imam igrica ko blata,javite se s imenima igara koje ocete pa cu vam rec dal imam
http://steamcommunity.com/id/p1k1-riki/ limbo rezerviran..
daj nabaci jedan free CS:S vidim da imas viska.
imam igrica ko blata,javite se s imenima igara koje ocete pa cu vam rec dal imam
http://steamcommunity.com/id/p1k1-riki/ limbo rezerviran..
daj nabaci jedan free CS:S vidim da imas viska.
CSS je majka, imam ga tek par dana... odigrao oko 15h
Na steamu nemaš sigurno imam i ja na GFWL.
Na steamu
Ne znam odakle si ti taj nabavio ali svi ukradeni keyevi s AMD promocije su povučeni, mislite da će se steam lako pomirit s ovim pa nisu ludi vidit ćeš kad počnu banovi padati.
Imam 7 coilova..ima netko da nudi nesto za trade?
WTF? no free task for today???? NOOOOOO!
Awwwwwwwww yeahhhhhhh dobio sam kupon!!! 10% na neko no name smeće!
-33% na RAGE
33 Valve
50 na Two Worlds II
jel se sjeća netko u kojem je humble bundleu bio space chem
u Frozen Synapse Bundleu
P.S. jel itko zainteresiran za Chantelise - A Tale of Two Sisters? Ponude na PM.
u Frozen Synapse Bundleu
P.S. jel itko zainteresiran za Chantelise - A Tale of Two Sisters? Ponude na PM.
jedino taj bundle sam propustio a na achivmentima iz njega dvije igre
Je li dovoljno imati TF2 da bi radio Garry's Mod ili trebam nešto od HL2/CS:S?
50% na Valve?
Nebitno, ne trebam ništa, samo javite u PM ako trebate, dajem za FREE!
Je li dovoljno imati TF2 da bi radio Garry's Mod ili trebam nešto od HL2/CS:S?
Ako imaš premium TF2 može, inače ti treba kupljena jedna igra (tj. owned, dakle da imaš na acc-u) Source-engine based igra.
Herc će me strefit :)
Još jedan vrijedan poklon od Steama: The Ball !!! Ne mogu vjerovati.
Trebao bih informaciju: Piše non tradable. Znači da je ne mogu mijenjati za nešto 30 dana. To znam. Ali da li to znači da je mogu poslati nekom kao gift npr. odmah, pošto ima ta opcija (send gift)? Za unpack gift znam jer sam to iskoristio kod Orange Box.
Trebao bih informaciju: Piše non tradable. Znači da je ne mogu mijenjati za nešto 30 dana. To znam. Ali da li to znači da je mogu poslati nekom kao gift npr. odmah, pošto ima ta opcija (send gift)? Za unpack gift znam jer sam to iskoristio kod Orange Box.
Banan si na VAC-u.
Pročitaj malo šta ti piše :P
Kakvo je ovo stanje sa Dotom 2? Jel to free igra ili? Nema cijenu niti iša, a dobio sam je upravo.. Je li vrijedi išta?
Banan si na VAC-u.
Nije banan nego je dobio igru na accauntu koji nije validan duže od 30 dana, mora da je nov! Me neee, opran je Perwolom :)
Banan si na VAC-u.
Nije banan nego je dobio igru na accauntu koji nije validan duže od 30 dana, mora da je nov! Me neee, opran je Perwolom :)
Sumnjam
Sumnjam
Pitaj rebelsya, on se toga nagledao
Kakvo je ovo stanje sa Dotom 2? Jel to free igra ili? Nema cijenu niti iša, a dobio sam je upravo.. Je li vrijedi išta?
To je beta invajt a vjerojatno će puna biti free. Ali beta invajtovi se prilično cjene za razmjenu na mnogim sajtovima tako da možeš dobiti vrijednu zamjenu za to.
Čovječe koliko ti sreće imaš, pa ja nisam ništa dobio vrijedno spomena, a ostavio dosada sveukupno 600-700kn Steamu. Paf.
Tako je bilo i kod Orange Boxa. Njega sam odmah i aktivirao.
To je beta invajt a vjerojatno će puna biti free. Ali beta invajtovi se prilično cjene za razmjenu na mnogim sajtovima tako da možeš dobiti vrijednu zamjenu za to.
Čovječe koliko ti sreće imaš, pa ja nisam ništa dobio vrijedno spomena, a ostavio dosada sveukupno 600-700kn Steamu. Paf.
Ni ja a imam dosta igara, samo coali i kuponi.
Banan si na VAC-u.
Sumnjam
Tako je i kod mene, imam 2 igre koje piše da nisu tradeable do 29.01. a acount u perfektnom stanju. Moguće da je to do toga da nisam kupio ništa već duže vrijeme ?
Dajem Magicku za Super Meat Boya i Binding of Isaac(može i neke druge jeftine igre za koje ima holiday achievement)
Tako je i kod mene, imam 2 igre koje piše da nisu tradeable do 29.01. a acount u perfektnom stanju. Moguće da je to do toga da nisam kupio ništa već duže vrijeme ?
Možeš ti igre i odmah raspakirati i bit će ti u libraryu.
Međutim ja to ne želim nego ih želim tradeat/giftat dalje, zato me zanima
Da li se isplati cuvat coalove za ono veliko izvlacenje 2.1.?
Sve me strah opet craftat tih mukom stecenih 7 coalova i dobit neki jadan popust za neku igru koju ne bi uzeo ni da mi ju besplatno daju..