Moze li se zaraditi uploadanjem

poruka: 13
|
čitano: 4.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav zanima me ovo u naslovu "Moze li se zaraditi uploadanjem,, mislim nesto da stavim na net neku stranicu i ako se moze zaraditi nesto sitno.

Ako netko zna na kojem se sajtu moze zaraditi i koji su uvijeti

HVALA

Stipe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam nikad čuo za tak nešt ... 

Ne znam što bi ti točno upload-ao 

Jedino ako je to što upload-aš nešto što bi netko kupio pa da tak zaradiš 

Keep calm because Valar Morghulis !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Moze li se zaraditi uploadanjem

Oke ja cam cuo negdje nedavno da ako upolodas i imas recimo oko (lupam) tisucu downloadsa dobijes 20 eura

Stipe
14 godina
neaktivan

Imas ShareCash, ali neznam kako to funkcionira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 20:10 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ShareCash, trebaju ispunit anketu prije skidanja ali ne radi u HR (traži br. mobitela za ankete).
Mani se ćorava posla.

Rađe stavi na net neku stranicu i bavi se affiliate marketingom ili AdSense ili Chitika.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina

Da se i ja nadovežem :D Zanima me dali ima negdje kakva stranica na koju mogu uploadat slike i za njih zarađivat pare? 

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strm kaže...

Da se i ja nadovežem :D Zanima me dali ima negdje kakva stranica na koju mogu uploadat slike i za njih zarađivat pare? 

iStockPhoto, shutterstock, moraš proć prilično kompliciran test (iako imaš odgovore online, ali prilično dijele banove za bilo koje kršenje).

Nabaci neku sliku ovdje da vidim jel ima uopće smisla da se prijavljuješ.

Ja šaljem slike tamo, 500px i deviantART još (doduše na ove dvije dobivam po downloadu za wallpaper ili print).

Prosjek zarađivanja može bit vrlo visok (oko 500$ mj. je najviše što sam vidio kod nas) ili nizak, ovisi koliko su tražene tvoje slike za potencijalne poslovne kupce u svrhu marketinga itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan

A jeste li culi za adf.ly i sta mislite o tome dali je to gubljenje vremena

Stipe
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Normalno da jest, ajde ti nagovori 1000 ili 5000 nisam sada siguran ljudi da klikne na adf link i zaradis samo 5$..

13 godina
odjavljen
TheThing kaže...

Normalno da jest, ajde ti nagovori 1000 ili 5000 nisam sada siguran ljudi da klikne na adf link i zaradis samo 5$..

i onda ti paypal uzme 5$ za preuzimanje :D

17 godina
Arnold Layne kaže...
TheThing kaže...

Ili cekas mj dana..

stranicama tipa dixvi se isplati, 8 milijuna klikova godisnje.

14 godina
Mitch kaže...
Strm kaže...

iStockPhoto, shutterstock, moraš proć prilično kompliciran test (iako imaš odgovore online, ali prilično dijele banove za bilo koje kršenje).

Nabaci neku sliku ovdje da vidim jel ima uopće smisla da se prijavljuješ.

Ja šaljem slike tamo, 500px i deviantART još (doduše na ove dvije dobivam po downloadu za wallpaper ili print).

Prosjek zarađivanja može bit vrlo visok (oko 500$ mj. je najviše što sam vidio kod nas) ili nizak, ovisi koliko su tražene tvoje slike za potencijalne poslovne kupce u svrhu marketinga itd.

Evo ovo je malkoc starije, nemam sada fotić kod sebe...

Strm
11 godina
protjeran
Mitch kaže...
Arnold Layne kaže...
TheThing kaže...

Ili cekas mj dana..

stranicama tipa dixvi se isplati, 8 milijuna klikova godisnje.

Normalno da se njima isplati kada imaju svaki dan par desetaka tisuca posjetitelja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice