kupovat da ali direktno sa kartice nemozes nove primati na njega!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, mozes sa alertpayom
gdje pravis acc? razlika je u tome ako ces kupovati online paypal je bolji posto puno vise trgovina prima paypal! alertpay je bolji kad primas novce zato sto mozes odmah na karticu!
sami mail napravi na cije hoces racun napravi na mamino ako ces njezinu karticu koristiti
sami mail napravi na cije hoces racun napravi na mamino ako ces njezinu karticu koristiti
Hvala pomogao si mi puno :)
ja sam starter mozes lako besplatno upgradat ako ti nece dati da povuces novce!
pozz ljudozderi ^^
ja sam stariji lockerz member poput perkana...pratim i dalje lockerz jer me i dalje interesuje samo nista ne postam na ovom forumu...
sve mi je jasno okoo ovog zadnjeg redeema da sve ide na pare ne salje nagrade... e sad paypal neprima u hr a neda mi se zajebavat s slovenskom adresim pa me zanima alertpay jel prima u hr?
pozz ljudozderi ^^
ja sam stariji lockerz member poput perkana...pratim i dalje lockerz jer me i dalje interesuje samo nista ne postam na ovom forumu...
sve mi je jasno okoo ovog zadnjeg redeema da sve ide na pare ne salje nagrade... e sad paypal neprima u hr a neda mi se zajebavat s slovenskom adresim pa me zanima alertpay jel prima u hr?
po treci ili cetvrti put danas! DA :-)
Napokon je zaustavljen alarm. -.-
vidi stvarno mozda je enesce blacklistao taj server!
kao sto sam i rekao ovo kaze enesce :
"Hmmm, as other have pointed out, LRC was alerting because Lockerz do have servers open. I have removed those servers from the checking rotation for now. Sorry for the "heart burn" :P"
redemption.... dali je bio ili nije????? večers????

Pa hoće'l ovo više. -.-
Da.To se i ja pitam.
imam pouzdanu informaciju da je reedem veceras
Ma nemoj reć. Ti i drugih par desetaka tisuća ljudi
a jebo mu ja mater oceli...
nista a opet se lrc oglasio
False alarm again?
fuck locker...redeem je poceo i odma techncal issue...
Nije to redeem, očigledno nešto provjeravaju...
bio mi se pokazao login, ali bez captche
nije da meni tehnical issue iskocio... jao srcani me strefio skoro :-)
Daj mi preporučite koju nagradu da uzmem. Imam LRC PRO i treba mi otprilike 15sec da sve upišem. Ovo mi je prvi put. Ajde molim vas neka preporuka.
jbt nemogu ni na wc otic sad bas me uvatilo uhhh hebeni redeem...
uzmi sta hoces ionako dobijes lovu na paypal/alertpay za to! ako nisi procitao nova pravila za internacionalne korisnike!