Ali mora podržavat titlove!Molim vas!
Ma šta baš nitko nezna odgovor?!
Ja koristim PS3 media server, koji radi bez ikakvih problema. Vjerovatno si ga pogrešno konfigurirao pa ne radi
Ja koristim PS3 media server, koji radi bez ikakvih problema. Vjerovatno si ga pogrešno konfigurirao pa ne radi
U tome je i problem,šta neznam konfiguirat....Mi možeš to nekak objasnit,probat a ako ne nema veze
http://www.gamefront.com/how-to-stream-media-to-your-xbox-360/
ajd vidi ovdje....sry..ako je link zabranjen...
http://www.gamefront.com/how-to-stream-media-to-your-xbox-360/
ajd vidi ovdje....sry..ako je link zabranjen...
Ma da ,ali trebaju mi TITLOVI!
zar ne pomaže da ako je isti naziv filma i titlova da ih prepozna automatski sam?
zar ne pomaže da ako je isti naziv filma i titlova da ih prepozna automatski sam?
Ne,zato i govorim,lako je preko windows media centra ali xbox ne prepoznaje .srt formate....
Ne,zato i govorim,lako je preko windows media centra ali xbox ne prepoznaje .srt formate....
Kod mene rade titlovi bez ikakvih problema, samo se pobrini da imaš isto ime datoteke i titla:
nesto.avi/mp4/mkv...
nesto.srt
Kod mene rade titlovi bez ikakvih problema, samo se pobrini da imaš isto ime datoteke i titla:
nesto.avi/mp4/mkv...
nesto.srt
Da ali sta ti koristis mezzmo,ili obocan medai centre jer on ne podrzava titlove,samo mezzmo i ps3 media server!
nesto.avi/mp4/mkv...
nesto.srt
Da ali sta ti koristis mezzmo,ili obocan medai centre jer on ne podrzava titlove,samo mezzmo i ps3 media server!
ps3 media server+xbox 360 elite(dashboard 15574),žično povezan
Pozdrav, evo prodajem xbox i 6 igara uz njega, pa ako je neko zainteresiran nek se javi u PP :)
koje imaš igre?
Alan Wake, Assassins Cree: Revelations, Red Dead Redemption, LA Noire, GTA 4 + Liberty City Episodes, Street Fighter 4, Gears of War 3.
Gdje nabavljate polovne/starije igre? :)
njuskalo/ebay ili tu na forumu mjenjam! Nove kupujem jako rijetko bas kad me neka zanima a nemogu docekat :-)
njuskalo/ebay ili tu na forumu mjenjam! Nove kupujem jako rijetko bas kad me neka zanima a nemogu docekat :-)
znaci ebay mora obavezno biti UK, ne rade igre iz amerike kod nas?
da ja od tamo uzimam ili game.co.uk
Pozdrav svima, trebam vase misljenje, sada pocetkom sedmog mjeseca pocnijem radit, razmisljao sam sto da kupim ps4 ili xbox360 slim, ako bih kupovao xbox mislio sam uzet i laptop. U nedoumici sam jer znam da ako kupik ps4 i bf4 kad izađe da ce isto tako izač i bf4 za xbox.
Pozdrav svima, trebam vase misljenje, sada pocetkom sedmog mjeseca pocnijem radit, razmisljao sam sto da kupim ps4 ili xbox360 slim, ako bih kupovao xbox mislio sam uzet i laptop. U nedoumici sam jer znam da ako kupik ps4 i bf4 kad izađe da ce isto tako izač i bf4 za xbox.
Ma ja bi uzeo Xbox....Ps4 na početku bit će skup(ali ne kao Ps3),znaš da uvijek prve verzije konzola(kao ps3 fat) budu loše tj. dosta grešaka na njima!Ja bi uzeo Xbox,a ako biš rađe PS onda pričeka još koju godinu :)
Btw: Battlefield 4 će izaći na x360!
Dali je moguće s tm x360 slušalicama ukopčat na LCD ekran????
Jer se dobije onaj RCA spliter kabel ali on se ne može uštekat na LCD ekran tj. može ali kako onda dobiti zvuk od telke ako je x360 spojen sa HDMI-om na TV....
Hvala unaprijed
http://www.infomark.hr/Slu%C5%A1alice/594/Turtle%20Beach%20Ear%20Force%20XLC%20slu%C5%A1alice%20za%20Xbox%20360#naslov
Ma ja bi uzeo Xbox....Ps4 na početku bit će skup(ali ne kao Ps3),znaš da uvijek prve verzije konzola(kao ps3 fat) budu loše tj. dosta grešaka na njima!Ja bi uzeo Xbox,a ako biš rađe PS onda pričeka još koju godinu :)
Btw: Battlefield 4 će izaći na x360!
Moj bed, isprike funky boyu.
Nisam dobro pročitao o kojim se konzolama radi.
Mogu li kupiti xbox live u us i onda ga u rh iskoristiti?
nemozes u us-u al mozes u uk-u .....
Americko trziste - NTSC // Europsko- PAL
S postavljenim pitanjem netko bi rekao da se šališ,naravno da možeš
S postavljenim pitanjem netko bi rekao da se šališ,naravno da možeš
Ako koristiš NTSC konzolu, možeš kupiti kod u SAD-u i iskoristiti ga. Veća je vjerovatnost da imaš PAL konzolu i UK račun, što znači da trebaš kupiti kod na području europe
imam problem naime, imam shift 2 koji je u groznom stanju tj sav izgreban, prvo ga xbox nije htio očitat pa sam ga ocistio sa acetonom i sad radi sve super samo nece da ga instalira, dođe do 25 posto i nece dalje a igra radi.
Mislio sam sada ubrzo ići u Njemačku. Pa sam konto uzeti sebi neku konzolu da ubijem vrijeme preko dana kući, dok su vrućine.
Potpuni sam neznanac što se tiče XBOX-a, imao sam stari xBox live čini mi se, ali davno davno je otišao.
Želio bi da mi neko objasni da li se isplati uzeti ovaj http://www.mediamarkt.de/mcs/product/MICROSOFT-Xbox-360-4-GB-mattschwarz,48353,419040,214555.html?langId=-3 ili ovaj sa 250 GB(skuplji 40€). Znači igrao bi ove sportske igre(fifa, pes, nba..), sumnjam da bi orginale uzimo, tako da pirati su gotovo sigurni. Ne mislim igrati online.
I da još pitam da li ima neki kabel što povezuje wireless kontroler i konzolu , jer nemam tu wifi gdje ću koristit xbox. Hvala i nadam se da će se neko smilovati i odgovorit.
Uzmi ovaj ako hoces bez filmova, videa i glazbe. Nez kolko kosta da ti naprave JB odnosno da mozes igrat kopije ali preko 300 kn. Imfomark nudi JB za 600-700 msm. Kontroler je bezzican. Puni se preko kabla. Wifi ima ugrađen ethernet port isto ima za zicnu vezu.
Razmišljam o novoj konzoli pa sam na sto muka Počeo sam skupljati za PS4 i ako će cijena biti 4000 uz recimo 2 igre(jedna za mene, jedna za ženu
dođe oko 4800. Jako puno para sa time da je to sa jednim joystickom pa uz još jedan joystick preko 5 tisuća. Još kad vidio da neće novi PES14 na nove konzole sve više razmišljam o xboxu360 ili ps3(imam ga pokvarenog ona prva verzija). Pa kad bi uzimao xbox360 npr. ovaj http://www.infomark.hr/Konzole/285/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%20250Gb#comhead sa modifikacijom bi došlo 2800. Konzola 1899 + modifikacija
890. Barem tako piše na toj stranici. Šta se dobije sa tom modif.? Hoće li se moći igrati novi PES14 koji izlazi u 9 mjesecu ili samo igre koje su do sada izašle (ne mislim na orginal igre) Eto ako netko zna da mi odgovori. Ubrzo ću u Pulu pa da ih posjetim. Još ako modifikacija traje kratko da odmah uzmem gotovu konzolu. Eto ukratko