Ispricavam se ako nisam smio otvorit posebno temu vezanu za paypal, ali nigdej nisam nasao nista slicno, a htino mi je
Pozdrav, prodao sma neke igrice za steam i neke iteme itd, i frejer mi je upaltio 400eura, ja sam od toga dinguo 360 na karticu, i sad mi je doslo da je frajer zatrazio novce nazad jer kao nije on obavio tu transakciju, a transakcija je potvrđena i mailom jer ja nebi mogo drukcije podignut novce na karticu(gledo sam malo po intenretu tipicna prevara plate i onda traze novce nazad al sjebo se jer je potvrdio pa sam ja uspio novce dignut prije nego ih je trzio nazad.) Sad sam ja na paypalu u minusu 360 eura i imam kao 7 dana da vratim novce ili dam broj posiljke, a mis smo trade obavili preko skypa znaci nema broja posiljke jer smo trgovali sa virtual goods , ja im saljem mail oni ne odgovaraju vec 3 dana.
Ja im stvarno ne namjeravam vratiti tih 360 eura cak bi htio i ovih 40 nazad kaj nisam odma povuko na karticu al ne vjerujem da cu ih dobit.
Dali je itko bio u slicnoj situaciji? Dali mi oni mogu uzet novce nazad sa moje kartice bez mog dopustenja? Dali mogu neko ovrhu poslat ako ja dignem nvoce s kartice i odjavim karticu?
Ai pomozit nisu to mali novci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore