Procurili prvi detalji o "neviđenom" AI uređaju Jo

poruka: 6
|
čitano: 2.421
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurili prvi detalji o "neviđenom" AI uređaju Jo".
17 godina

Nit ce lansirati ove godine, a jos manje prodati 40-50 milijuna primjeraka. Jos jedna u nizu propalih ideja megalomana.

Linux, Arch Linux.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2026 18:06 (Ante).

9 0 hvala 0
8 tjedana

Dosta što nas prate preko mobitela, te pokušavaju uvesti dostupnost i vidljivost Whatsapp poruka EU centrali i vladama, još bi trebali nositi i čip iza uha koji zna sve o nama...

Sve što je AI fičer, automatski je i kul i poželjno? Malo morgen...

Nikakvi čipovi na ljudima pod krinkom neke vrste slušalica neće proći pod masovnu proizvodnju i prodaju, jer to je potpuna kontola ljudi i ostvarenje najgorih predviđanja iz Orwellove 1984.

typing... scrolling...
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 mjeseca

Ajde EU, budi od koristi, uvedite zakon da bilo tko ako nosi tako neki "AI" prisluškivač u javnosti mora ostale sudionike obzdaniti što radi.

Kao npr Apple Air Tag, sa UWB čipom. Da ti mobitel javi ako neki luđak nosi to, ili onaj Amazon Bee što je bio jučer na forumu.

Ako netko trenira "AI" sa mojim privatnim razgovorom, hoću znati da tog tipa pošaljem u 3pm.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Procurili prvi detalji o "neviđenom" AI uređaj
Mislim da će uređaj biti propast. Teško da može biti bolji od Bluetooth slušalica, a i da je nešto bolje ne znači da je praktično, kao recimo VR.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2026 19:59 (cristaln).

1 0 hvala 0
7 godina

Samo čekam da ga izraelci malo "dorade". Beep Beep

1 0 hvala 0
18 godina
Re: Procurili prvi detalji o "neviđenom" AI uređaj
dejvid2 kaže...

Dosta što nas prate preko mobitela, te pokušavaju uvesti dostupnost i vidljivost Whatsapp poruka EU centrali i vladama, još bi trebali nositi i čip iza uha koji zna sve o nama...

Sve što je AI fičer, automatski je i kul i poželjno? Malo morgen...

Nikakvi čipovi na ljudima pod krinkom neke vrste slušalica neće proći pod masovnu proizvodnju i prodaju, jer to je potpuna kontola ljudi i ostvarenje najgorih predviđanja iz Orwellove 1984.

To ce nositi ovi sto "nemaju sta kriti".

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice