Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.771.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GTA 5
Jonja kaže...

Opet mi grafika ne valja, nadam se da ako izadje za PC da ce bit mnogo bolja, gledam slike is ve je mutno i zrnato.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Opet mi grafika ne valja, nadam se da ako izadje za PC da ce bit mnogo bolja, gledam slike is ve je mutno i zrnato.

ljudi poput tebe su jedan od razloga zašto današnje igre suckaju ballze {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:44 (nine).
15 godina
GTA 5

a najgore od svega je to što ljudi se*u po grafici, a uopće i nije loša. Baš naprotiv, meni igra izgleda odlično, neznam koji je problem.

grafika mi je totalno nebitna s obzirom da i danas igram GTA IV, pa čak i San Andreas. Ali ne razumijem to pljuvanje, napravili su i na tom polju veliki korak prema naprijed u odnosu na GTA IV.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:54 (antimadridista).
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

bilo bi dobro da se mogu i avioni kupovat te da nas odredeni modeli cekaju na aerodromu te da budu nasi.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

bilo bi dobro da se mogu i avioni kupovat te da nas odredeni modeli cekaju na aerodromu te da budu nasi.

Mogu. Preko interneta 

15 godina
mar123 kaže...

možeš kupovati, jučer su to potvrdili. Evo:

http://www.rockstargames.com/V/lsbc/luxury-air-travel

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 18:00 (antimadridista).
13 godina
odjavljen
GTA 5

Jel se priča išta o poboljšanju AI-a u igri? Pogotovo policije i vozača...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 18:16 (harrothar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

policija ce bit bolje napravljena nemogu te nac dok te direktno ne vide a i bit ce bolji AI sigurno.BTW  evo bas igram

gta eflc i vidi se dosta razlike u odnosu na gta 5

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 18:44 (PEXer).
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

policija ce bit bolje napravljena nemogu te nac dok te direktno ne vide a i bit ce bolji AI sigurno.BTW  evo bas igram

gta eflc i vidi se dosta razlike u odnosu na gta 5

a gta 5 si isto odigrao?

15 godina
GTA 5

Zanima me jedna stvar, a to je koji je programski jezik koristio gta 4 multiplayer i ako itko zna koji ce koristiti gta 5?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Zanima me jedna stvar, a to je koji je programski jezik koristio gta 4 multiplayer i ako itko zna koji ce koristiti gta 5?

Logo. A singleplayer je koristio BASIC.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
GTA 5

A da, nemogu dobiti pristojan odgovor..

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Šta te još zanima, koliko piksela igra koristi na metar kvadratni??

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 19:35 (Praetorian1).
15 godina
GTA 5

A mislim nekuzim vas.. samp je koristio pawno.. a mene zanima koji koristi gta 4 i koji ce koristiti gta 5 ako itko zna.. koda sam pito ko zna sto..

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Encyanix kaže...

Hhaah sta je zaba skakutala po ekranu? haha :D

Izvinite na offtopic..al morao sam hahah :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...
mind_challenge kaže...
Encyanix kaže...

Hhaah sta je zaba skakutala po ekranu? haha :D

Izvinite na offtopic..al morao sam hahah :D

Kornjača, a ne žaba.{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
GTA 5

Zanima me što su nam spremili za obranu od životinja pod vodom. Neka podvodna oružja bi bila super, iako to još nisam vidio na slikama. Mislim, glupo bi bilo da roniš pod vodom sa onom opremom i dođe ti morski pas ili nešto drugo i ne možeš se braniti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 20:43 (antimadridista).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Zanima me što su nam spremili za obranu od životinja pod vodom. Neka podvodna oružja bi bila super, iako to još nisam vidio na slikama. Mislim, glupo bi bilo da roniš pod vodom sa onom opremom i dođe ti morski pas ili nešto drugo i ne možeš se braniti {#}

super bi bilo da naprave da se mogu bacati vrše ili tako nešto, kao u aoe da se može loviti riba.

16 godina
GTA 5

da i bilo bi bas dobro da mozemo sagradit ceku u sumi i onda cekat 8 sati da jelen dode i upucat ga, i onda pripremit paprikas i pozvat susjede. 

Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

sta si ti lud kakav mid ovo je odlicno jedino grafika nije ko neki crysis.al pogle atmosferu rekli su da su snimili i slikali preko 250000 materijala za igru obisli su cijeli LA i okolne pustinje ... da bude sto uvjerljivija igra

Kao sta rekoh, raznolikost je jedini as iz rukava.

Po gameplayu se vidi da je sve moje nabrojano cisti mid.

ne kazem da je lose, dapace volija bi da se vise igara bazira na ovakvoj raznolikosti. 

po videu se vidi da je AI ostao isto onako glupast kao u predhodnim nastavcima.Voznja izgleda nekako nerealno, oni jetski-jevi. Teksture su po meni nekako jednolicne bez onih sitnih detalja(al to je normalno za konzolasku igru),animacije eksplozija(kojih ce vala bogu biti) su siromasne....itd. itd... al napominjem to sve "izgleda", te jos nemamo finalni produkt.

Nadam se da ce bar do zime na PC. igrat cu je zasigurno onda. Al bez hypa jel nije prvi put da sam nakon haypa razocaran

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Imat ćeš automatski harpun u đepu so DON'T WORRY {#}

15 godina
GTA 5

GTA V o' Clock - Analiza svega što smo vidjeli jučer...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 20:59 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

dos xD

14 godina
RuskeGTT kaže...
Encyanix kaže...

dos xD

{#} DOS je OS

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Harold kaže...
antimadridista kaže...

super bi bilo da naprave da se mogu bacati vrše ili tako nešto, kao u aoe da se može loviti riba.

daj ne se*i sad si tesku kajlu hitil {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 21:08 (stolic).
13 godina
neaktivan

Hahhaa, pa nije vam to simulacija ribolova...samo jos fale koče, udice, osti i sta sve ne pa lov moze pocet...al ja bi opet iso dobrom onom starom metodom...siknut koju granatu da vidis kako pliva sve na povrsini :D..dakako nije preporucljivo to poslje jest...geleri i sve hahah..al kome ne smeta malo metala samo nek izvoli :D :D

Btw...sutra nam dolazi GTA5 Online Trailer...sta ocekujete...kao i SP? Da pojasne karakteristike i tako to...ja logicki ne ocekujem nista drugacije..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 2:37 (TheDarkSide).
16 godina
GTA 5

pa vjerojatno ce nabrojat sve modove igranja u multyu, malo pokazat gameplay, vozila, mozda malo napucavanja. opisat ce sve modove i trajat ce cca 5 minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

Hahhaa, pa nije vam to simulacija ribolova...samo jos fale koče, udice, osti i sta sve ne pa lov moze pocet...al ja bi opet iso dobrom onom starom metodom...siknut koju granatu da vidis kako pliva sve na povrsini :D..dakako nije preporucljivo to poslje jest...geleri i sve hahah..al kome ne smeta malo metala samo nek izvoli :D :D

a čuj, nekako ćemo se morati braniti, neko oružje će sigurno biti. Harpun bi bio dobar pod vodom {#}

14 godina
odjavljen
GTA 5

Samo neka bude RolePlay u gta multiplayeru i ja sam zadovoljan.

Darko

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ovaj screen neki mozda nisu vidjeli.

Uhvatio sam ga u onom videu od Sue Murry na official stranici.

Vide se cak vjetrenjace u daljini.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 22:12 (Marcuskac).

6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice