Nece biti takva jer je R*-u prvo mjesto gameplay i zarada na konzolama (barem je to logicno), a grafika je sporedna ali naravno da ce biti bolja od GTA IV (originalne igre, ne modovi) jer je proslo vec 4 god. Ne znam samo tko igra igre samo zbog grafike..... imas dobar komp, ok igraj ali ne osuduj igru samo po tome sto ce imati losu grafiku (recimo da ce imati). Prema tome bi Minecraft bila losa igra, a to je jedna od boljih igara u zadnje vrijeme...
pricas gluposti, nemozes rec da grafika nije bitna, naravno da cu ju gledat i ako je neka igra odlicna a ima grafiku ko igre za ps1 onda cu joj najvecu ocjenu dat 4/10. da vizualni dio je meni jako bitan, tebi ako nije upali san andreas i rokaj. rec da ce grafika na gta v bit losa je najveca gluposto koju mozes rec, tebi ocito oce jer neces vrtit to na high, ali neko ko oce svrsavat ce na grafiku, slike koje smo dosad dobili su prehebene a s konzola su. i da ja smatram da ce gta v kad izađe imat najljepsu grafiku od svih igara izdanih (ako ti mislis da ne, reci koja ce imat bolju?)