ne kužim zašto TD na svaki post kada netko želi zamijeniti nešto, valjda bi trebalo postaviti keyeve samo da se pokupe i nitko da se ni ne zahvali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajem origin sa BF3 i red alert 3 i steam account sa CS CZ i cs 1.6
za CS GO :)
Mijenjam LoL acc lvl 30 EUW za CS GO
EDIT: Zamijenjeno.
ne kužim zašto TD na svaki post kada netko želi zamijeniti nešto, valjda bi trebalo postaviti keyeve samo da se pokupe i nitko da se ni ne zahvali
Djeca, sta ces
Anyway ako neko ima Mortal Kombat za steam i hoce neki trade nek se javi, imam igara za steam/origin
imam Poker Night 2 steam gift tražim humble bundle x non bta
Ovako imam pitanje u vezi Pes2013 imam orginal acc sa keyom, ali nije na steamu i sad me zanima dali je moguće nekome ga dati? Pitao sam na par stranica/foruma i oni su rekli da može biti samo na jednome kompu?? Pa ako netko ima pes13 i da ga je dao/zamjenio neka kaže tu ili mi pošalje pm.
Da ne idem offtopic ako se može mijenjam pes13 acc i origin acc sa SimCity 2013 i ostalim onima koje imaju svi ( sims3+2dlc, bf3, dead space 3 i onih 7 ostalih) Ponude na PM :P za možda neke iz humble bundle, ili ikojeg drugoga jeftinog bundle-a. Nije potrebno lupat TD jer znam da je ponuda loša, ali ne želim ići offtopic :P
Imam Fallout New Vegas Ultimate Steam gift, kupio za jednog forumaša dok je bio na akciji (6,79€), i ne odgovara mi na poruke več tih 10-15 dana odkada sam kupio, pa ako ko nije ugrabio, a želi ovu igricu nek mi se javi. Plačanje preko paypala ili preko žiro računa(samo za one iz BiH)
imam jedan acc od hearthstone-a sto sam igrao nest malo i vise mi se neda ..pa ako netko ima nest u zamjenu
Al stvarno vam treba ban zakeljit za ove pokusaje prodaje izuzivanja neceg s beta keyevima. Ak oces daj nekom ak neces ostavi si i dobro.
Al stvarno vam treba ban zakeljit za ove pokusaje prodaje izuzivanja neceg s beta keyevima. Ak oces daj nekom ak neces ostavi si i dobro.
sta si nabrijan?? ako netko ima neki beta key isto da mu netreba il nest ak hoce igrat ovo javit ce se ..ovo mi dosadilo i hocu nest drugo probat ako netko nest ima ...odma panika
mjenjam arma-u 3 za diablo 3-ros ili witcher 3 preorder
Trazim sva tri DLC.a za CoH2 moze i jedan ako netko ima.. imam za ponudit Accountove GW 2 i WoW sa D3 + Dirt 3 cd-key, Deus Ex Hum. Rev CD-key, COD 4 key i ARMA Assult key za igru ( ne za steam ).
Dajem sve keyeve za jedan DLC.. za ostalo se mozemo dogovorit....
-----------------
Mjenjam i za paysafe za WoT da mogu GOLD uzeti.
COh2 DLC.ovi su prioritet pa onda GOLD....
Dodajem FIFA 14 Origin account sa jos FIFA 12 i 13 + neke igre sa Humble Bundlea... Javite mi se u PM pa se dogovorimo. Na fifi imam Dvije ekipe. Brazilce full i Talijane full 400k coinsa skupa vrijede sigurno nisam gledo.
Mjenjam Origin Account sa Burnout:Paradise the Ulitamate box,Need for Speed Rivalsom,preorderana verzija znaci ima i nissan gt-r,mjenjat za nba 2k14 key ili steam acc sa tom igrom
TU od mene za post !
Imam Fallout New Vegas Ultimate (koji sam kupio za jednog forumaša i koji nije ušao 14 dana na forum i ostade mi gift) i još kupona za neke (ne tako popularne) igrice, volio bi dobiti Counter Strike Complete pack koji je koštao na velikoj Steam akciji 5,74€ za ovo, ali ponudite i ostale igrice na pp, možda mi još šta bude odgovaralo.
Edit: vidim da uploader nije ubacio još 4 ss-a, pa evo zip file sa svim ss-ovima
Mjenjam Origin acc sa Battlefield 3..ponudite nešto na PM :)
Mjenjam steam acc: BioShock Infinitive, Metro 2033, Metro Last Light, Planetside 2, Serious Sam HD: The Second Encounter za Day-Z, acc ili key ili gift, svejedno.
Zanima li ikoga igra KnightShift? Imam kupon od -75% , pa se javite ;) Aktivno do 31.1.2014, petak, 17:55h
imam steam kupon za Hamilton's Great Adventure 90%OFF igru mozete dobit za 1€ pa tko hoce nek mi se javi pa mu posaljem.. inace ja bi si uzeo igru al kad neam paypal
Već sam trazio, ali moram opet.
Da li ima tko onajstari humble bundle WB sa batmanima i ostalim?
Hitno!
Ako tko ima javite se na pm.
Hvala
Dolje navedene steam gift keyeve mjenjam za nešta drugo npr: just cause2, tdu2 itd... steam ili origin.
Take On Helicopters
Dolje navedene steam keyeve mjenjam za nešta drugo npr: just cause2, tdu2 itd...
Take On Helicopters
steam keyeve velis? vise se ne dobivaju keyevi vec linkovi koje reedemas na svoj steam acc preko humble bundle stranice. btw. di je nestala arma 2?
sry za ot
steam keyeve velis? vise se ne dobivaju keyevi vec linkovi koje reedemas na svoj steam acc preko humble bundle stranice. btw. di je nestala arma 2?
sry za ot
Pa dobro, čovjek / dečko / cura / hermafrodit je kupio bundle zbog Arme 2 i DLC-a za DayZ, i druge igre ne želi pa će ih tradeat za nešto.
Znači ako kupi bundle, mora obavezno aktivirat i ovih 6 igara iako ih nikad neće upalit ? :)
Pa dobro, čovjek / dečko / cura / hermafrodit je kupio bundle zbog Arme 2 i DLC-a za DayZ, i druge igre ne želi pa će ih tradeat za nešto.
Znači ako kupi bundle, mora obavezno aktivirat i ovih 6 igara iako ih nikad neće upalit ? :)
nisam to reako.. valjda kuzis kaj hocu rec..
Sa jedne strane popisa je da reedemaš na svome steamu sebi, a sa druge strane je ikonica gifit i kad ju klikneš dobiješ gift link.
Ostavio sam armu2 radi dayza
http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/1356336-gifting-steam-keys
Evo ekipa,več duže vrijeme ne igram Battlefield 3 jer zbog sporoga neta ne mogu zato poklanjam nekome Origin acc sa Battlefield 3 (RU verzija za dodatkom)
-Da bude zanimljivije,pokloniti cu ga onome koji mi na PM pošalje naj vic!
Cisto da ga ne dam "džaba"
Evo ekipa,več duže vrijeme ne igram Battlefield 3 jer zbog sporoga neta ne mogu zato poklanjam nekome Origin acc sa Battlefield 3 (RU verzija za dodatkom)
-Da bude zanimljivije,pokloniti cu ga onome koji mi na PM pošalje naj vic!
Cisto da ga ne dam "džaba"
Lijepo od tebe, ali tko nije kupio Batt...3 kad je bio u Humble Bundle je bedak