- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet mi grafika ne valja, nadam se da ako izadje za PC da ce bit mnogo bolja, gledam slike is ve je mutno i zrnato.
ljudi poput tebe su jedan od razloga zašto današnje igre suckaju ballze
a najgore od svega je to što ljudi se*u po grafici, a uopće i nije loša. Baš naprotiv, meni igra izgleda odlično, neznam koji je problem.
grafika mi je totalno nebitna s obzirom da i danas igram GTA IV, pa čak i San Andreas. Ali ne razumijem to pljuvanje, napravili su i na tom polju veliki korak prema naprijed u odnosu na GTA IV.
bilo bi dobro da se mogu i avioni kupovat te da nas odredeni modeli cekaju na aerodromu te da budu nasi.
bilo bi dobro da se mogu i avioni kupovat te da nas odredeni modeli cekaju na aerodromu te da budu nasi.
Mogu. Preko interneta
možeš kupovati, jučer su to potvrdili. Evo:
Jel se priča išta o poboljšanju AI-a u igri? Pogotovo policije i vozača...
policija ce bit bolje napravljena nemogu te nac dok te direktno ne vide a i bit ce bolji AI sigurno.BTW evo bas igram
gta eflc i vidi se dosta razlike u odnosu na gta 5
policija ce bit bolje napravljena nemogu te nac dok te direktno ne vide a i bit ce bolji AI sigurno.BTW evo bas igram
gta eflc i vidi se dosta razlike u odnosu na gta 5
a gta 5 si isto odigrao?
Zanima me jedna stvar, a to je koji je programski jezik koristio gta 4 multiplayer i ako itko zna koji ce koristiti gta 5?
Zanima me jedna stvar, a to je koji je programski jezik koristio gta 4 multiplayer i ako itko zna koji ce koristiti gta 5?
Logo. A singleplayer je koristio BASIC.
A da, nemogu dobiti pristojan odgovor..
Šta te još zanima, koliko piksela igra koristi na metar kvadratni??
A mislim nekuzim vas.. samp je koristio pawno.. a mene zanima koji koristi gta 4 i koji ce koristiti gta 5 ako itko zna.. koda sam pito ko zna sto..
Hhaah sta je zaba skakutala po ekranu? haha :D
Izvinite na offtopic..al morao sam hahah :D
Hhaah sta je zaba skakutala po ekranu? haha :D
Izvinite na offtopic..al morao sam hahah :D
Kornjača, a ne žaba.
Zanima me što su nam spremili za obranu od životinja pod vodom. Neka podvodna oružja bi bila super, iako to još nisam vidio na slikama. Mislim, glupo bi bilo da roniš pod vodom sa onom opremom i dođe ti morski pas ili nešto drugo i ne možeš se braniti
Zanima me što su nam spremili za obranu od životinja pod vodom. Neka podvodna oružja bi bila super, iako to još nisam vidio na slikama. Mislim, glupo bi bilo da roniš pod vodom sa onom opremom i dođe ti morski pas ili nešto drugo i ne možeš se braniti
super bi bilo da naprave da se mogu bacati vrše ili tako nešto, kao u aoe da se može loviti riba.
da i bilo bi bas dobro da mozemo sagradit ceku u sumi i onda cekat 8 sati da jelen dode i upucat ga, i onda pripremit paprikas i pozvat susjede.
sta si ti lud kakav mid ovo je odlicno jedino grafika nije ko neki crysis.al pogle atmosferu rekli su da su snimili i slikali preko 250000 materijala za igru obisli su cijeli LA i okolne pustinje ... da bude sto uvjerljivija igra
Kao sta rekoh, raznolikost je jedini as iz rukava.
Po gameplayu se vidi da je sve moje nabrojano cisti mid.
ne kazem da je lose, dapace volija bi da se vise igara bazira na ovakvoj raznolikosti.
po videu se vidi da je AI ostao isto onako glupast kao u predhodnim nastavcima.Voznja izgleda nekako nerealno, oni jetski-jevi. Teksture su po meni nekako jednolicne bez onih sitnih detalja(al to je normalno za konzolasku igru),animacije eksplozija(kojih ce vala bogu biti) su siromasne....itd. itd... al napominjem to sve "izgleda", te jos nemamo finalni produkt.
Nadam se da ce bar do zime na PC. igrat cu je zasigurno onda. Al bez hypa jel nije prvi put da sam nakon haypa razocaran
Imat ćeš automatski harpun u đepu so DON'T WORRY
dos xD
dos xD
DOS je OS
super bi bilo da naprave da se mogu bacati vrše ili tako nešto, kao u aoe da se može loviti riba.
daj ne se*i sad si tesku kajlu hitil
Hahhaa, pa nije vam to simulacija ribolova...samo jos fale koče, udice, osti i sta sve ne pa lov moze pocet...al ja bi opet iso dobrom onom starom metodom...siknut koju granatu da vidis kako pliva sve na povrsini :D..dakako nije preporucljivo to poslje jest...geleri i sve hahah..al kome ne smeta malo metala samo nek izvoli :D :D
Btw...sutra nam dolazi GTA5 Online Trailer...sta ocekujete...kao i SP? Da pojasne karakteristike i tako to...ja logicki ne ocekujem nista drugacije..
pa vjerojatno ce nabrojat sve modove igranja u multyu, malo pokazat gameplay, vozila, mozda malo napucavanja. opisat ce sve modove i trajat ce cca 5 minuta.
Hahhaa, pa nije vam to simulacija ribolova...samo jos fale koče, udice, osti i sta sve ne pa lov moze pocet...al ja bi opet iso dobrom onom starom metodom...siknut koju granatu da vidis kako pliva sve na povrsini :D..dakako nije preporucljivo to poslje jest...geleri i sve hahah..al kome ne smeta malo metala samo nek izvoli :D :D
a čuj, nekako ćemo se morati braniti, neko oružje će sigurno biti. Harpun bi bio dobar pod vodom
Samo neka bude RolePlay u gta multiplayeru i ja sam zadovoljan.
Ovaj screen neki mozda nisu vidjeli.
Uhvatio sam ga u onom videu od Sue Murry na official stranici.
Vide se cak vjetrenjace u daljini.