Igra za pomorca

poruka: 6
|
čitano: 2.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Igra za pomorca

Bok društvo. 

Kako ste skužili iz naslova, ja sam pomorac. I nisambaš upoznat jako sa svjetom igranja na PC-u. Neki dan sam probao kod prijatelja Call of Duty i pomislio sam kako je to u stvari super način da mi brže prođe vrijeme na brodu. Igrica je super. Htio bi je instalirati i igrati na brodu, ali problem je što nemogu koristiti internet za multiplayer, a CoD koji smo igrali (iskreno, neznam koja je verzija bila) ima samo par kampanja koje se mogu igrati offline. Postoji li neka verzija CoD-a koja ima puno kampanja offline i koju mogu igrati offline par mjeseci. Ako nema ništa slično od CoD, postoji li neka slična igra koju mogu igrati offline.

Inače imam laptop sa 64 bitnim Windowsima 8.1, procesor i7-4500brzine 1.8 - 2.4 GHz, 8GB RAM-a i AMD Radeon HD8850 grafikom

Puno hvala na odgovoru

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Igra za pomorca
seas kaže...

Bok društvo. 

Kako ste skužili iz naslova, ja sam pomorac. I nisambaš upoznat jako sa svjetom igranja na PC-u. Neki dan sam probao kod prijatelja Call of Duty i pomislio sam kako je to u stvari super način da mi brže prođe vrijeme na brodu. Igrica je super. Htio bi je instalirati i igrati na brodu, ali problem je što nemogu koristiti internet za multiplayer, a CoD koji smo igrali (iskreno, neznam koja je verzija bila) ima samo par kampanja koje se mogu igrati offline. Postoji li neka verzija CoD-a koja ima puno kampanja offline i koju mogu igrati offline par mjeseci. Ako nema ništa slično od CoD, postoji li neka slična igra koju mogu igrati offline.

Inače imam laptop sa 64 bitnim Windowsima 8.1, procesor i7-4500brzine 1.8 - 2.4 GHz, 8GB RAM-a i AMD Radeon HD8850 grafikom

Puno hvala na odgovoru

Farcry serijal, Portal serijal, Crysys serijal, Wolfenstein, Sniper elite, ... imas pucacina hrpu. CoD i BF su multiplayer igre i  singleplayer kampanja nema puno jer igra predvidja da ces ju igrati u multiplayer modu na netu ...

Singleplayer FPS igara ima tona, gore sam ti nabrojao par meni drazih ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 12:28 (Bastardo).
17 godina
Igra za pomorca

Hvala Bastardo na odgovoru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Igra za pomorca
seas kaže...

Hvala Bastardo na odgovoru.

nema frke ... ako zapnes ... javi :)

btw na humblebundle.com imas zanimljiv bundle s pucacinama za malo vise od 4$ ... baci oko ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
Igra za pomorca

Savjetujem ti da probas Postal 2 (kada su u pitanjue "bolesnije" igre, ovo mi je favorit)... pokusaj i s TPS igrama (takoder ih imas more).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igra za pomorca

Hi Lovac, gledao sam malo video od Postal-a i to je stvarno bolesna igrica. čisto nasilje. mislim da ću ići sa Far Cry.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice