Ma šalim se ja :) Ponuda je skroz u redu, ali kako sam primjetio, TU se dobiju za besplatne stvari ili dealove gdje onaj tko nudi gubi višestruko, a TD kad želiš poštenu ponudu. Jesam pogodio? Tipa ako nudiš bf 4 za dead space 3 dobit ćeš 100 TU-ova, ali ako nudiš bf3 za CS:GO, gol razlika -7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AKJDZ7EDR2AWN7P24WYCZYQND
Infine Crisis closed beta. Uživajte.
Poklanjam uPlay acc sa Far Cry blood dragonom aktiviranim(kojega sam dobio na nagradnoj igri Portia), i ključevima Drivera i AC Brotherhooda na njemu.
Ko želi sudjelovati stisnite hvala i sutra u toku dana izvučem nekoga preko random orga i pošaljem na PP podatke za log in i editam ovaj post sa imenom ko je dobio.
Dobitnik je Hexfire .
-samo nemoj da vidim za 2 tjedna u oglasniku da prodaješ ovaj acc, ne bi bilo fer.
Evo vam Infinite Crisis keyeva
YCEQHPX7FNH2LFAWMHH9DWAAR
94Q4NMTNANWZ7XX47CAHHCR2C
K7EFAMWLQPP742KZZFW2974D9
T7CP7QHWWDMEWK9LFFLTZFLKK
EDIT
B5M4-3Y92-FUXL-YYN8 (nzn dal je ovo tocno key al pise mi send key to friend pa probajte)
Trazim sva tri DLC.a za CoH2 moze i jedan ako netko ima.. imam za ponudit Accountove GW 2 i WoW sa D3 + Dirt 3 cd-key, Deus Ex Hum. Rev CD-key, COD 4 key i ARMA Assult key za igru ( ne za steam ).
Dajem sve keyeve za jedan DLC.. za ostalo se mozemo dogovorit....
-----------------
Mjenjam i za paysafe za WoT da mogu GOLD uzeti.
COh2 DLC.ovi su prioritet pa onda GOLD....
Dodajem FIFA 14 Origin account sa jos FIFA 12 i 13 + neke igre sa Humble Bundlea... Javite mi se u PM pa se dogovorimo. Na fifi imam Dvije ekipe. Brazilce full i Talijane full 400k coinsa skupa vrijede sigurno nisam gledo.
Dobitnik je Hexfire .
-samo nemoj da vidim za 2 tjedna u oglasniku da prodaješ ovaj acc, ne bi bilo fer.
Bio sam toliko samouvjeren u pobjedu da sam već jučer stavio na njuškalo
. Hvala još jednom.
Čisto da se zna, već sam o tome obavijestio i kolegu Hukya, moj plan je odigrati Far Cry Blood Dragon pošto sam ostale igre igrao i nakon toga proslijediti ovaj account dalje na isti način kako sam i došao do njega. Trebat će mi nekih cca mjesec dana pa prođem igru pa nakon toga ide giveaway. Naravno bilo bi mi drago da i slijedeći dobitnik napravi nešto slično ili barem account ne proda, ali na to ne mogu utjecati.
Mjenjam Far Cry 3 i Battlefield 3..ponudite nešto na PM :)
Tražim ako ima netko Payday 2
Ima ko za razmjenit skyrim?
EDIT: Ili jednostavno sta nudite za ac3 u zamjenu?
EDIT: Oslo.
Mijenjam kljuceve
Assassins Creed Black Flag
Splinter Cell Black List
Far Cry 3 : Blood Dragon
ponudite bilo sta
EDIT:
HB ponuda sa BF3 Dead space 3 Crysis 2 itd, nemojte nuditi dzaba jer sam kupio taj HB.
imam far cry 3 uplay acc...dobiven je s grafom hd 7950 kao vaucher...neigram tu igru pa ponudite u pp nesto ako ima zainteresiranih...
hvala
Mjenjam Uplay acc sa Far Cry 3 Blood Dragon, aktiviran, nikad igran za CoD MW2 (ako netko to jos ima :D) ili nesto drugo. Ponude na pp.
Trebam Metro 2033, Civ 5 i Mafia 2, a imam neke igre za razmjenit, pa ponudite ako imate.
Znam da su ove 3 igre bile free, ali Metro sam propustio a Civ 5 i Mafia 2 su mi izbacivali Error, nisam uspio ni to uzet.
Pa evo, ako je netko uzeo više nego mu treba, ponudite meni.
The Mighty Quest for Epic Loot beta key s kojim se registrira na njihovoj stranici ( znaci nije steam code )
Uzeo sam ga jos prije mjesec dana kada se djelio na alienware areni misleci da cu probati, ali nikako da dodje na red, pa se nadam da key jos vrijedi pa sam tko uzme nek javi pm da valja
76MTK9HAG3J4TG9F
mjenjam origin account sa bf3 i 2 LoL accounta(east i west) za neku drugu igru,bo2 ili gw2,bilo sto ponudite
Mjenjam Far Cry 3 i Battlefield 3..ponudite nešto na PM :)
Tražim ako ima netko Payday 2
Bump :)
ne kužim zašto TD na svaki post kada netko želi zamijeniti nešto, valjda bi trebalo postaviti keyeve samo da se pokupe i nitko da se ni ne zahvali
dajem origin sa BF3 i red alert 3 i steam account sa CS CZ i cs 1.6
za CS GO :)
Mijenjam LoL acc lvl 30 EUW za CS GO
EDIT: Zamijenjeno.
ne kužim zašto TD na svaki post kada netko želi zamijeniti nešto, valjda bi trebalo postaviti keyeve samo da se pokupe i nitko da se ni ne zahvali
Djeca, sta ces 
Anyway ako neko ima Mortal Kombat za steam i hoce neki trade nek se javi, imam igara za steam/origin
imam Poker Night 2 steam gift tražim humble bundle x non bta
Ovako imam pitanje u vezi Pes2013 imam orginal acc sa keyom, ali nije na steamu i sad me zanima dali je moguće nekome ga dati? Pitao sam na par stranica/foruma i oni su rekli da može biti samo na jednome kompu?? Pa ako netko ima pes13 i da ga je dao/zamjenio neka kaže tu ili mi pošalje pm.
Da ne idem offtopic ako se može mijenjam pes13 acc i origin acc sa SimCity 2013 i ostalim onima koje imaju svi ( sims3+2dlc, bf3, dead space 3 i onih 7 ostalih) Ponude na PM :P za možda neke iz humble bundle, ili ikojeg drugoga jeftinog bundle-a. Nije potrebno lupat TD jer znam da je ponuda loša, ali ne želim ići offtopic :P
Imam Fallout New Vegas Ultimate Steam gift, kupio za jednog forumaša dok je bio na akciji (6,79€), i ne odgovara mi na poruke več tih 10-15 dana odkada sam kupio, pa ako ko nije ugrabio, a želi ovu igricu nek mi se javi. Plačanje preko paypala ili preko žiro računa(samo za one iz BiH)
imam jedan acc od hearthstone-a sto sam igrao nest malo i vise mi se neda ..pa ako netko ima nest u zamjenu
Al stvarno vam treba ban zakeljit za ove pokusaje prodaje izuzivanja neceg s beta keyevima. Ak oces daj nekom ak neces ostavi si i dobro.
Al stvarno vam treba ban zakeljit za ove pokusaje prodaje izuzivanja neceg s beta keyevima. Ak oces daj nekom ak neces ostavi si i dobro.
sta si nabrijan?? ako netko ima neki beta key isto da mu netreba il nest ak hoce igrat ovo javit ce se ..ovo mi dosadilo i hocu nest drugo probat ako netko nest ima ...odma panika
mjenjam arma-u 3 za diablo 3-ros ili witcher 3 preorder
Trazim sva tri DLC.a za CoH2 moze i jedan ako netko ima.. imam za ponudit Accountove GW 2 i WoW sa D3 + Dirt 3 cd-key, Deus Ex Hum. Rev CD-key, COD 4 key i ARMA Assult key za igru ( ne za steam ).
Dajem sve keyeve za jedan DLC.. za ostalo se mozemo dogovorit....
-----------------
Mjenjam i za paysafe za WoT da mogu GOLD uzeti.
COh2 DLC.ovi su prioritet pa onda GOLD....
Dodajem FIFA 14 Origin account sa jos FIFA 12 i 13 + neke igre sa Humble Bundlea... Javite mi se u PM pa se dogovorimo. Na fifi imam Dvije ekipe. Brazilce full i Talijane full 400k coinsa skupa vrijede sigurno nisam gledo.
Mjenjam Origin Account sa Burnout:Paradise the Ulitamate box,Need for Speed Rivalsom,preorderana verzija znaci ima i nissan gt-r,mjenjat za nba 2k14 key ili steam acc sa tom igrom