Pa valjda kad i svuda later this year :-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi bude isplativo uzeti xbox 360 nakon što one dođe na tržište?
Pitam jer će 360 valjda pasti cijena,a čini mi se kao još uvijek solidna konzola za igre koje bi igrao (neka fifa,bf/cod,gta i slično)...
Ljudi, mislim si kupiti novi X, koja je najjeftinija hrvatska stranica za kupnju? i dali je slim bolji? ako je preporucite mi neki slim sa nekom igrom tipa Halo 4 ili nesto slicno :)
ja cekam EU mozda cijene padnu posto nece biti carine :PPP
Ljudi, mislim si kupiti novi X, koja je najjeftinija hrvatska stranica za kupnju? i dali je slim bolji? ako je preporucite mi neki slim sa nekom igrom tipa Halo 4 ili nesto slicno :)
ja sam kupio u Infomarku=>zadovoljan!
Da naravno da je slim bolji=>manje šanse da dobije RROD,ima 250 GB(može i sa 4 GB pa naknadno kupiti HDD od 250GB) itd.
Infomark je "webshop" tako da samo pošalješ adresu i oni ti preko oversars expressa donesu odmah drugi dan!
http://www.infomark.hr/kategorije/26#naslov
drugi dan ako narucis do 12h i ako nije vikend :-)
Dali se isplati xbox arcade sa kabelom za napajanje bez hdd-a,bez video kabla,kontrolera i igra za 210 kn.Hvala

Stanje je dobro,mislim nema RROD,pokrece igre a ako ocu sejvat imam USB :)

Ma kupit cu,nije na njuskalu.... :P
Normalno, je*eš 200kn deal je odličan. Meni je fkt žao što sam prodao X360 al jbg..
Zgrabite totalno FREE igre na xbox-u!
1.Crash course 2=>igra je ok,meni se svida pogotovo MP
2.Happy wars=>igra je dobra,vise za djecu,msm je i prva ali boli te briga,besplatna je! :)
3.Harms way=>trke sa auticima,prije ces obolit na zivce nego preci cjielu(iz iskustva govorim) :D
Zgrabite totalno FREE igre na xbox-u!
1.Crash course 2=>igra je ok,meni se svida pogotovo MP
2.Happy wars=>igra je dobra,vise za djecu,msm je i prva ali boli te briga,besplatna je! :)
3.Harms way=>trke sa auticima,prije ces obolit na zivce nego preci cjielu(iz iskustva govorim) :D
Kojeg vraga mi dajete TD ,davam Vam korisne informacije a vi TD,šteta što je bug ukinuo,prije bih mogao vidjeti tko mi je to dao a sada....
tko zna možda su ti dali jer nisu neke awsome igre... xD
Razlog je baš ubi bože....
Razlog je baš ubi bože....
a čuj tko će ih znati..to smao oni znaju al ne bi me čudilo da je to razlog :D
imas svijet media(salju preko oversars expressa),a imam veliko iskustvo sa njuskalom,preko njega narucuvam xbox igre,i ako slucajno prodavac nema slike na oglasu,uvijek kazem da mi slike posalje na mail,da budes koliko toliko siguran :)
Ako sam t već pomogao daj mi HVALA ili TU ;)
Ali mora podržavat titlove!Molim vas!
Da li mi se isplati mjenajti xbox slim 250 gb + kinect za iphone 4s, 5mj star uz moju doplatu 200kn?
Da li mi se isplati mjenajti xbox slim 250 gb + kinect za iphone 4s, 5mj star uz moju doplatu 200kn?
isplati, iphone mozes prodat za 2000 kn minimalno na njusci a xbox tesko za 2000 kn
isplati, iphone mozes prodat za 2000 kn minimalno na njusci a xbox tesko za 2000 kn
Onda ću najvjerovatnije mjenjati, jer nikako da se riješim xboxa, a samo stoji.
Samo da pitam, osoba ne zeli slikat osobnu, ali mi je dala JMBG, što znaci da imam i OIB i JMBG od te osobe. Kaže da neće slikat osobnu jer je to osobna stvar....
U slucaju neke prevare mogu ja tuzit ili nesto tu osobu buduci da imam njen OIB kako bi na kraju rjesio ukoliko dode do problema?
Samo da pitam, osoba ne zeli slikat osobnu, ali mi je dala JMBG, što znaci da imam i OIB i JMBG od te osobe. Kaže da neće slikat osobnu jer je to osobna stvar....
U slucaju neke prevare mogu ja tuzit ili nesto tu osobu buduci da imam njen OIB kako bi na kraju rjesio ukoliko dode do problema?
mozes podignut privatnu tuzbu ako imas toliko para a ako te zahebe kako ces dokazat policiji da je on ukrao xbox ipak si ti njemu poslao xbox svojevoljno.
imas par opcija:
1. Ti ne posaljes xbox a on da (u međuvremenu ga malo zavlačiš sa npr da si kasno poslao) i kad primis iphone, otvoris paket, vidis da je sve oke i onda posaljes (nemoj ga prevarit because carma is a bitch) :)
2. Zadrzis papire od xbox-a i ako ne posalje on iphone zaprjetis mu policijom jer imas papire i tako bi mozda proslo kao ukradeno
3. Opcija 1. + ako saljete hp ekspresom onda ga trazis broj posiljke i imas internet tracking na njihovoj stranici.
4. Posaljes isto kad i on ali kasnije i ako iphone ne dode onda zatrazis povrat paketa ali ces morat platit postarinu (ovo sam samo cuo da se moze!)
najbolja ti je opcija da posaljes kasnije kad primis paket (tako sam izbjegao 3 pokusaja prevare)
mozes podignut privatnu tuzbu ako imas toliko para a ako te zahebe kako ces dokazat policiji da je on ukrao xbox ipak si ti njemu poslao xbox svojevoljno.
imas par opcija:
1. Ti ne posaljes xbox a on da (u međuvremenu ga malo zavlačiš sa npr da si kasno poslao) i kad primis iphone, otvoris paket, vidis da je sve oke i onda posaljes (nemoj ga prevarit because carma is a bitch) :)
2. Zadrzis papire od xbox-a i ako ne posalje on iphone zaprjetis mu policijom jer imas papire i tako bi mozda proslo kao ukradeno
3. Opcija 1. + ako saljete hp ekspresom onda ga trazis broj posiljke i imas internet tracking na njihovoj stranici.
4. Posaljes isto kad i on ali kasnije i ako iphone ne dode onda zatrazis povrat paketa ali ces morat platit postarinu (ovo sam samo cuo da se moze!)
najbolja ti je opcija da posaljes kasnije kad primis paket (tako sam izbjegao 3 pokusaja prevare)
Hvala.
Kuzim...
Ne ne zelim nikog prevarit...normalno da bi poslao ako vidim da je s mobom sve ok...
Njegov predlog je da on meni posalji i kad meni dode na vrata paket da odmah posaljem xbox. Ali ima uvjet a to je da moram tih 200kn uplatiti prije nego on ista salje.
Ima rizika recimo za tih 200kn al valjda se isplati....
Hvala.
Kuzim...
Ne ne zelim nikog prevarit...normalno da bi poslao ako vidim da je s mobom sve ok...
Njegov predlog je da on meni posalji i kad meni dode na vrata paket da odmah posaljem xbox. Ali ima uvjet a to je da moram tih 200kn uplatiti prije nego on ista salje.
ja bi radije da on posalje pouzećem i ti otvoris paket prije nego sto platis
Hvala.
Kuzim...
ja bi radije da on posalje pouzećem i ti otvoris paket prije nego sto platis
Aha, dobra ideja, probat cu pitat dal se slaze s time. Ako ne šta onda...neznam dali da idem na rizik...trebao bi pristat...
Šta može se otvorit paket prije plaćanja?
Aha, dobra ideja, probat cu pitat dal se slaze s time. Ako ne šta onda...neznam dali da idem na rizik...trebao bi pristat...
Šta može se otvorit paket prije plaćanja?
ako se ne slaže vjerojatno te hoce zahebat i još nadodaj da ćeš platit poštarinu ako odustane, i ako i tad odbije onda je 90 posto da te oce prevarit... kod overseasa se može ali vjerojatno i kod hp ekspresa.