Bit ce pomama za njim kao ovim Air modelom 😅🫣🤣🤣🤣🤣... ono kad vise neznas sta bi sa mobitelima, onda pocnes sa glupostima. Ocito je da je pred 2-3 godine dostignut plafon i daljnja poboljsanaj vise nisu niti vidljiva, niti interesantna 🙃
Nove glasine ponovno spominju šarku od tekućeg met
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.540
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Procurili su navodno dimenzije tog iphone fold-a pa je ekipa napravila 3D print mockupe.
Ono što mi je interesatno je da je idea kad se on otvorio da je zapravo po obliku kao iPad mini. A iPad OS je u trenutno fazi najviše sazrio što se tiče funkciija: ima podršku za touchpad, aplikacije imaju window mode, multitasking i sl. U principu ovaj fold mobitel bi softverski odmah bio spreman jer kad je rasklopljen može vrtiti punokvrne iPad verzije aplikacija (prilagođene za veće ekrane) a čim ga zaklopiš dobivaš iphone verziju aplikacije.
Mislim da je to glavna boljka sklopivih androida jer nemaju dobru podršku tablet aplikacija. Zato onda imaju više smisla da je rasklopljeni android mobitel kao 2 "obična" mobitela pa možeš nativno multitaskat dvije full screen phone aplikacije svaka na svojoj polovici. Dok se meni puno više sviđa ideja da imaš iPad style prilagođenu aplikaciju. To bi po meni onda više ličilo na neki ultra mini laptop
zeleni...organski titanij
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Fala. Guglao sam iskreno, ali izbacivalo mi samo zmiju šarku u rezultatima.