Trebao bi promjeniti osobne podatke u Gmailu, znači Ime i Prezime. Doslovno sam sve prošao i nigdje ne mogu nać da mi je to ponuđeno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, ali to je da se promjene osobni podaci onom kome šaljem, mislio sam na cijeli račun jer mi i dalje ostaju stari podaci.
Uđeš u gmail. Zatim klikneš u gornjem desnom čošku gdje ti piše email addressa te onda Account. (s1)
Kada otvoriš account, trebao pojavit će ti se " Email addresses and usernames " (s2). Klikneš na edit, te će ti se otvoriti za mijenjanje tvojih podataka (s3)
Uđeš u gmail. Zatim klikneš u gornjem desnom čošku gdje ti piše email addressa te onda Account. (s1)
Kada otvoriš account, trebao pojavit će ti se " Email addresses and usernames " (s2). Klikneš na edit, te će ti se otvoriti za mijenjanje tvojih podataka (s3)
Očito ne mogu mjenjat osobne podatke. Kad dođem do toga nudi mi samo mijenjanje nadimka(username) ne i First Name i Last Name.
Onda vjerojatno ne može, ja drugih opcija ne vidim.
Ovak ja sam nekaj isto tak promjenila ime,i nemam pojma kako ga vratiti...no možeš slati emailove sa starim imenom,a ne novim..sad neznam koliko ti to pomaže.. Znači odeš na postavke sa desne strane..klikneš na postavke i račun i izvoz..niže imaš za odabrati posalti poštu kao: npr:
Pošalji poštu kao:
(Koristite Gmail za slanje poruka s drugih adresa e-pošte)
Saznajte više
Ivo Ivić <ivo.ivić955@gmail.com>
uredi informacijeDodajte drugu e-adresu
nadam se da sam nekome pomogla dok ne skužim kako sam promjenila korisničko ime..ćaao