eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.375.229
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
fic1994 kaže...

Imam jedno pitanje. Hoće li mi se na mobitel vrijednosti 150$ nadoplatiti carina, pdv, itd.? Mobitel se šalje iz Amerike.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

Zdravi i veseli bili :)
16 godina
eBay - pitanja i odgovori

.

3 1 hvala 0
13 godina

Pozdrav, ima li itko kakva iskustva sa kupovanjem procesora (laptop) sa ebay-a? kad usporedujem cijene, hong kong 100-150$ dok na stranici od intela oko 200-250$. jeli to onda fake or? 

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo jedne pozitivne priče... naručim robu i nakon par dana kad je trebalo ju poslati (pisao datum slanja) dobijem ovo:

Order Cancellation

Hello,

We are very sorry to inform you that 'We Love Golf (Wii) Nintendo Wii' for order: E3276049 has failed its final quality inspection.

We check each item before it is booked into stock. However, due to human error or complacency, there are unfortunate occasions when items are not checked to our usual high standard. For this reason we also do a final inspection before items are posted out and when checking this item we discovered that it was damaged beyond repair.

Usually we would write to you to ask if you would still like us to send the item at a reduced price. However, the item was deemed to be unplayable and was sent to be recycled.

Unfortunately, we do not have another copy in stock and must therefore cancel your order.

I can understand how you feel regarding this and wish to apologise for the inconvenience. We feel that rather than dispatching an inferior quality product, only for you to have to return it, it is better to cancel the order before it is sent.

We receive large numbers of incoming stock every day and there is a good chance we may get another copy soon. If you check the item again in future and discover that we have another copy listed, please be assured that it will not be the same copy. Please feel free to purchase the item again if we do list another, as we are confident that you will not encounter the same problem again.

On this occasion, your order did not reach the confirmation stage; therefore no payment was taken from your account. Should you experience problems with being charged, despite the cancellation of your order - please contact Ebay customer services.

Once again, please accept our apologies that we were not able to fulfil the delivery of your order. I hope that this incident does not put you off ordering from us again in the future.

Best regards,
Rick
Customer Services
eStocks

Inače od ove firme sam i prije uzimao i jako sam zadovoljan uslugom i pažnjom prema kupcu, te ću i dalje nastavit sa njima trgovat {#}

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

5 0 hvala 0
15 godina

Dali se kome dogodilo da ebay nije htio refundirat novce ,a niti  naložiti  selleru da ponovo pošalje  predmet?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Trebao bih savjet oko kupovine sa ebay.Želim kupit ovaj miš http://www.ebay.com/itm/Razer-NEW-DeathAdder-2013-6400dpi-4G-Optical-Gaming-Wired-USB-Mouse-HOT-/331111831931?pt=Mice&hash=item4d17cd997b  Zanima me dali bi to mogla bit neka prevara jer je taj isti lik prodao 100 ovakvih miševa u par dana pa je pisalo nema više,danas opet stavio da ih ima još,ako neko može dat neko mišljenje jer do sad nisam ništa kupio sa ebay,hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav, 

Jel pay pal uzima kakvu proviziju prilikom kupnje predmeta npr. preko visa kartice??

nakon kupnje stvari sa ebaya gledam si malo po računu i kod transakcije piše i iznos rezervacije 1 kn. od pay pala..

e sad me zanima sta je to sta pay pal uzima nakon sake transakcije tj. ta jedna kuna, jel to provizija koju uzima pay pal nakon svake kupnje stvari??

NightHawk
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 2:57 (Skole07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Silent horror1992 kaže...

Trebao bih savjet oko kupovine sa ebay.Želim kupit ovaj miš http://www.ebay.com/itm/Razer-NEW-DeathAdder-2013-6400dpi-4G-Optical-Gaming-Wired-USB-Mouse-HOT-/331111831931?pt=Mice&hash=item4d17cd997b  Zanima me dali bi to mogla bit neka prevara jer je taj isti lik prodao 100 ovakvih miševa u par dana pa je pisalo nema više,danas opet stavio da ih ima još,ako neko može dat neko mišljenje jer do sad nisam ništa kupio sa ebay,hvala.

Meni je presumnjivo, klasika, novi seller, nerealno niska cijena, a u feedbacku sve neke sitne gluposti. Dva koja su pustila feedback za taj miš su novi useri...

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Skole07 kaže...

pozdrav, 

Jel pay pal uzima kakvu proviziju prilikom kupnje predmeta npr. preko visa kartice??

Pa naravno da uzima, što misliš od čega oni žive?

When all else fails - crowbar the fucker
15 godina
odjavljen
username kaže...

Pa naravno da uzima, što misliš od čega oni žive?

Preciznije, uzima proviziju prodavaču, a ne kupcu. Znači kad kupuješ ne plaćaš proviziju, samo kad prodaješ.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina

Neko je u ovoj temi stavio link ze neki fm transmitter za auto i pohvalio ga(bio dosta jeftin) pa ako bi ista osoba mogla opet stavit da ja nemoram trazit po temi.

You got to lose to know how to win
16 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
null kaže...

Ej, dali je tko narucio fm transmitor wireless za auto prek ebay-a? dali se isplati, tj. dali je pametno? Molio bih link i najviše me zanima dali je zadovoljan s njime.

Ovaj sam ja narucio, i radi vec nekoliko mjeseci bez problema :)

Eo ga. Jednostavno upišeš u tražilicu FM transmiter.

When all else fails - crowbar the fucker
12 godina
protjeran

Šta kažeš na ovog  ? http://www.ebay.com/itm/Razer-NEW-DeathAdder-2013-6400dpi-4G-Optical-Gaming-Wired-USB-Mouse-/350981005830?pt=Mice&hash=item51b8192206 

Još niža cijena,duplo veći feedback i nije novi seller,budem naručio pa šta bude,neću propast za 150 kn ako me prevari.

16 godina

Hocu li imati problema ako narucim kontroler za PS3 koji nije original nego kopija, ali platio sam tu 'kopiju' 40$.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Hocu li imati problema ako narucim kontroler za PS3 koji nije original nego kopija, ali platio sam tu 'kopiju' 40$.

Moguće.

13 godina
1950Killer kaže...

Pozdrav, ima li itko kakva iskustva sa kupovanjem procesora (laptop) sa ebay-a? kad usporedujem cijene, hong kong 100-150$ dok na stranici od intela oko 200-250$. jeli to onda fake or? 

itko?

I Love Milka
17 godina
Fake_Alert kaže...

Kakva kopija, sta mi misli citamo? Ako je to kontroler za ps3 od nekog drugog prozivodaca za ps3 neces imat nikakvih problema a ako si kupio kopiju sa sonyevim logom ne gine ti par tisuca kuna kazne za krivotrovrenu robu.

16 godina
R4zOR229 kaže...
Fake_Alert kaže...

Kakva kopija, sta mi misli citamo? Ako je to kontroler za ps3 od nekog drugog prozivodaca za ps3 neces imat nikakvih problema a ako si kupio kopiju sa sonyevim logom ne gine ti par tisuca kuna kazne za krivotrovrenu robu.

Lijepo pise da nije original za PS3 nego kopija. Sta postoji vise originala za PS3 ili samo jedan sonyev? Bez ljutnje :)

Inace sta nije kazna oko ~500 kn? ( Sjecam se netko je pricao za one ice watcheve prosle godine )..

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina

A da konacno link stavis, vec sam ti reko kopija moze biti sa sony logom a moze biti i nekog drugog proizvodaca i sta se dogada kad pokusavas uvest jedno ili drugo. I kazna nije 500kn jer ti je samo unistavanje robe vise od 1000kn + tuzba same firme.

16 godina
R4zOR229 kaže...

A da konacno link stavis, vec sam ti reko kopija moze biti sa sony logom a moze biti i nekog drugog proizvodaca i sta se dogada kad pokusavas uvest jedno ili drugo. I kazna nije 500kn jer ti je samo unistavanje robe vise od 1000kn + tuzba same firme.

Ma nebitno sad jer sam otkazao narudzbu, sto radi tog a sto jer tracking skupo dode a ne narucujem bez trackinga. Evo nasao sam ovaj, original ali used, hocu li sa time problema imati?

17 godina

Neces ako je orginal ali svaceg sam se nagledo od kineza, bas sam prosli put  narucio sat bez ikakvog loga i glupi kinez poslo kopiju icewatcha, dobro da nisu otvarali inace bi bilo svaceg. A zasto ne kupis kod nas koristene imas ih po 150kn?

16 godina
R4zOR229 kaže...

Neces ako je orginal ali svaceg sam se nagledo od kineza, bas sam prosli put  narucio sat bez ikakvog loga i glupi kinez poslo kopiju icewatcha, dobro da nisu otvarali inace bi bilo svaceg. A zasto ne kupis kod nas koristene imas ih po 150kn?

Na njuskalu nisam nasao nista korisno jer hocu primopredaju u ZGu. Ima novih ali su malo skupi.

12 godina
neaktivan

Pozdrav

Znali neko kako isplatiti novac sa paypala na karticu, koliko vremenski treba dana da se novac sa paypala prebaci na karticu. 

Hvala

0 2 hvala 0
17 godina
moderator
felix87 kaže...

Pozdrav

Znali neko kako isplatiti novac sa paypala na karticu, koliko vremenski treba dana da se novac sa paypala prebaci na karticu. 

Hvala

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx

16 godina
neaktivan

Može li mi neko reći šta ovo znači? 

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ništa, vjerojatno došlo u glavno skladište i nakon toga poslano prema nekom manjem koje bi to trebalo prema tebi proslijediti.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
12 godina
neaktivan

Ovako, naručila sam artikal na ebayu i nije dolazio dugo vremena te su mi vratili novac. Nekoliko dana nakon toga je došao. Kako sada da im vratim novac, da kontaktiram prodavača ili?

2 0 hvala 0
17 godina

Poslaji prodavacu poruku da ti da svoj paypal mail i onda u payplu odes na send money upises podatke i iznos i posaljes mu novce.

15 godina
neaktivan

Koji je rok za plačanje nečega što sam osvojio na aukciji ?
Ne mogu naći u FAQ-u (koristio sam Ctrl + F i tražio) a ne vidim da mi igdje piše kod itema

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ako je neki artikal na aukciji trenutna dostignuta cijena je 5$, ja ponudim maximalnu ponudu 15$, niko vise ne ponudi nista na aukciji, za koliko cu ja taj predmet kupiti za 5$ ili 15$. hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice