Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.785.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5
ZC_Someone kaže...
Cheezl kaže...

Mislio je na VRAM, a ne količinski prostor na hardu. Konzole nemaju dovoljno video rama za spremanje detaljnih tekstura..

Tko uopće priča o konzolama? Govori se isključivo o dodatnom HD texture packu za PC. A jedino što sam ja vidio da je on rekao u vezi toga je to da bi se Rockstar morao odreći retail verzije igre jer bi HD teksture zauzimale previše DVD diskova.

Uostalom:

Luka Ivanković kaže...

...igre se i dalje u velikoj kolicini prodaju u box izdanjima sto znaci da moraju stati na dvd ili 2 (3), stvarno mislim da se nece odrec prodaje box izdanja zbog boljih textura

A nakon 27GB koliko je težio Max Payne 3, nekako ne vjerujem da im to predstavlja veliki problem.

htio sam reci da na konzolama fali RAM i VRAM memorije za pohranjivanje hd tekstura, za PCu nije problem

Potpis
13 godina
neaktivan
GTA 5

samo da bude optimizirano to je bitno:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

htio sam reci da na konzolama fali RAM i VRAM memorije za pohranjivanje hd tekstura, za PCu nije problem

I kakve to veze ima s količinom DVDa, što si također spomenuo. Konzole imaju premalo memorije pa ne stanu HD teksture na njih...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
GTA 5

now slap that bitch!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Luka Ivanković kaže...

I kakve to veze ima s količinom DVDa, što si također spomenuo. Konzole imaju premalo memorije pa ne stanu HD teksture na njih...

dio o DVD-ovima se odnosi "Ak ne naprave posebni HD pack tekstura za PC teško da će se to promijeniti u petici.", htio sam reci da nece praviti odvojeni texture pack na odvojenom dvd-u (za pc)

Potpis
14 godina
neaktivan
GTA 5

konzole su vec pre slabe al dobro jos se drze. pa bolje mi je da je neki normalni lik nego starac neki

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ovi novi screenshotovi mijenjaju sve!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

dio o DVD-ovima se odnosi "Ak ne naprave posebni HD pack tekstura za PC teško da će se to promijeniti u petici.", htio sam reci da nece praviti odvojeni texture pack na odvojenom dvd-u (za pc)

Lol, i zbog toga bi morali odustati od retail prodaje ili uopće ne napraviti tak nešto... 

Čemu bi tak nešto uopće stavljali na DVD. Stave na net pa tko hoće nek si skine. Prosječnom PC korisniku skinuti par gigabajta ne predstavlja apsolutno nikakav problem.

16 godina
neaktivan
GTA 5

Ništa takvo neće izaći na ikakvom fizičkom mediju, možda za dl.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Luka Ivanković kaže...

Lol, i zbog toga bi morali odustati od retail prodaje ili uopće ne napraviti tak nešto... 

Čemu bi tak nešto uopće stavljali na DVD. Stave na net pa tko hoće nek si skine. Prosječnom PC korisniku skinuti par gigabajta ne predstavlja apsolutno nikakav problem.

pa ja kazem da nece odustati od "kutija"

ako idemo tako da nije problem skinut paket, zasto onda itko kupuje box izdnaje kad je moze kupit na recimo steamu

vecina mojih poznanika ima 10gb dopustenog prometa (mislim na one koji kupuju igre), u tom slucaju je problem skinut paket od 4-5gb

Potpis
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

pa ja kazem da nece odustati od "kutija"

Ma, lol. Ne da mi se više.

Luka Ivanković kaže...

ako idemo tako da nije problem skinut paket, zasto onda itko kupuje box izdnaje kad je moze kupit na recimo steamu

Kolekcionari, ljudi koji jednostavno vole kupiti nešto što mogu primiti u ruke, ljudi koji nemaju kreditne kartice koje rade na internetu, činjenica da se retail igre često mogu nabaviti jeftinije nego u online dućanima...

Luka Ivanković kaže...
vecina mojih poznanika ima 10gb dopustenog prometa (mislim na one koji kupuju igre), u tom slucaju je problem skinut paket od 4-5gb

I još uvijek su u možda 5-10% ukupnih kupaca, ak i tolko, koji imaju takav problem. To što je kod nas internet takav kakav je ne znači da je i u ostatku svijete od kud dolazi večina kupaca.

17 godina
neaktivan
GTA 5
http://vgm.tv/
Moj PC  
20 0 hvala 21
14 godina

padobran je isti kao u eflc

ovo za tenis otraga vidim brda to je vjerovatno vinewook(hollywood) a i ta kuca iza mi je onak poznata

a motori me podsjecaju na ovu stazu 

prebacite na 0:22

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
13 godina
neaktivan
GTA 5

e da bar stave novi trailer

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MaTa 96 kaže...

e da bar stave novi trailer

rekli su na HLC-u da ce bit jos informacija od gta 5 do kraja tjedna, i valjda jos koji screen ili trailer mozda

LooooooL
17 godina
neaktivan
Unix kaže...

Žive boje, nema sivila kao u GTA IV {#}

Normalno,  ovo je ipak "SA". :)

zelenbic kaže...

padobran je isti kao u eflc

ovo za tenis otraga vidim brda to je vjerovatno vinewook(hollywood) a i ta kuca iza mi je onak poznata

a motori me podsjecaju na ovu stazu 

prebacite na 0:22

Tenis igralište je jedino bilo u Vinewoodu/Rodeu. Onaj vodopad je fora.

14 godina
neaktivan
GTA 5

a ti jhebemm drzavu ja igre bogte mazo svaka im cast svaka im cast

0 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

ove slike izgledaju skoro ko iz pravog zivota, savrseno nesto, jos da igra bude takva.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
da bar malo poboljsaju ostecenja auta, tj bila su super u gta4, ali da stave da se mzoe vise ostetit, da se more raspast i sta ja znam, ak me kontate
i da stave ostecenja aviona, recim oda moze krilo otpast itd, kako je u sta 4 bilo da moze heliju rep otpast kad uradis s njim u nesto, onda izgubis kontrolu.....
LooooooL
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

samo nek poprave ono sa zapaljivanjem auta, npr da eksplodira samo ako mu se puca u određeni dio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ovo su cisti konzolaski SS-ovi. Treci SS (u linkovima, drugi u preview) je toliko uzasan da ga nmg ni gledati. Nece ovo za PC uskoro. Ako gledam iz ugla konzola odlicna grafika nema sta.

http://vgm.tv/
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
dex3108 kaže...

Ovo su cisti konzolaski SS-ovi. Treci SS (u linkovima, drugi u preview) je toliko uzasan da ga nmg ni gledati. Nece ovo za PC uskoro. Ako gledam iz ugla konzola odlicna grafika nema sta.

Da, taman gledam zadnju sliku, teksture mutne skroz.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

samo nek poprave ono sa zapaljivanjem auta, npr da eksplodira samo ako mu se puca u određeni dio.

Po meni, napravili su ogroman korak sa SA na GTA 4 uvođenjem tog noviteta: ako pucaš u rezervar straga, brzo će eksplodirati, ako pucaš u blok motora i hladnjak, auto jednostavno stane. Isprobaj to u policijskoj jurnjavi.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da će mehanika ostati slična GTA IV, jer se koristi isti engine novije verzije ako se ne varam?
Isto kao što su GTA 3, Vice City, i SA jako slični, tako mislim da će i IV i V biti.
Ja bi najviše volio vidjeti dinamičnu štetu na automobilu koja ovisi o kutu i jačini udara, i malo popravljen fizički model (mislim na koturanje 300 metara nakon pada s motora :D) 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

meni je u gta iv bio super sustav stete na autu, npr ako sam bacio bombu blizu auta od udara se ta strana auta spljostila i pritisnula gumu pa se ta guma nije mogla vrtit vise, auto je isao samo na jednoj.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...

Mislim da će mehanika ostati slična GTA IV, jer se koristi isti engine novije verzije ako se ne varam?
Isto kao što su GTA 3, Vice City, i SA jako slični, tako mislim da će i IV i V biti.
Ja bi najviše volio vidjeti dinamičnu štetu na automobilu koja ovisi o kutu i jačini udara, i malo popravljen fizički model (mislim na koturanje 300 metara nakon pada s motora :D) 

Tu tehnologiju su usavršili naši dečki iz Gamepiresa u Gas Guzzlersima. Svaki dio na autu može biti oštećen ovisi o sili, kutu i neznam još kojim faktorima.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 16:06 (Vapor).
17 godina
neaktivan

Da, sve je to cool itd, ali ne možeš sad ti skakat između engineova i stavljat fičre kako ti dođe. Ni GTA 4 engine nije za bacit, ima većinu ovoga što ima GG, recimo kad se prevrneš, na krovu ostaju tragovi gdje si klizao, kao i na tlu. Ako se prevrćeš po blatu, na autu ostaju tragovi blata itd.

14 godina
protjeran
Slash 666 kaže...

to ima u gta4, takva ostecenja auta, smao da ih poboljsaju, da budu jaca, jer kad se zabijes pri full speedu u zid recimo auto se malo zguzva i to je to, to bi trebalo bit da je neprepoznatljiv i da nemoze vozit

LooooooL
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice