mijenjam guild wars 2 za wow account, imam i steam s 104 igre koje mogu ubaciti za dodatan gametime u wow
edit: može i samo za game time kartice
mijenjam guild wars 2 za wow account, imam i steam s 104 igre koje mogu ubaciti za dodatan gametime u wow
edit: može i samo za game time kartice
Mijenjam kljuceve
Assassins Creed Black Flag
Splinter Cell Black List
Far Cry 3 : Blood Dragon
ponudite bilo sta
EDIT:
HB ponuda sa BF3 Dead space 3 Crysis 2 itd, nemojte nuditi dzaba jer sam kupio taj HB.
Trazim sva tri DLC.a za CoH2 moze i jedan ako netko ima.. imam za ponudit Accountove GW 2 i WoW sa D3 + Dirt 3 cd-key, Deus Ex Hum. Rev CD-key, COD 4 key i ARMA Assult key za igru ( ne za steam ).
Dajem sve keyeve za jedan DLC.. za ostalo se mozemo dogovorit....
-----------------
Mjenjam i za paysafe za WoT da mogu GOLD uzeti.
COh2 DLC.ovi su prioritet pa onda GOLD....
može i Guild Wars 2 account
Zamjena za bilo sto ( RPG/voznja/action - za PlayStation 3 )
Nudim: Mass Effect 2
Mass Effect 3
Dark Souls Limited Edition ( sadrzi i concept art knjizicu )
Lost Planet
Tom Clancy's End War
Evo jos jednog keya koji je ostao neiskoristen.
http://www.steamgifts.com/giveaway/oqfTu/burnout-paradise-the-ultimate-box
Trazim sva tri DLC.a za CoH2 moze i jedan ako netko ima.. imam za ponudit Accountove GW 2 i WoW sa D3 + Dirt 3 cd-key, Deus Ex Hum. Rev CD-key, COD 4 key i ARMA Assult key za igru ( ne za steam ).
-----------------
Dodajem FIFA 14 Origin account sa jos FIFA 12 i 13 + neke igre sa Humble Bundlea... Javite mi se u PM pa se dogovorimo. Na fifi imam Dvije ekipe. Brazilce full i Talijane full 400k coinsa skupa vrijede sigurno nisam gledo.
Ako neko želi Batman: Arkham Origins, a ima 5 TF2 Keyova
Ako neko želi Batman: Arkham Origins, a ima 5 TF2 Keyova
Pa za origins je odlicna cijena ne znam bas cemu td-ovi...
Jer ne daje besplatno!
dajem steam account sa cs:go, garry's mod + l4d2 ( uzet na dan kad je bio besplatan) za neki cod...
EDIT: account je vec tradean, hvala na ponudama....
ako netko ima dead island iz humble deep silver bundlea nek mi se javi
Jer ne daje besplatno!
...i usput, to nisam ja, već jedan lik sa moje steam friend liste, to je super i više nego fer ponuda što se tiče mene, jer sam si ja nabavio tako novi Batman, ne znam čemu td-ovi silni
Ma šalim se ja :) Ponuda je skroz u redu, ali kako sam primjetio, TU se dobiju za besplatne stvari ili dealove gdje onaj tko nudi gubi višestruko, a TD kad želiš poštenu ponudu. Jesam pogodio? Tipa ako nudiš bf 4 za dead space 3 dobit ćeš 100 TU-ova, ali ako nudiš bf3 za CS:GO, gol razlika -7.
AKJDZ7EDR2AWN7P24WYCZYQND
Infine Crisis closed beta. Uživajte.
Poklanjam uPlay acc sa Far Cry blood dragonom aktiviranim(kojega sam dobio na nagradnoj igri Portia), i ključevima Drivera i AC Brotherhooda na njemu.
Ko želi sudjelovati stisnite hvala i sutra u toku dana izvučem nekoga preko random orga i pošaljem na PP podatke za log in i editam ovaj post sa imenom ko je dobio.
Dobitnik je Hexfire .
-samo nemoj da vidim za 2 tjedna u oglasniku da prodaješ ovaj acc, ne bi bilo fer.
Evo vam Infinite Crisis keyeva
YCEQHPX7FNH2LFAWMHH9DWAAR
94Q4NMTNANWZ7XX47CAHHCR2C
K7EFAMWLQPP742KZZFW2974D9
T7CP7QHWWDMEWK9LFFLTZFLKK
EDIT
B5M4-3Y92-FUXL-YYN8 (nzn dal je ovo tocno key al pise mi send key to friend pa probajte)
-----------------
Dodajem FIFA 14 Origin account sa jos FIFA 12 i 13 + neke igre sa Humble Bundlea... Javite mi se u PM pa se dogovorimo. Na fifi imam Dvije ekipe. Brazilce full i Talijane full 400k coinsa skupa vrijede sigurno nisam gledo.
Dobitnik je Hexfire .
-samo nemoj da vidim za 2 tjedna u oglasniku da prodaješ ovaj acc, ne bi bilo fer.
Bio sam toliko samouvjeren u pobjedu da sam već jučer stavio na njuškalo . Hvala još jednom.
Čisto da se zna, već sam o tome obavijestio i kolegu Hukya, moj plan je odigrati Far Cry Blood Dragon pošto sam ostale igre igrao i nakon toga proslijediti ovaj account dalje na isti način kako sam i došao do njega. Trebat će mi nekih cca mjesec dana pa prođem igru pa nakon toga ide giveaway. Naravno bilo bi mi drago da i slijedeći dobitnik napravi nešto slično ili barem account ne proda, ali na to ne mogu utjecati.
Mjenjam Far Cry 3 i Battlefield 3..ponudite nešto na PM :)
Tražim ako ima netko Payday 2
Ima ko za razmjenit skyrim?
EDIT: Ili jednostavno sta nudite za ac3 u zamjenu?
EDIT: Oslo.
Mijenjam kljuceve
Assassins Creed Black Flag
Splinter Cell Black List
Far Cry 3 : Blood Dragon
ponudite bilo sta
EDIT:
HB ponuda sa BF3 Dead space 3 Crysis 2 itd, nemojte nuditi dzaba jer sam kupio taj HB.
imam far cry 3 uplay acc...dobiven je s grafom hd 7950 kao vaucher...neigram tu igru pa ponudite u pp nesto ako ima zainteresiranih...
hvala
Mjenjam Uplay acc sa Far Cry 3 Blood Dragon, aktiviran, nikad igran za CoD MW2 (ako netko to jos ima :D) ili nesto drugo. Ponude na pp.
Trebam Metro 2033, Civ 5 i Mafia 2, a imam neke igre za razmjenit, pa ponudite ako imate.
Znam da su ove 3 igre bile free, ali Metro sam propustio a Civ 5 i Mafia 2 su mi izbacivali Error, nisam uspio ni to uzet.
Pa evo, ako je netko uzeo više nego mu treba, ponudite meni.
The Mighty Quest for Epic Loot beta key s kojim se registrira na njihovoj stranici ( znaci nije steam code )
Uzeo sam ga jos prije mjesec dana kada se djelio na alienware areni misleci da cu probati, ali nikako da dodje na red, pa se nadam da key jos vrijedi pa sam tko uzme nek javi pm da valja
76MTK9HAG3J4TG9F
mjenjam origin account sa bf3 i 2 LoL accounta(east i west) za neku drugu igru,bo2 ili gw2,bilo sto ponudite
Mjenjam Far Cry 3 i Battlefield 3..ponudite nešto na PM :)
Tražim ako ima netko Payday 2
Bump :)