G2A.com - Goldmine

poruka: 4
|
čitano: 4.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
G2A.com - Goldmine

Pozdrav,

Pored mnogih online trgovina CD-ključevima raznih programa, našao sam jednu zanimljivu stranicu.

Prije sam ju koristio za kupovinu ključeva igara, jer su vrlo često imali akcijske cijene i dosta niže cijene od drugih.

Stranica je pouzdana i provjerena, da naglasim odmah na početku. Postoji već jedna tema na forumu pa se referenciram.

Ova stranica, razlikuje se od drugih po novom principu trgovanja/zarade na onome što svi volimo - igre, bilo za konzole, PC ili Android.

Riječ je o G2A.com Goldmine, stoga krenimo redom.

Fora je u tome što preporučujući drugima dobre ponude i jeftine ključeve vi dobivate zaradu.
Da ne pišem ono što je već pisano, sve možete pronaći na službenoj stranici.

Ukratko:

1. Kreirate svoj Reflink na određeni proizvod
  2. preporučite određeni proizvod nekoj osobi
  3. osoba X otvori Reflink (vi dobijete obavijest)
  4. ako osoba X u periodu od godine dana kupi proizvod (a došla je preko vas), vi dobijete dio zarade.
  5. i tako se mreža širi

Zarada nije u početku basnoslovna, no osobe koje su u početku u tome (a ovaj koncept nije tako star), su već zgrnule stotine pa i tisuće bilo koje valute hoćete.

Budući da je ovo relativno novo, trebalo bi iskoristiti potencijal maksimalno.
bitcoin danas ne predstavlja basnoslovnu zaradu, ali kada je došao na scenu, onima koji su u početku rudarili, danas lijepo žive od toga.

Da se razumijemo, ne sanjam neku zaradu, ali vrijedi probati, makar iz zabave.

Za dodatne informacije, kontaktirajte me putem PP.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 19:04 (sudy_freak).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
G2A.com - Goldmine

Ma već duže vrijeme ti kolege ovdje na forumu podvaljuju reflinkove sa G2A stranice pod super najbolje akcije na cijelom planetu...

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
G2A.com - Goldmine

Jeli bitno stavljanje tocke lokacije prije kupnje???!

0 0 hvala 0
15 godina
G2A.com - Goldmine

dosao mi mail jos neki dan ali sam sada vidio da sam kupio neku igru na ovoj stranici a ja tamo nemam niti accaunt.wtf?

ima order sve čak i password da sam se regao tamo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice