaciji? Dali mi oni mogu uzet novce nazad sa moje kartice bez mog dopustenja? Dali mogu neko ovrhu poslat ako ja dignem nvoce s kartice i odjavim karticu?

Ai pomozit nisu to mali novci

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Negativno stanje na paypali
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice