Origin RU/CIS kljucevi

poruka: 3
|
čitano: 1.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Origin RU/CIS kljucevi

pozdrav, iz osobnog iskustva znam da stem ru/cis igrice mozes igrati samo sa svo vrijeme upaljenim vpn-om, no cuo sam da na originu isto moras napraviti samo za vrijeme aktivacije, iskustva?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Origin RU/CIS kljucevi
1337Code_breaker kaže...

pozdrav, iz osobnog iskustva znam da stem ru/cis igrice mozes igrati samo sa svo vrijeme upaljenim vpn-om, no cuo sam da na originu isto moras napraviti samo za vrijeme aktivacije, iskustva?

Na steamu postoje dvije fore. Prvu si naveo.

Druga je da otvoris "ruski account". Bilo sto radis s njim obavezno imas ukljucen vpn. Ukljucujuci i kupovinu igara, otvaranje, podesavanje...

I onda ga preko family.. nesto, povezes sa svojim racunom. I sto tamo kupis se pojavi kod tebe.

Prilicno riskantno. Jedan krivi potez i ide ban na oba accounta :)

Origin je puno blazi. Ima ljudi koji na njemu igraju igre kupljene ruskim vpnom, bez ikakvog aktiviranja.

ALI, na Battlefield temi sam vidio iskustva da su nekome maknuli igru, a bilo je i baniranja cijelih accountova. Tako da ne znam sto bi ti rekao.

Ja, npr. na Originu imam Rusku verziju Battlefielda 3 vec godinama bez ikakve vpn aktivacije.

P.S. vise nikad nikome necu preporucit rusku verziju igre na Originu, jer uz ovo gore spomenuto, 90% igara se moze instalirati samo na rudkom jeziku :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Re: Origin RU/CIS kljucevi
mislio sam za bf1 i jos neke, velika je usteda
ali hvala na savjetu, neda mi se bas uciti rusku cirilicu..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice