Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.284.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
funky boy kaže...

Eto neka bude moj 6000-ti post! :D

Zezam se,htio sam samo pitat,npr. kada streamam film sa PC-a tj laptopa na xbox,prek programa mezzmo ili WMC,odjedanput samo video prekine,kao da se konekcija izgubila.Takorecimo kad stremam prek mezzma film sa titlovima i kada prekine onda moram sve ispočetka gledati film(ne mogu premotat jer streama i titlove)!Pa sad neznam u čemu bi bio problem,znači samo me izbaci iz filma,nikakav error,kao da je završio film pa opet piše normalno "play" ?!?!

Imam isti problem .. 

GL&HF
13 godina
neaktivan

ako netko treba povoljno Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card od 12 mjeseci molim pm

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 11:24 (miha10).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemoj prodati do 12 mjeseca pa ti se javim {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
12 godina
neaktivan

Može li ps3 joystick na xbox 360 konzolu? Pretpostavljam da ne može, al eto da budem siguran šta odgovoriti pitam vas{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmD kaže...
funky boy kaže...

Eto neka bude moj 6000-ti post! :D

Zezam se,htio sam samo pitat,npr. kada streamam film sa PC-a tj laptopa na xbox,prek programa mezzmo ili WMC,odjedanput samo video prekine,kao da se konekcija izgubila.Takorecimo kad stremam prek mezzma film sa titlovima i kada prekine onda moram sve ispočetka gledati film(ne mogu premotat jer streama i titlove)!Pa sad neznam u čemu bi bio problem,znači samo me izbaci iz filma,nikakav error,kao da je završio film pa opet piše normalno "play" ?!?!

Imam isti problem .. 

Ako koristite mezzmo morate pitati support onda ce vam oni dati patch koji ispravlja taj problem tako su i meni! Nastaviti nemozete poste se titlovi ljepe on the fly i transcodira se video, da ide direkt stream onda bi se moglo!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
marcus1950 kaže...

Može li ps3 joystick na xbox 360 konzolu? Pretpostavljam da ne može, al eto da budem siguran šta odgovoriti pitam vas{#}

Nemoze.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
15 godina

Prodajem svoj XBOX360. Ostalo u inbox. Jeftino ili zamijene!

Heroes, HIMYM, TBBT <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Bok!Razmisljao sam malo sto kupiti za gaming ali nikako da dodem do zakljucka.Pa bih vas pitao,prvo,kako dugo ce se moci igrati najnovije igre na very high,max ili ultra postavkama na konfi sa procesorom i5 3350P,grafom vtx3d radeon hd 7870 2gb Black edition i 8gb rama od 1600 mhza.Drugo,kako dugo ce se moci igrati na xboxu360 i koliko dugo ce proizvoditi igre za tu konzolu.I trece,sto mislite,sto je bolje za ONLINE gaming,xbox360 ili gamerski pc za 5000kn?

0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Sto mislite,isplati li se potrositi 2000 kuna na xbox360?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ovisi o modelu i opremi
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
protjeran
Elite 250gb

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nikako! elite je stariji model, ovisi koja matična u njemu, gledam crni, slim... ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Qivi kaže...
Elite 250gb

Pa za 1500 kn se isplati ali ovisi što sve dobiješ sa njime.Ako dobiješ samo konzolu sa kontrolerom ne ali ako već dobiješ 2 kontrolera,5-6 igara onda je već ok!Za 2000 nikako!U trgovini je 1999 kn slim 250 Gb NOVI tako da NE sigurno!

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
12 godina
protjeran
Gle,ja ocu samo konzolu,1 gamepad i 1 igru.Necu kinect i te gluposti.Dobijem konzolu elite slim 250gb novu novcatu,1gamepad i halo 4 za 2000 kuna.Mislim da se to isplati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

spojim xbox slim sa hdmi kabelom na tv i samo crni ekran na dobrom je portu prikopcan i na tv u sam prebacio na hdmi u cem je problem???

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Qivi kaže...
Gle,ja ocu samo konzolu,1 gamepad i 1 igru.Necu kinect i te gluposti.Dobijem konzolu elite slim 250gb novu novcatu,1gamepad i halo 4 za 2000 kuna.Mislim da se to isplati.

čak i ako je crne boje opet ne vrijedi 2000 kn....ima li garanciju?

halo 4 nabaviš za cca 200 kn..nemoj se dat zavarat, joystick svakako moraš dobit uz konzolu :)

12 godina
protjeran
Pa ima normalnu garanciju koju ducan izda,kad je nov.a mogu ja kupit konzolu za 1800 kuna pa za tih 200 kuna kupim neku drugu igru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kupi naj bolje novu konzolu mene zahebo lik s njuskala za xbox

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Mislis da kupim novi xbox one ili da kupim u ducanu novi xbox360?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

novi 360. a ak planiras kupovat original igre rade skupi jos navaca pa xone kupi.makar meni je ps3 skoro po svemu bolji bio od xboxa osim po kontroleru.makar mjenjo sam ga za xbox zbog piratskih igrica jel nisam imo vise novaca za originale na plejki.lik mi za moj ps3 slim uvalio xbox slim 4gb,dao mi punjac za baterije...mislim ono ok doso on kod mene spojimo na tv inace igram na obicnom tv-u spoji sve radi probam cod 10-ak min sve ok.par dana poslje skuzim da se laser cudno cuje i polako ne cita igre.zovem ga ne javlja se.sad sa si novi laser ugradio i idem preko praznika kod staraca imam tu hd tv spojim na hdmi i neradi mi port.nije mi tak strasno jel kad se vratim u zg imam obicni tv a taj port radi al sam htio malo preko praznika u hd-u igrat a sd na velikoj plazmi izgleda mutno i slika je losija nego na mom debelom crt tv-u.svakakvih prevaranta ima tak da pazi ja vise nis necu na oglasu kupovat ovu generaciju cu na xboxu odigrat na starom tv-u a onda sljedece ljeto ps4:)

PS3 FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
A kolko dugo ce radit igre za x360?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vjerojatno ovu sljedecu godinu jos.al ce bit dosta losije od nex gena.xbox360 kupi ak ces piratske igre igrat jel ak ces kupovat igre bole ti je xbox one ili ps4.ak nisi igro ove starije igre na 360 onda si kupi njega pa igraj sve sta nisi.

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Qivi kaže...
A kolko dugo ce radit igre za x360?

još jedno 5 godina....pitanaj su ti koda si osnovna škola...pa dan danas proizvode igre i za ps2....a sad će ps4 na vrata....

14 godina
neaktivan

kojih 5 godina!!! naj duze 2 godine osim pesa fife...za 5 godina ce vec ps4 bit pri kraju.

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
PEXer kaže...

kojih 5 godina!!! naj duze 2 godine osim pesa fife...za 5 godina ce vec ps4 bit pri kraju.

Istina,nema šanse 5 godina,čak mi je bilo čudno što ću se proizvodit igre za X360 nakon izlaska X1!

12 godina
neaktivan

Da vas nešto pitam.Org igre su stvarno skupe,pa ako napravim RGH modifikaciju,znači praktički mi neće trebat  dvd drive,dali ću moći igrat online.Jer su mi rekli da postoji neki system link preko kojega možeš igrat online ali samo određene igre koje idu preko system linka ne X live servera.Kako ću ja znat kako ići preko system linka igrat online ne preko X live-a??

Hvala.

0 1 hvala 0
15 godina

http://www.trustedreviews.com/news/xbox-360-and-ps3-support-to-continue-until-2017-despite-xbox-one-and-ps4-unveilings

Dali sa rgh modifikacijom ide ban cim se spoji na live ili kad se pokusa igrat igra?

Inace novi Slim imas za tu lovu KLIK

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 9:52 (CroVandal).
15 godina

@ funky boy

Da, ide se igrati preko LiNK sustava ako napraviš RGH. Što se tiče spajanja na XBL servere, pa kad napraviš RGH i sve što ide s njim onda češ u postavkama  DashLauncha napravit da se bilo kakvo spajanje na XBL servere blokira. I nakon toga samo sredit postavke za LiNK. Ja jedino što još moram nekako riješiti je ovo T-Comovo govno od Siemensa 763. Nije to loš modem, ali sa onim odvratnim T-Com firmwareom je katastrofalan. Uopće ne mogu namjestit LiNK da radi zbog tog što nemogu pravilvno portove otvoriti.

Popis igara koje su podržane.

@ CroVandal

Ako se spojiš na XBL sa RGH konzolom ban je moguć i unutar 12h od spajanja. Jer RGH "vrišti" na XBL serverima i to se primjeti odmah.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 11:44 (St0ka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
St0ka kaže...

@ funky boy

Da, ide se igrati preko LiNK sustava ako napraviš RGH. Što se tiče spajanja na XBL servere, pa kad napraviš RGH i sve što ide s njim onda češ u postavkama  DashLauncha napravit da se bilo kakvo spajanje na XBL servere blokira. I nakon toga samo sredit postavke za LiNK. Ja jedino što još moram nekako riješiti je ovo T-Comovo govno od Siemensa 763. Nije to loš modem, ali sa onim odvratnim T-Com firmwareom je katastrofalan. Uopće ne mogu namjestit LiNK da radi zbog tog što nemogu pravilvno portove otvoriti.

Popis igara koje su podržane.

@ CroVandal

Ako se spojiš na XBL sa RGH konzolom ban je moguć i unutar 12h od spajanja. Jer RGH "vrišti" na XBL serverima i to se primjeti odmah.

A nema ih baš puno,mislim ja volim online igranje ali nebi trošio na gold.Znači tebi netreba gold ako igraš preko system linka(vjerovatno ne)?

A koliko cirka dođe modifikacija(RGH)? 600-700kn??

14 godina
neaktivan
funky boy kaže...

A nema ih baš puno,mislim ja volim online igranje ali nebi trošio na gold.Znači tebi netreba gold ako igraš preko system linka(vjerovatno ne)?

A koliko cirka dođe modifikacija(RGH)? 600-700kn??

Na njuškalu ima oglas, 600 kn za sve modele, ili ovdje, 500 kn za phat i 700 za slim

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice