Arkadne igre za PC?

poruka: 4
|
čitano: 2.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Arkadne igre za PC?

Pozdrav, ima li netko preporuku kakvih dobrih arkadnih igara novijeg datuma, nešto tipa Pong, Bubble Bobble, Pacman, idr.

Tipični tip igre za subotu - piva u ruke a mozak na pašu. Dakle da su prvenstveno singleplayer i da ih možeš igrati nakon max. 2 minute uhodavanja.

Igrao sam demo The Bug Butcher-a, kako je zarazna i dobra, pregenijalna, ali nažalost ne znam za neke slične. Previše je gluposti na Steamu.

http://store.steampowered.com/app/393630/?snr=1_7_tabpaginated__222_3

P.S.

Probao sam instalirati onaj MAME, ali to je bolesno komplicirano za podesiti, usto brdo igara ne radi jer ti trebaju nekakvi CFG-ovi ili šta ja znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Arkadne igre za PC?

Ono što sam ja igrao, a da je možda slično su: Advanture of Shuggy, Bastion, Braid, Hoard(ima SP, ali je puno bolje u MP), LIMBO(možda nije baš za pivo u ruke i mozak na pašu, ali je super mali scroler), Mark of the ninja, Orc Must Die 1 i 2(iako ima SPm coop je tu zakon, ali zabavno svakako), Super Meat Boy, Trine 1 i 2(manje više vrijedi kao i za Orcs must die).

To je ono što sam osobno odigrao i što mi se svidjelo. A takvih igara ima hrpa. Jbg ako ti se ne da pročitat koji review i pogledat što je dobro na steamu ne znam kako ćeš naći nešto dobro.

A što se tiče MAME ne kužim kako ti je to "bolesno komplicirano"? Jesi probao krzo neki frontend ili? Ono nije nužno runanat frontend jer možeš samo pokretat preko emulatura.

15 godina
Arkadne igre za PC?

Shadow compleks je izassao za pc,jako hvaljena igra.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arkadne igre za PC?

Hotline Miami 1 i 2 te Binding of Isaac novi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice